2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست
سلام دوستاي خوبم، اگه ترشح نداشته باشيم چي ميشه؟من خيلي ترشحم كمه مگه نبايد ترشح داشت توي بارداري؟

عزیزم خیلی نمیشه گفت چون مامان با ترشح هم داشتیم بدون ترشح هم......

چون دارو زیاد داریم نمیشه خیلی رو این بحثها تاکید داشت اما تو ماههای بالاتر بارداری دیگه ترشح بارداریو داری چون دیگه میفته تو دور طبیعی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها دلم درد دل میخواد الان یه هفته هست که تب و لرز شدید دارم البته امروز یکم بهتر بودم. ولی تو ش ...

عزیزم کامل میفهمت اما باید به قضیه از یه ویوی دیگه نگاه کرد.......

ببین نمیدونم چند روز پیش بودی خبر فوت یکی از بستگان دوستمون مطرح شد.......

طفلک طبیعی دو قلو باردار شده و بعد زایمانش فوت کرده به خاطر غلظت خونی که داشته و بهش توجه نشده و بعد زایمان به خاطر آمبولی ریه فوت کرده.....

خوب شاید این دوستمون مثل ماها ناباروریو تجربه کرده بود میتونست موارد بیشتری رو چک کنه و شایدم میفهمید غلظت خون داره اما الکی الکی جونشو از دست داد و دو تا طفلک معصوم بدون مادر قراره بزرگ بشن.......

پس خیلیم نمیشه در مورد شرایطمون قضاوت کرد و شایدم باید به مشکلاتمون به دید نعمت نگاه کنیم.......

خیلی وقتها اتفاقایی که برامون میفتن نعمتن تا از درد بدتری جلوگیری کنن......

نمیخوام شعار بدم چون کاملا میفهمت و خودمم جزء کسایی هستم که این انتظار تلخ رو کشیدم.......

بهت قول میدم به زودی لذت مادر شدنو خواهی چشید و همچین این حس زیبا بهت انرژی و قدرت فوق العاده ای بده که انگاری دوباره متولد شدی.......

بعد نوید یه زندگی دوباره میدم.......

قراره دوباره متولد بشی......

بچگی کنی......

مشق بنویسی......

نقاشی بکشی......

کاردستی درست کنی.....

کنکور بدی.....

دانشگاه بری و هزاران رویای زیبا رو گام به گام با دردونت ببینی.......

پس یه کم به خودت برس.......

انرژیتو مجدد به دست بیار.......

زیباییهای بینظیری منتظرته!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که بسلامتی انتقال بدی و مامان شی.... منم شنبه میرم سونو اگر خوب باشه احتمالا چهارشنبه انتقا ...

به سلامتی عزیزم........

چه قدر ذوق کنم با خبر مامان شدنتتتتتتتتت.........

سلام بچه ها من امروز دو تا جنين يكي ٤ روزه و يكي بلاستوسيت انتقال دادم برام دعا كنيد خواهشا. دكترمم ...

به سلامتی عزیزم.......

ایشالله جشن مامان شدنتو بگیریم.......

منتظر بتای تپلتیممممممممم......

عزیزم مگه سونو قبلیت واژینال نبوده ؟ عزیزم ساک داخل رحم که دیگه خارج از رحمی نمیشه اصلا نگران نباش چ ...

سلام بله عزیزم واژینال بود حتی یه توده چهار میلی هم دید. احتمال داد ساک ظریف اولیه جنین باشه

ممنونم عزیزم نه من دوروز فقط درد شدید. داشتم دیگه از سه شنبه به اینور. درد ندارم 

دلم رو آروم کردی ممنونم

❤️❤️🙏

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم درست گفتن چون خارج رحمی خطرش زیاده حتما این کار رو بکن الان با این عدد بتا حتما ساک باید دید ...

سلام عزیزم بله چشم فردا میرم ابن سینا که ویزیت و سونو شم تکلیفم معلوم بشه 

ممنونم ازتون 

محتاج دعاتون هستم❤️❤️🙏🙏🙏🙏

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
انشالله که بسلامتی انتقال بدی و مامان شی.... منم شنبه میرم سونو اگر خوب باشه احتمالا چهارشنبه انتقا ...

رز جان فکر کنم با همیم منم شنبه باید برم سونو  ببینم وضعیتم چطوره برای انتقال شما روز چند پری هستی ؟ 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘

انا جان یه مقدار هپارین از بارداری قبلیم که یکسال پیش بود و سقط شد دارم تاریخ انقضاش که نگذشته ولی خوب تو کابینت بوده به نظرت بریزم بره یا میشه برای انتقال استفاده کنم اخه خیلی هم هست 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
من اول رفتم امام ولی گفتن خارج از نسخه های پزشکای خودمون سرم نمیزنیم برگشتم

رز ،ایراد امام فقط همینه ،باید دکتر خودشون بنویسه، اگر بتونی یکی از دکتراشون برات بنویسن مشکلت حل میشه. چون هم رسیدگیشون خوب هم هزینه واقعا.

عزیزم ایشالله زودتر خبر خوشی بارداریتو بدی و این روزا تموم شه.❤❤❤

سلام به همگی.دوستان گلم من دیروز ساعت ۲بعدظهر انتقال دادم جنین هامو.امیدوارم اینبار برام بمونه هردوتاشون.فقط بی نهایت دلدرد دارم نمیدونم چرا.البته هربار شکم درد دارم ولی اینبار خیلیه دیگه طبیعیه یعنی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به همگی.دوستان گلم من دیروز ساعت ۲بعدظهر انتقال دادم جنین هامو.امیدوارم اینبار برام بمونه هردوت ...

ثمین عزیزم ب سلامتی اینبار دیگه مامانی و برات ی جشن باحال میگیریم..دل درد طبیعیه نگران نباش

عزیزم تا اونجایی ک من میدونم هپارین باید در یخچال نگهداری بشه

فکر نکنم عزیزم جز داروهای یخچالی نیست خود داردخانه هم تو یخچال نمیگذاره

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘