2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
عزیزم تا اونجایی ک من میدونم هپارین باید در یخچال نگهداری بشه

هپارینو یادم نیست ولی سلکسانو من تو یخچال یونولیتی با دمای زیر ۲۵ نگه میداشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سيكلو ، واژينال استفاده ميكنم عزيزم، متاسفانه نميتونم چون إز بس يبس شدم دردش نميزاره 

خود شیاف به عنوان ملین عمل میکنه ه
منم چون مشکل شما رو داشتم دکترم گفت ترجیحا  رکتال بذارم
خیلی اثر داشت
حالا شما هم به نظرم از دکترت بپرس ببین نظرش چیه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس ی شیرینی خامه ای هممون قراره بزودی بخوریم😊😋

وای من به یه دونه راضی نیستم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دو تا سوال دارم يكي اينكه من كلا أين مدت سردي خوردم چون طبعم گرم، البته بعضي صبحا گردو خوردم، امروز ...

نه بابا جای نگرانی نیست...

تو رژیم غذاییتم اعتدال رو رعایت کن هر دو رو بخور.....

نگران ترشح هم نباش......

با شیاف که کاملا عادیه.......

حالا یه جایی انقدر زیاد میشه مث من از ترس هی تست آمینوشور بدی.....

اصلا نگران نباش.....

من که اواخر همش فکر میکردم کیسه آب پاره شده چون کاملا خودمو خیس میکردم اما اصلا همچین اتفاقی نیفتاده بود........

دوباره سلام.من همونم آ اس آ میخوردم و پدکسان زدم و روی پام یه کبودی بزرگ بدون دلیل داشتم.از دیشب روی ...

عزیزم مال من ۷-۸ تا کبودی بود دکتر گفت قطعش کن آسپرینو.......

به نظرم میاد دکترت قطعش کنه اما کبودیای من بزرگتر بودن......

دوستاي خوبم شيو كردن تو بارداري مجازه؟

شیو یا اپیلاسیون؟

عزیزم مال من ۷-۸ تا کبودی بود دکتر گفت قطعش کن آسپرینو....... به نظرم میاد دکترت قطعش کنه اما کبودی ...

کبودی بزرگتر هم دارم.ولی یکی از فاکتورهای انعقادیم یکم بالا بور.(آنتی بتا 2 گلو پروتیین) و به گفته روماتولوژیست باید تا سه ماه آ اس آ بخورم.نمیدونم چی میشه

بهار سرما خوردم، ظرف 5 روز، سه کیلو وزن کم کردم!!!!! این خیلی بده دیگه، اعصابم خورد شده

واااااای...من سرما میخورم ک هیچ همه چی باهاش میخورم 😂😂😂....خوش ب حالتون بخدا...امشب جشن تولد دوست همسرمه تم دادن مشکی قرمز دیشب رفتم لباس بخرم ی کم اذیت شدم همش ۷۳کیلوام😁😁پس اونا ک خیلی دیگه چاقن چجوری لباس پیدا میکنن...البته من عید ۶۵ کیلو بودم 😊این داروها شروع کردم چاقالو شدم

واااااای...من سرما میخورم ک هیچ همه چی باهاش میخورم 😂😂😂....خوش ب حالتون بخدا...امشب جشن تولد دوست ...

به خدا خوب نیست اصلا، میدونی چرا؟ کلی آدم ضعیف میشه. همسرم بهم قول داده بود که این ماه وقت میذاره بریم میکرو، حالا این سرماخوردگی چنان ضعیفم کرده که نگو، همش سرگیجه و افت فشار و تهوع دارم، دوازدهم دی هم نوبت پری هست، یعنی یه هفته دیگه باید دارو شروع میکردم، بعد سه چهار سال سرما خوردم اونم الان!!!

لابد میگی چقد سوسوله، نه به خدا نیستم اما من چون گوارشم ضعیفه، یه سردرد کوچیک هم بگیرم اول گوارشم بهم میریزه لعنتی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آنا جون بزار خودم مامان بشم واست کیک شکلاتی سه طبقه میگیرم🤗☺

عزیزم شما باید ناهار بدی، فکر نکن با یه کیک شکلاتی میتونی گولمون بزنی. مگه نه آنا جون؟ ناهار لیلا رو هم براش یورو حواله کن

بدجنسمممممممممم؟؟

واااااای...من سرما میخورم ک هیچ همه چی باهاش میخورم 😂😂😂....خوش ب حالتون بخدا...امشب جشن تولد دوست ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

73 کیلو که چیزی نیست