2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048309 بازدید | 684650 پست
به خدا خوب نیست اصلا، میدونی چرا؟ کلی آدم ضعیف میشه. همسرم بهم قول داده بود که این ماه وقت میذاره بر ...

عزیزم میدونم سخته ببین لیمو شیرین شلغم زیاد بخور قرص جوشان بخور هر روز ی لیوان...فلفل و ترشی هم تعطیل...انشالله ک بهتر میشی و میری واسه میکرو و مامان شدن و حالت تهوع و ویار😂😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما باید ناهار بدی، فکر نکن با یه کیک شکلاتی میتونی گولمون بزنی. مگه نه آنا جون؟ ناهار لیلا رو ...

چشمممممممممممممم بهارو از ناهار میترسونی آخهههههه😎😎شنیدم فلافل دوست دارید همتون😂😂😂😂😂😂😂😂😂نوشابه هم ک ضرر داره آب معدنی در خدمتم...دیدی چقد دست و دلبازم😎

ثمین عزیزم ب سلامتی اینبار دیگه مامانی و برات ی جشن باحال میگیریم..دل درد طبیعیه نگران نباش

فدات عزیزم ان شاالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مامان جديد داريم ما ، بزن و بكوب داريم ما ، ان شاالله بچسبن به رحمت مامانيشون

مرسی عزیزم انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان مبارکه عزیزم ان شاء ا... این سری مامانی و همه مون همین جا برات جشن میگیریم عزیز دل دل درد ...

ممنون عزیزم من خیلی لوس تشریف دارم قابل تحمله دردش ولی خوب آدمی که اینهمه سختی کشیده برا نینی کم طاقته برا درد.

عزیزم رفلکس بدنته نگران نباش....... ایشالله این دفعه یه جشن اساسی واست میگیریمممممممممم.......

ممنونم آنا جون انشالله

ثمین جان انتقال رو خود دکتر ظهیری انجام میده؟ با سونوئه یا بدون سونو؟

اره عزیزم خودش انجام میده با سونو هستش

ثمین جان شرمنده یه سوال دیگه من رفتم بیمارستان الزهرا برای تحقیقات، بخش ای وی اف اقایون رو راه نمیدا ...

توی بیمارستان الزهرا کلا بخش ها چون زنونه هستن مردا رو را نمیدن بعدم دوساعت نیست چهار ساعته بعد عمل.خوب چه کاریه حتما شوهرت پیشت باشه .چهار ساعت باید همینطور بخوابی شوهر اون وسط میخوای چیکار خواهر.بخوای بری دستشویی هم بران لگن میارن بعد چهار ساعتم با ویلچر میبرنت دم ماشین .خودت نباید قدم بزنی.بخش ای وی اف که هیچ توی بخش زایمانم مردا حق ورود ندارن

آنا جون بزار خودم مامان بشم واست کیک شکلاتی سه طبقه میگیرم🤗☺

واااای نمیگی ی زن تازه باردار عاشق کیک شکلاتی تویه تاپیکتونه؟با احساسات من چرا بازی میکنی اخه

ثمین جان به سلامتی عزیزم، سوره حجرات یادت نره.خدا خودش برات حفظشون کنه به حق الله.

ممنون عزیزم حتما میخونمش