2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
خیلی نا امیدم خیلی حالم بده همسرم سیگار زیاد میکشه بچه خیلی دوست داره اما همراهی نمیکنه

نا امید نباش عزیزم

میشه بگی چه داروهایی خوردن؟
عزیزم همسرت رو  با زبان نرم و ملایم توجیه کن که سیگار رو کم کنه تا جایی که میشه
نه فقط برا بچه دار شدن
برا سلامت خودش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
فک کنم چوب انارتون منم پس 😜 من با قد 157 و وزن 52 در خدمتم 😜😜 البته اینم بگم سر جریان شراکتی که ...

اوووه خوش بحالت من تویه رویا هم همچین وزنی نداشتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی سوال الان تویه این وضعیت شوهر رفته جگر خریده از اون اصرار بخور بخور از من انکار .حالا نباید بخورم نه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فدااااااااااایی داری. فلفل و ترشی اینا که هیچ وقت نمیخورم. قرص جوشانم به خاطر معده ام نمیتونم بخورم. ...

لیلا جان حالت رو درک میکنم
منم سال ها مشکل معده داشتم
مال من عصبی بود
تو اندوسکوپی هیچ مشکلی نبود
اما کمترین ناراحتی باعث میشد معد ام ورم کنه
غذام هضم نمیشد
تهوع و بی قاری و درد معده و .............
خیلی سال های بدی بود
فکر میکردم تا اخر عمر باید عذاب بکشم همین جوری

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
فک کنم چوب انارتون منم پس 😜 من با قد 157 و وزن 52 در خدمتم 😜😜 البته اینم بگم سر جریان شراکتی که ...

اختیار داری، رعنامون شمایی. پس از این مدلایی هستی که وقتی ناراحتی یا عصبانی، اشتهات کور میشه. 30 درصد مردم اینجورین که منم جزء همین سی درصدم. 70 درصد مردم هم موقع عصبانیت اشتهاشون چندبرابر میشه. کاش من جزء اینا بودم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لیلا جان حالت رو درک میکنم منم سال ها مشکل معده داشتم مال من عصبی بود تو اندوسکوپی هیچ مشکلی نبود ...

دقیقا همینجوریم که گفتی. واقعا عذاب آوره. خداروشکر که الان خوبی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه عزیزم.دارم فعلا سوپرفکت میزنم و محرک .فردا باید برم سو نو روز ۱۱

عزیزم من دندونم رو میخواستم جراحی کنم ، دکترم گفته بود تا زمانی که ال دی دارم و تا شروع پریود میتونم انتی بیوتیک داشته باشم
بعدش نمیشه
برای همین من دو تا دندون عقلم رو دو شب پشت هم جراحی کردم تا به موقع داروهام تموم بشه

فکر نکنم بتونی انتی بیوتیک بخوری
رو کیفیت تخمک ها دکترم گفت اثر منفی داره

اب نمک قرقره کن
شلغم پخته بخور
دونه به خیس بده ، دونه اش رو نخور اما مواد ژلاتینیش رو ملچ مولوچ کن بخور خود دونه رو تف کن 😝😝😝

عزیزم من دندونم رو میخواستم جراحی کنم ، دکترم گفته بود تا زمانی که ال دی دارم و تا شروع پریود میتونم ...

دونه به خوب نیست مگه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
من هیدرامین خوردم.خدایا غلط کردم

عزیزم حالا یه بار اشکال نداره
خودتو اذیت نکن
بهش فکر نکن

دکتر من برا مشکل الرژیم دو تا دارو داده بود که کلا هم تو سیکل هم تو بارداری گفت مشکل نداره خوردنش
یکی لوراتادین یکی کلر فنیر آمین
البته اینا برا الرژی هستن و ابریزش بینی و...
برا گلو درد نیستن
انتی هیستامین هم همین طور
اونم برا گلو درد نیست

ی سوال الان تویه این وضعیت شوهر رفته جگر خریده از اون اصرار بخور بخور از من انکار .حالا نباید بخورم ...

نخوری بهتره
کلا اعماء و احشاء نباید خورد تو بارداری
شما الان بارداری 😍😍 درواقع