2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
من می تونم بگم خیلی دلشوره دارم؟یکشنبه از دارم

به سلامتی،انشاءالله مثبته جوابت،میدونمذحق داری عزیزم.همین الان واست سوره والعصر رو خوندم که صبرت زیاد شه آرامش پیدا کنی افسون جانم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام يادم رفت بكنم سلام به همه دوستان انشالله بهترينها براي همتون پيش بياد خداقوت به اناجان مامان س ...

سلام مينو جان ، خيلي ممنون من هم خدا رو شكر بد نيستم فقط بعضي روزها معده درد بدي دارم حالا از ديشب هم كه زلزله شد دوباره انگار معده دردم بيشتر شده فكر كنم عصبي هست .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشالله همینطور باشه  ممنونم از دلگرمیتون ❤️🙏🙏

ببین عزیزم الان باید تو دوره پری بودی؟ آخه دختر داییم دوماه پری شد،ماه سوم فکر کرد معده اش مشکل پیدا کرده،رفت واسه معده آز بده،فهمید بارداره! واسه همین قطعا خطرناک نیست اما حتما پیگیری کن، هم خوب میشی هم آروم. برو مرکزت یا با دکترت تماس بگیر حتما

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من می تونم بگم خیلی دلشوره دارم؟یکشنبه از دارم

عزیزم فدات بشم ایشالله دلت قراره اساسی شاد بشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون طرازي از دهم سيكل تا١٤ همزمان با ال دي هيسترو و خراش ميده ع ا ر ف ي از ١٨تا٢١ اينكارو همزم ...

ممنون عزیزم
تا جایی که خودم خوندم تو مقاله ها اصولا 19 تا 21 پریود انجام میشه
اما برام سوال بود که همون ماهی که ال دی داریم میشه یا نه
گفتم شاید نباید ال دی بخوریم همزمان

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یعنی شیمیایی نبوده؟ اخه اگه شیمیایی هم بوده باشه من نباید موقع پریود شدن انقدر درد میکشیدم خدایی درد ...

نه دیگه شیمیایی نبوده
احتمالا ساک و اینا تشکیل شده بودن
شاید سونو میرفتی حتی ساک دیده میشد
دوست خودم این جوری بود
بتاش اول نزدیک 200 بود
گفتم 48 ساعت بعد تکرار کن
شد 300
دوباره تکرار کرد دو رو بعد شد 480
که دیگه مطمئن شدیم پوچه
متاسفانه بارداری پوچ با اینکه فقط ساک هست اما دردش خیلی خیلی زیاده موقع سقط

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خانوما خوشگلا سلام علیکم یا الله  😄😄😄😄 من شرمنده از روی گلتون هستم ،دیشب خوب دیدم یه جا زلز ...

لیلا جون نمیدونم چرا اما چون گفتی عراق بودی و خانومی 4 تا بچه اش رو از دست داده بود فکرم رفت سمت خانم ام البنین
شاید بد نباشه برای ایشون نذری کنی
مثلا یه تیکه طلا نذر خانم ام البنین کنی
چون پای زلزله هم در میون بوده ، بدی به یه کسی که جزو نیازمندان زلزله اس

سلام ستایش جون،نی نی گلی خوبه؟عزیزم شما بعد از انتقال چند روز تهران موندی بعد اومدی؟لطفا میگی استراحتت چطور بود ؟مطلق بودی چند روز اول؟بعد انتقال چی خوردی ؟مرس عزیزم

من کلی نقشه کشیدم برا مثبت شدن ازمایشم.... میخوام روز ازمایشمو یه روز دیرتر به همسرم بگم انشالله مث ...

عزیزم اشک منو در اوردی
چقدر ماها نقشه ها کشیدیم تو این سال ها
چقدر تمرین کردیم چه جوری مثبت بودن جواب ازمایش رو بگیم

ان شاء ا... ان شاء ا... این سری رویات رو عملی کنی و لذتش هیچ وقت از یاد و ذهنت بیرون نره

عزیزم خوب قضیه من فرق میکنه من لاپرا هیسترو شدم و سه ماه بعدش انتقال داشتم........ اما معمولا همون ...

راس میگی انا جون
شما لاپرا هم داشتی
یادم رفته بود

سلام به دوستای خوبم من از یکشنبه که میشد. هفده انتقالم لک بینی داشتم به همراه درد. شدید کمر و. ...

ان شاء ا... چیزی نیست عزیزم
شاید هماتوم بوده
جای مطمتن سونو شدین ؟