2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048323 بازدید | 684650 پست
انا جون یادمه عزیزم وای که چقدر سخت بوده و هست برای اونایی که هنوز نرسیدن به اون مرحله من از الا ...

عزیزم به خیر میکنه شک نکن.......

اشک شوق تک تکتون رو از خدا میخوامممممممممم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای ببخشید لاله جونم.... منکه هر شبم با همین رویا میگذره....ولی بقول انا جون فکر نکنم بشه اجراش کرد ...

من که یه کارت پستال طراحی کرده بودم ، گفتم میرم آزمایش یواشکی، بعد که مثبت بود، همسرم که اومد کارت رو بهش میدم میگم امروز پست برات آورده!!!!

البته این مال قبل این بود که بدونم چاره ای جز میکرو نداریم

قشنگ درکت کردم امیدوارم انقد بتونی خودتو کنترل کنی که برنامت رو پیاده کنی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان منظورت بیمارستان هاست....خخخخ گیج زدم...درسته خصوصیا 150 میگیرن...خداییش خیلی زیاده برا یه وصل ...

من می رفتم آبان می زدم ۱۵۰ ی اتاق خصوصی با ناهار و...رسیدگی اش هم خیلی خوبه.این سرم با بقیه سرمها فرق داره هر ی ساعت بلکم زودتر فشار . ضربان و اگسیژن خونم رو کنترل می کردن.

سرعت سرم  زیاد باشه سرگیجه حالت تهوع و تاری دید ممکنه داشته باشین. شاید من حساس و ترسو بودم. ولی ی روز برام تند تر زدن قشنگ دلدرد و تهوع و لکه شدم. دکترم می نوشت ۲ تا ۳ ساعت.

اما مناسب بدن من ۴ اتا ۵ ساعت بود. 

کلا من تو هزینه ها به خودم سخت نمی گرفتم سعی می کردم جایی برم اعصابم راحت باشه. ولی سعی می کردم از بیمه بگیرم. هزینه تزریق سرم رو هم بیمه تکمیلی می ده . با دستور پزشک و قبض بیمارستان

بچه ها یه سوال من توضیح دادم دیگه، به خاطر اینکه علی عمل قلب داره و مرکزی که من میرفتم هم هزینه اش خ ...

لاله جون والا من چون لاپرا و هیسترو خراشم با هم بود و چون میخواستم لاپرا رو با خ ز ع ل ی داشته باشم دکترم پیشنهاد داد هیسترو خراشم با ایشون داشته باشم که دوبار عمل و بیهوشی نداشته باشم......

اما به نظرم تو که فقط هیسترو خراش داری بهتره با دکتری که سیکل رو باهاش داری انجام بدی که به رحمت اشراف داشته باشه......

درسته شرح عمل داری اما شنیدن کی بود مانند دیدن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چشم آنا جون ممنونم از راهنماییهاتون امروز صبح رفتم آزمایش بتا دادم حالا ببینم جوابش چی میشه توکل ب ...

میفهممت.......

حالا چند روز رو که آخر هفتس و همسرت کنارته استراحتت رو مطلق بکن ایشالله قطع میشه......

من که یه کارت پستال طراحی کرده بودم ، گفتم میرم آزمایش یواشکی، بعد که مثبت بود، همسرم که اومد کارت ر ...

عزیزم همون خبر خشک و خالی مامان بابا شدنتونم خودش یه دنیا میارزه.....

ایشالله به زودی تجربش میکنین.......

عزیزم همون خبر خشک و خالی مامان بابا شدنتونم خودش یه دنیا میارزه..... ایشالله به زودی تجربش میکنین. ...

فداااات آنا جون، آره دقیقا همینطوره. خدا دل همه رو شاد کنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستان گلم امیدوارم همگی حالتون خوب باشه و دلتون شاد و امیدوار 

تبریک میگم به مامانهای جدید 

دوستای گلم من بعد از سه بار منفی شدن و سه بار پانکچر کردن الان دکترم (طرازی) و دکتر نصر بهم میگند دیگه ریسک نکن و بیا تخمک اهدایی بگیر چون تخمکات کیفیت ندارند چون از 15 تا تخمک فقط 4 تا جنین داشتم و سری قبلشم اصلا جنین تشکیل نشد با وجود 11 تا تخمک حالا موندم چکار کنم نمیدونم مثل ستایش جون اصرار کنم که باز خودم امتحان کنم و از طرف دیگه هم واقعا دیگه توان ندارم البته نصر گفت نه که خودت نتونی ولی با اهدایی شانست میره بالا

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
لاله جون بنظر من با دكتري كه ميخواي وارد سيكل بشي اينكارو بكن تا از شرايطت آگاهي داشته باشه اگر كه ...

ممنون از راهنماییت عزیزم
اره درست میگی باید بهش اعتماد کنم
بدی من اینه به سختی به دکترا اعتماد میکنم
حالا امیدوارم بعد از اینکه رفتم و دیدمش این اعتماد ایجاد بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم به خیر میکنه شک نکن....... اشک شوق تک تکتون رو از خدا میخوامممممممممم.......

دیگه رو اوردم جذب انرژی مثبت
شبا موقع خواب فقط خودم رو تصور میکنم در حالت بارداری
خیلی هم سخته لعنتی
فکر کنم ناخوداگاهم در برابرش مقاومت میکنه

جالبه من همه چیز رو میتونم تصور کنم و رویا بافی کنم تو ذهنم اما این مورد رو خیلی تلاش میکنم
نمیشه
اما دارم به زور انجامش میدم :))))))))))))))))
ناخوداگاهم باید بپذیره راهی جز این نداره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون والا من چون لاپرا و هیسترو خراشم با هم بود و چون میخواستم لاپرا رو با خ ز ع ل ی داشته باشم ...

چشم انا جون همین کار رو میکنم
علی هم همینه میگه شنیدن کی بود مانند دیدن :))

لاله جون  من ۲ شهریور خراش و هیسترو شدم. ۱۵ شهریور پریود البته دکتر ی کم کشش داد. یعنی سی و چ ...

ممنون سوگل جان از راهنماییت

راستی عزیزم این سری هم امپول داری؟یادمه سر پروژ ها خیلی اذیت شده بودی

سلام دوستان گلم امیدوارم همگی حالتون خوب باشه و دلتون شاد و امیدوار  تبریک میگم به مامانهای جد ...

عزیم در واقع تا انداه ی زیادی درست گفتن
چون وقتی تعداد جنین نسبت به تخمک کمتر از 30 درصده ، یعنی مشکل از تخمک بوده
فقط یه چیزی
شما برای تقویت تخمک هات چه داروهایی داشتی؟

اگه هیچ مکملی برای تقویت نداشتی به نظر میاد بهتره حتما یه بار دیگه شانست رو با تخمک خودت امتحان کنی
فقط باید هم درمان دارویی داشته باشی هم تغذیه ات رو طبق طب سنتی پیش ببری
حتی بهتره پیش یه متخصص طب سنتی ویزیت بشی تا دستورات لازم رو بهت بده
البته یه مقدار زمان میبره ، تقریبا 6 ماهی باید دقیق رعایت کنی
اما به نظرم می ارزه