2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048347 بازدید | 684651 پست
یه سوال تخصصی.من آ اس آ 80 میخورم هر روز.از امروز هم بهم پدکسان 400 داده.اینا با هم تداخل ندارن

نه عزیزم
مشکلی نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال تخصصی.من آ اس آ 80 میخورم هر روز.از امروز هم بهم پدکسان 400 داده.اینا با هم تداخل ندارن

نه عزیزم اگه مشکل خاصی با آسپرین نداری موردی نداره ولی سعی کن یه ۱۲ ساعت یا همچین حدودایی فاصله بدی که دز دارو تو روز یه جورایی پخش بشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مطمئنا در حد اطلاعات شما نیست انا جون 

اختیار داری عزیزم.......

چوبکاری میفرمایی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی انا لی لا اتی عزیزم.خیلی پکرم.از ترسمم نمی تونم بی بی بزارم

عزیزم الان چند انتقال هستی ؟ چند تا جنین انتقال دادی ؟ من امروز هفتم انتقال هستم اصلا یه ذره علاعم هییییییچی ندورم . جنینام ع روزه بودن به نظرتون بط بز جواب میدا ؟ من شوهرم میگه بی بز نزنم دیگه ایشالا ۳شنبه برم آزمایش 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

دکترا به همه میگن دو هفته بعد انتقال آزمایش بدن ؟ فرقی نمیکنه جنین چند روزه باشه 

آنا جون من امروز روز ۷ انتقال هستم همچنان بی علاعم سپری میکنم فقط ببخشی ب ا س ن م درد میکنه که اونم جای امپولاس   به نظرت بی بی کی نشون میده جنین ۵ روزه بودن

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ماهی کوچولو منظورت هفت هفته هست ؟ عزیزم نگران نباش به دکترت زنگ بزن شاید نیازه امپولت رو اضافه کنن

عزیزم هفته پنج هستم 

بله تماس گرفتم روزی دوتا آمپول که از بعد. انتقال میزدم و. شیاف هم اضافه شد. و. گفت که دیگه بالاترین دوز دارو رو داری نمیتونیم بیشتر کنیم

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
ببین عزیزم الان باید تو دوره پری بودی؟ آخه دختر داییم دوماه پری شد،ماه سوم فکر کرد معده اش مشکل پیدا ...

ممنون عزیزم من میکرو کردم الان بیست روزه 

دکتر گفت کاری نمیشه کرد. و. دارومو. زیاد. کرد. و. گفت باید یک هفته دیگه صبر. کنم تا سونو نشون. بده

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
بچه ها من الغدیر رو نمیدونم ولی بیمارستان امام تمیز ، بعد هزینه ها خیلییییی کم ، اصلا قابل مقایسه با ...

من اول رفتم امام ولی گفتن خارج از نسخه های پزشکای خودمون سرم نمیزنیم برگشتم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم میشه درباره ی هموسیستئین برام توضیح بدی؟

هموسیستئین مربوط به مسائل انعقادی هست...بالا بودنش بر اثر کمبود ب6-ب12 و اسید فولیک بوجود میاد یا میتونه بخاطر مشکل ژنتیکی mthfr ایجاد بشه....که باعث لخته شدن خون و ترومبوز میشه ....درمانش هم 2-3ماه مصرف ب6-ب12-اسیدفولیک هست که من و انا و خیلی ها داشتیم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
رز بر از همین الان بگیر...... یه چیزی به نیتش بگیر بقیشم به زودی پشت سرش میخری......

بله میخوام یکی بگیرم برا روز ازمایشم....انرژی مثبت بدم به خودم....

یه چیزی میگیا..... ببین اصلا اون روز میتونی تنها بمونی؟ اون روز آز اصلا همسرم از حال و روزم نتونست ...

خخخخخخ راست میگی...ولی کاش میشد

سلام ستایش جون،نی نی گلی خوبه؟عزیزم شما بعد از انتقال چند روز تهران موندی بعد اومدی؟لطفا میگی استراح ...

یسنا کی انتقال داری بسلامتی؟