2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
عزیزم طبیعیه نتونی چون باید تجربه ش کنی....... شک نکن که تجربش خواهی کرد........ منم قبل بارداریم ...

راس میگی شایدم این جوریه
به هر حال من تلاشم رو میکنم شبا موقع خواب خودم رو در حالت بارداری تصور کنم
مثل خیلی چیزای دیگه که تصور کردم و واقعا هم رسیدم بهش
مخصوصا که دیشب هم خواب دیدم باردارم
اون قدر خوشحال بودم تو خواب از اینکه اون قدر چاق و خپل بودم
اخرشم گریه کردم
از امشب همون تصویر رو سعی میکنم تو ذهنم هی مرور کنم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون یه سوال مسخره دارم، نخندی بگی دختره خل شده!!! نمیشه این دوستمون همزمان تخمک اهدایی هم بگیره ...

اتفاقا پیشنهاد خوبیه
خیلی هم عالیه
ارزش مطرح کردن پیش پزشک هم  داره به نظرم
البته همزمان که نمیشه اصولا
میتونه جنین هاش رو فریز کنه یا جنین های حاصل از تخمک اهدایی
بعد نصف نصف انتقال بدن

من اگه دکتر بودم الان میپذیرفتم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من که دیشب خواب دیدم دوقلو باردارم، رفته بودم بیمارستان برا زایمان، بعد دکتره معاینه کرد گفت اینا جا ...

عزیزم ان شاء ا... به زودی تجربه اش میکنی عزیزم
البته دو قلو یا تک قلو بودنش دیگه خدا خودش هر چی صلاح میدونه

سلام مهربونا يه سوال فقط تا فردا امپول دارمو ديگه تموم ميشه بايد سونوشم ولي خيلي دلم درد ميكنه  اين ميتونه نشونه هايپري باشه يا عادي مرسي😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
اتفاقا پیشنهاد خوبیه خیلی هم عالیه ارزش مطرح کردن پیش پزشک هم  داره به نظرم البته همزمان که ...

آره لاله جون، دقیقا منظورم همین بود، موقع انتقال نصف نصف. مرسی نزدی تو ذوقم.فداااااااااات

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم ان شاء ا... به زودی تجربه اش میکنی عزیزم البته دو قلو یا تک قلو بودنش دیگه خدا خودش هر چی صلا ...

فدااات لاله جون. برای همه انشالله

میفهممت....... حالا چند روز رو که آخر هفتس و همسرت کنارته استراحتت رو مطلق بکن ایشالله قطع میشه.... ...

آنا جون جواب آز بتام ۴۴۳۱ بود

قبلیهام هم پنج شنبه گذشته ۴۲۲ و شنبه ۱۲۲۶ بودن

دوشنبه غروب. هم سونو. دادم که یه توده چهار میلی دید. احتمال داد. ساک باشه ولی گفت قطعی نمیشه گفت حداقل باید. یک هفته دیگه برم

از دیروز ظهر هم دیگه نه لخته دارم و. نه لک و. نه درد

حالا تماس گرفتم ابن سینا ماما میگه دوباره برم سونو اورژانسی بدم از نظر خارج رحمی بخدا. نمیدونم. چیکار کنم من خونهم طبقه سومه امروز. هم با کلی هول و. ولا رفتم آزمایشگاخ و. اومدم 

این هفته این بار سوم بوده که رفتم و. اومدم

از سونوم سه روز میگذره که حالا مامام میگه برو سونو بده الان نشون میده که اگر ساک نباشه برو. بستری شو. برای خارج رحمی 

تو رو خدا. چیکار کنم من

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
آنا جون جواب آز بتام ۴۴۳۱ بود قبلیهام هم پنج شنبه گذشته ۴۲۲ و شنبه ۱۲۲۶ بودن دوشنبه غروب. هم سونو. ...

به نظرم وقتی درد و لخته و اینا برطرف شده بعیده خارج رحمی باشه عزیزم. الان بچه هایی که اطلاعات دقیقتری دارن میان راهنماییت میکنن

به نظرم وقتی درد و لخته و اینا برطرف شده بعیده خارج رحمی باشه عزیزم. الان بچه هایی که اطلاعات دقیقتر ...

قربونت برم لی لا جون بخدا درمونده شدم نمیدونم چیکار کنم 

امیدوارم همینطور باشه 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
آنا جون یه سوال مسخره دارم، نخندی بگی دختره خل شده!!! نمیشه این دوستمون همزمان تخمک اهدایی هم بگیره ...

خوب عزیزم فکر نکنم این کارو همزمان انجام بدن.......

چون اینجوری معلوم نمیشه چه نوع جنینی گرفته......

از نظر تئوری میشه اما به نظرم میاد این کارو نکنه بهتره......

البته نظرت اصلا هم مسخره نیست کاملا منطقیه اما به نظرم ترجیح اول هر کسی مادر شدن با تخمک و اسپرم و کلا جنین خودشونه.......

حالا اگه کاملا این گزینه منتفی بشه گزینه های دیگه براش معنی پیدا کنه.......

بازم پیشنهاد خوبیه حالا ببینیم نظر دوستمون منتظر رحمت جون چیه آیا به همچین گزینه ای فکر میکنه یانه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راس میگی شایدم این جوریه به هر حال من تلاشم رو میکنم شبا موقع خواب خودم رو در حالت بارداری تصور کنم ...

خیلی عالیه........

منظورم این بود ناخوداگاهت رو سرزنش نکنی......

عالیه که داری به این حس بینظیر نزدیک میشی........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com