2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
سلام دوستان گلم امیدوارم همگی حالتون خوب باشه و دلتون شاد و امیدوار  تبریک میگم به مامانهای جد ...

عزیزم اگه تخمک خودت شانسشو داشته باشه و بخواییم کیفیت تخمک خودت و اهدایی رو یکی در نظر بگیریم شانس با تخمک خودت بالاتره چون تخمک خودت برا رحمت و بدنت آشناست اما اگه بحث مشکل تخمکت باشه خوب قضیه فرق داره.......

ببین من میدونم این راه خیلی سخته و هر تکرار کلی بار مالی و روانی و جسمی داره........

اما نظر شخصی من اینه که در وهله اول همه جوانب رو بررسی کنیم که فکر کنم خیلی کارا کردی و شرایط رو برا پذیرش جنین آماده کنی بعد ببینی واقعا جنین خودت میتونه یا نه.......

مثلا ستایش جون با جنین خودش کلی کارهای دیگه هم انجام داده یعنی شرایط رو دیگه در نهایت توانش مهیا کرد برا پذیرش جنین......

پی آرپی یا لنفوسیتتراپی یا هر دو رو داشت.....

سرم داشت و.....

خلاصه شرایط پذیرش رو خیلی بالا بود و شکر خدا جنینشم باهاش همکاری کرد........

ببین من با تکرار موافق نیستم اما اگه تو انتقالت سنگ تموم گذاشته برات و جای اما و اگر نذاشته شاید پذیرش جنین اهدایی یا تخمک اهدایی معقول باشه.....

باز سبک سنگین کن ببین بهترین راه چیه!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه رو اوردم جذب انرژی مثبت شبا موقع خواب فقط خودم رو تصور میکنم در حالت بارداری خیلی هم سخته لعن ...

عزیزم طبیعیه نتونی چون باید تجربه ش کنی.......

شک نکن که تجربش خواهی کرد........

منم قبل بارداریم نمیتونستم خودمو تو حالت بارداری تصور کنم.......

بببین مثلا ماها میتونیم تصور کنیم یه نابینا چیا میتونه بکشه چون کافیه چشامونو ببندیم و ببینیم بدون چشم بودن چه سختیایی داره یا بعد باز کردن چشامون شیرینی و ارزش این نعمتو بیشتر حس کنیم.....

عزیزم چون ناخوداگاهت تجربش نکرده برا همین تصورش برات سخته پس بدون ناخوداگاهت مقاومت نمیکن فقط با این حس آشنا نیست اما به زودی آشنا خواهد شد، شک نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منتظر رحمت عزیز به نظر من اهدایی بگیر .اینم راهییه برای امتحان کردن.ارزش نداره دوباره بری توی سیکل&n ...

امان از دستت افسون جون!!!!!!

تو داری همچین حرفی میزنی؟؟؟

عزیزم اگه تخمک خودت شانسشو داشته باشه و بخواییم کیفیت تخمک خودت و اهدایی رو یکی در نظر بگیریم شانس ب ...

آنا جون یه سوال مسخره دارم، نخندی بگی دختره خل شده!!!

نمیشه این دوستمون همزمان تخمک اهدایی هم بگیره؟ یعنی مثلا یه جنین خودشو انتقال بدن یک جنین هم با تخمک اهدایی؟ که دیگه مجبور نباشه 2 تا دوره بره انتقال؟ 

بچه ها هرکی اینو خوند، جان من، به عقلم شک نکنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم طبیعیه نتونی چون باید تجربه ش کنی....... شک نکن که تجربش خواهی کرد........ منم قبل بارداریم ...

من که دیشب خواب دیدم دوقلو باردارم، رفته بودم بیمارستان برا زایمان، بعد دکتره معاینه کرد گفت اینا جاشون خوبه، دوست دارن فعلا همین تو بمونن!!!!!

خخخخخخ

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم