2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی.دوستان گلم من دیروز ساعت ۲بعدظهر انتقال دادم جنین هامو.امیدوارم اینبار برام بمونه هردوت ...

مامان جديد داريم ما ، بزن و بكوب داريم ما ، ان شاالله بچسبن به رحمت مامانيشون

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

مرسي از همتون عشقا🤗

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم خیلی نمیشه گفت چون مامان با ترشح هم داشتیم بدون ترشح هم...... چون دارو زیاد داریم نمیشه خیلی ...

مرسي أنا جون عزيززززززم

فاطمه جون خوبی نی نی هات خوبن عادت کردی حسابی بهشون الهی ک همه چی برات تا آخرش خوب پیش بره 😊

عزيزم ، الان كه هر روز يه چيز جديد دارم برأي حرص خوردن ، ولي خيلي بهترم إز روزاي اول ، ان شاالله بهترم بشم ، صداي قلبشون يا قلبش بشنوم ديگه اروم. ميشم

عزيزم ، الان كه هر روز يه چيز جديد دارم برأي حرص خوردن ، ولي خيلي بهترم إز روزاي اول ، ان شاالله بهت ...

خداروشکر ک بهتری اصلا چرا بد باشی وقتی الان مامان شدی 😚صدای قلبش هم میشنوی و برات بهترین آهنگه زندگیت میشه 

دو تا سوال دارم يكي اينكه من كلا أين مدت سردي خوردم چون طبعم گرم، البته بعضي صبحا گردو خوردم، امروز فسنجون بخورم؟و اينكه خيلي عذر ميخوام شياف كه استفاده ميكنم لباس زيرم خيس ميشه البته اطراف باقيمونده شياف كه بيرون مياد يه دايره بزرگترش خيس ميشه أينا واسه كيسه اب نيست؟روم به ديوار سؤالاي بي شرمانه بود

دو تا سوال دارم يكي اينكه من كلا أين مدت سردي خوردم چون طبعم گرم، البته بعضي صبحا گردو خوردم، امروز ...

عزیزم دو سه تا قاشق فسنجون ایرادی نداره ولی بهتره خیلی گرمیجات نخوری...و خیسی لباس زیرت برای باقیمانده شیافت هست حالا کو تا کیسه آب...فکرای خوب کن و لذت ببر از بارداریت برای نینی هات آیت الکرسی بخون و باهاشون حرف بزن

عزیزم دو سه تا قاشق فسنجون ایرادی نداره ولی بهتره خیلی گرمیجات نخوری...و خیسی لباس زیرت برای باقیمان ...

مرسي عزيزم إز دل گرميت خيلي خوبين همتون خدا بهتون بچه هاي زياد بده سالم و شيطون

دوباره سلام.من همونم آ اس آ میخوردم و پدکسان زدم و روی پام یه کبودی بزرگ بدون دلیل داشتم.از دیشب روی پوستم لکه های قرمز اینجوری هست چند تا خونریزی هستن به نظرتون