2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048320 بازدید | 684650 پست
عزیزم اشک منو در اوردی چقدر ماها نقشه ها کشیدیم تو این سال ها چقدر تمرین کردیم چه جوری مثبت بودن ج ...

وای ببخشید لاله جونم....

منکه هر شبم با همین رویا میگذره....ولی بقول انا جون فکر نکنم بشه اجراش کرد....اونم من استرسی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
دکترا به همه میگن دو هفته بعد انتقال آزمایش بدن ؟ فرقی نمیکنه جنین چند روزه باشه  آنا جون من ا ...

عاطی جان هنوز خیلی زوده برا علایم...اصلا شاید بدنت از اونایی هست که تا چند ماه هیچ واکنشی به بارداری نداره...انقدر خودتو اذیت نکن...با قران و دعا و ذکر خودتو اروم کن و به این چیزا فکر نکن....انشالله خوش خبری

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مينو جان ، خيلي ممنون من هم خدا رو شكر بد نيستم فقط بعضي روزها معده درد بدي دارم حالا از ديشب ه ...

انشالله بلات دور باشه حق داري منم زلزله شد يكماه ونيم پيش بدجور ترسيدم خيلي اذيت شدم سعي كن روي خودت مسلط باشي يهو نترسي شانس ما بارداري مون خورده به زلزله

سلام به همه دوستان ، ستايش جون عزيزم من آمپول پروژسترون داشتم از اول روزي يك عدد كه كم كم كمش كرد دك ...

سلام، والا عزیزم من از همون روز انتقال دو تا امپول پروژسترون داشتم و یه دونه شیاف ک چون لک بینی پیدا کردم شیافارو دوتاش کردم الان با اینکه دیگه لک ندارم ولی همچنان دو شیاف و دو امپولمو دارم بهمم گفتن همینارو ادامه بده، ولی بازم باید از دکترم بپرسم، مرسی عزیزم ک جواب دادی

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

yasnaجان من سه روز تهران موندم بعدشم ک با هواپیما برگشتیم، استراحتم هم نسبی بود، قدم میزدم حتی یادمه حیاط هم شستم ولی تو اینکارو نکن چون من بعد انجام کار پشیمون میشدم ولی خداروشکر با وجود لک بینی مشکلی پیش نیومد، بعد ۷،۸ روزم رفتم حموم، تو دو هفته قبل ازمایش هم سیب زمینی و ماکارونی زیاد خوردم البته بدون ادویه و سس، تا یه هفته هم نشاسته تو اب حل کردم صبحها خوردم و شیر سویا هم از یه روز قبل انتقال تا چهار روز بعدش خوردم نمیدونم تاثیر داشت یا نه،

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام عزیزم. برای روز سیزده اندمتر شش زیاد بد نیست تا روز بیست هم جا داری عزیزم. انشالله این سری بری ...

دیروز رفتم سنو.آندومترم 7/30بود.شرایط بهتر شده بود خداروشکر

دکترا به همه میگن دو هفته بعد انتقال آزمایش بدن ؟ فرقی نمیکنه جنین چند روزه باشه  آنا جون من ا ...

عزیزم والا من کلا بی بی رو قبول ندارم ولی اگه بخوایی زودتر از ۱۲ نزن.......

به استرسش نمیارزه......

دنبال علایمم واقعا نگرد.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم من میکرو کردم الان بیست روزه  دکتر گفت کاری نمیشه کرد. و. دارومو. زیاد. کرد. و. گف ...

عزیزم خیلی استراحت کن حتی اگه میتونی بگو برات لگن بذارن......

ضمنا برا من موقع خونریزی با دو تا آمپولم دو تا شیاف تجویز کردن اما احتمالا برا تو یکی رو کافی دونستن.......

عزیزم سعی کن تا میتونی تکون نخوری فقط آب زیاد بخور و رو غذاهات روغن زیتون بریز که یبوست نگیری.......

حتی نمازتم خوابیده بخون......

چند روز استراحت کنی بهتر میشی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای ببخشید لاله جونم.... منکه هر شبم با همین رویا میگذره....ولی بقول انا جون فکر نکنم بشه اجراش کرد ...

رز عزیز من اصلا انقدرام استرسی نیستم ولی چند روز آخر دست خودم نبود انگاری رو هوا بودم تو این دنیا نبودم.......

روز آخرم فقط گریه میکردم.......

حتی یادت باشه روز آز تو آزمایشگاه که رسیدیم رو صندلی نشستم پاهام توان رفتن تا پیشخوان نداشت.......

فقط با لبخند همسرم بود که دیگه زار زار گریه کردم........

انگاری بغض چند سال یهویی اون لحظه ترکید.......

اصلا دیگه هیچکسو نمیدیدم و همسرمو بغل کردم و هق هق گریه کردم.......

یه سوال تخصصی.من آ اس آ 80 میخورم هر روز.از امروز هم بهم پدکسان 400 داده.اینا با هم تداخل ندارن

کاش بشه راهنماییم کنین.من دیشب هم پدکسلن زدم و هم آ اس آ خوردم.الان یه کبودی  روی پام دارم که تا دیشب نبود.به نظرتون به خاطر داروهاست.به دکترم هم دسترسی ندارم تا شنبه

عزیزم نگران نباش یه کبودی جای نگرانی نداره.......

ببین سعی کن مثلا یکی صبح و یکیو شب استفاده کنی که بهویی با هم نباشه......

اما در کل خیلیا با آسپرین کبودی پیدا میکنن......

اگه تعدادش بیشتر شد به دکترت بگو شاید آسپرین رو حذف کنه.......

برا همین گفتم اگه آسپرین بهت بسازه.......

من خودم آسپرین اذیتم میکرد.......

هم باعث لک بینی میشد هم باعث کبودیم میشد.......

اخیرا ویزان که داشتم دکترم گفت باهاش آسپرین بخور چند روز که گذشت بدنم شروع به کبود شدن کرد که دکتر گفت آسپرینو دیگه حذف کن......