2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
سلام به دوستای خوبم من از یکشنبه که میشد. هفده انتقالم لک بینی داشتم به همراه درد. شدید کمر و. ...

ماهی جون نگران نباش این خونریزی خیلیا داشتن خداروشکر ک ساک هم دیده شده نگران نباش نی نیت خوبه خوبه😙

عزیزم نگران نباش یه کبودی جای نگرانی نداره....... ببین سعی کن مثلا یکی صبح و یکیو شب استفاده کنی که ...

مرسی نگران بودم این خونریزی بدون دلیل جاهای دیگه هم اتفاق بیفته .مثلا مغز یا اعضای داخلی که نفهمم.آخه دست چپم خیلی درد داره از دیشب

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی نگران بودم این خونریزی بدون دلیل جاهای دیگه هم اتفاق بیفته .مثلا مغز یا اعضای داخلی که نفهمم.آخ ...

ببین اگه دیدی بیشتر شد و دسترسی به دکتر نداشتی آسپرین رو قطع کن نگرانم نباش.......

من با اینکه دکتر برام تجویز کرده بود از دو ماه قبل شروع سیکل آسپرین داشته باشم کلا به خاطر اینکه بهم نساخت آسپرین نداشتم......

فقط سلکسان داشتم کل بارداریم.......

فقط آب زیاد بخور.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای ببخشید لاله جونم.... منکه هر شبم با همین رویا میگذره....ولی بقول انا جون فکر نکنم بشه اجراش کرد ...

نه عزیزم چه حرفیه
ببخشید نداره ، اینا یه قسمتی از رویاهای همه ی ماست
همه درک میکنیم

امیدوارم رویات خیلی زود به حقیقت تبدیل بشه

منم با بچه ها موافقم
از الان بخر به نظرم
داشته باش و ان شاء ا... مثبت که شد عملی کن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
منم میخوام از این لحظه ها😦😦

ایشالله خیلی خیلی زود تجربش میکنی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رز عزیز من اصلا انقدرام استرسی نیستم ولی چند روز آخر دست خودم نبود انگاری رو هوا بودم تو این دنیا نب ...

انا جون یادمه عزیزم
وای که چقدر سخت بوده
و هست برای اونایی که هنوز نرسیدن به اون مرحله

من از الان استرس و تپش قلب دارم
خدا به خیر کنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها یه سوال
من توضیح دادم دیگه، به خاطر اینکه علی عمل قلب داره و مرکزی که من میرفتم هم هزینه اش خیلی بود، برای ما واقعا دو تا هزینه ی عمل علی و میکرو با هم خیلی سخت میشد ، برای همین دکترمو عوض کردم دارم میرم پیش کسی که تو مرکز دولتی میکروهاش رو انجام میده
هر چند دکتر خیلی معروفی هست
تو شمال اول دکتر مهر افزاس بعد دکتر ظهیری
ولی با این حال من میخواستم هیسترو و خراش رو برم پیش دکتر مهر افزا چون ته دلم اعتماد خاصی بهش دارم

الان دو دلم
علی میگه پیش همین دکتر بگیر نوبتت رو تا خودش هیسترو کنه و دقیق از شرایط داخل رحم و لوله ها مطلع باشه
خراش هم خودش بدونه کجا داره میده

حالا واقعا نمیدونم پیش کدوم برم
اگه هیسترو رو برم پیش دکتر قبلم، زشت میشه؟
دکتر جدیدم ناراحت میشه ؟

ممنون عزیزم من میکرو کردم الان بیست روزه  دکتر گفت کاری نمیشه کرد. و. دارومو. زیاد. کرد. و. گف ...

عزیزم میدونم میکرو کردی، منظورم این بود اگه میکرو نکرده بودی الان باید پری بودی؟ ولی بهر حال برا خودت، همسرت و نی نی هات آرزوی سلامت و طول عمر دارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم خیلی استراحت کن حتی اگه میتونی بگو برات لگن بذارن...... ضمنا برا من موقع خونریزی با دو تا آمپ ...

چشم آنا جون ممنونم از راهنماییهاتون

امروز صبح رفتم آزمایش بتا دادم حالا ببینم جوابش چی میشه

توکل به خدا 

نه کسی نیست ازم مراقبت کنه خودم هستم و. همسرم که البته تمام کارهارو میکنه اما روزا که نیست کمی برای صبحانه و. گرم کردن غذا تحرک دارم بقیه وقتها استراحت میکنم 

🙏❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
ماهی جون نگران نباش این خونریزی خیلیا داشتن خداروشکر ک ساک هم دیده شده نگران نباش نی نیت خوبه خوبه😙

انشالله عزیزم الهی همینطور. باشه

🙏❤️❤️😘😘

عزیزم میدونم میکرو کردی، منظورم این بود اگه میکرو نکرده بودی الان باید پری بودی؟ ولی بهر حال برا خود ...

سلام عزیزم نه پریودم قبل تر بود. عزیزم ممنونم از مهربونیت

به دعای شما دوستان انشالله

🙏🙏❤️😘

بچه ها یه سوال من توضیح دادم دیگه، به خاطر اینکه علی عمل قلب داره و مرکزی که من میرفتم هم هزینه اش خ ...

لاله جون بنظر من با دكتري كه ميخواي وارد سيكل بشي اينكارو بكن تا از شرايطت آگاهي داشته باشه

اگر كه ميخواي باهاش درمان رو شروع كني پس بهشون اعتماد كن و توكل بر خدا

اتی جون من پی جی اس کردم نمی دونم پنج روزه بود یا سه روزه.ولی من یه بار سه روزه داشتم دوازدهمین روز ...

انشاءالله این بار نی نی هات هم قلب دارن هم مغز هم همه چیز دیگه، اونم سالم تریناش رو. ولی چقد پروسه سختیه، اینهمه داروی جورواجور، با صدجور عوارض که کلا زندگی آدم تعطیل میشه، حالا اینا بماند، استرس آزمایش و سونو و صدای قلب و غربالگری و .........

خدا به هممون توان بده که بتونیم پرانرژی پیش بریم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم