2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048347 بازدید | 684651 پست
وااااای آنااااا من شب قبلش ی دل و جیگری خوردم ک مثلا آزمایشم جوابش خوب تر بشه😂😂😁

الدل الجگر النوش الجونت......

رو دستت بلند شدمممممممممم........

عزیزم نهایتش هموسیستئینت رو پایینتر نشون میده......

اگه خیلی غیر عادی بود اونو تکرار میکنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون ببخشید شما بار آخر کی مطب دکتر طرازی بودین؟😊

وقتی دخترم ۸ ماه و نیمش بود رفتم برا چکاپ و پاپسمیر......

فکر کنم خرداد بود.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ممنون از مطالب خوبی که میذاری......

فداات آنا جونم،چون کانالش معتبره میذارم اینجا مطالبش رو. قبلش میخواستم ازت اجازه بگیرم و عذرخواهی کنم،اما شرمنده کلا یادم رفت.( به نظرم از نشونه های پیریه )، حلالم کن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام به دوستای خوبم

من از یکشنبه که میشد. هفده انتقالم لک بینی داشتم به همراه درد. شدید کمر و. شکم و. پا  درد

تماس گرفتم گفتن علاوه بر آمپول پروژسترون که میزنم یک شیاف اضافه کنم

هیچ تاثیری نداشت و دردام خیلی زیاد بود و لک بینی زیاد هم داشتم خلاصه دوسه شب خواب نداشتم شب تا صبح و. صبح تا شب به خودم پیچیدم   و گریه کردم دیگه دوشنبه غروب گفتن برو یه سونو. اورژانسی بده رفتم سونو از نظر خارج رحمی بررسی کردن چیزی نبود. و فقط یه توده  چهار میلی متری دیده شد که احتمال دادن ساک اولیه بارداری باشه

از شدت درد زیاد  دیروز صبح بهم گفتن یه هیوسین موقع دردام بخورم

از دیروز دردام کمتر شد ولی خونریزی داشتم و غروب به بعد. هم تا امروز لخته دفع میکنم

امروزم ظهر به بعد. مجدد. فقط لک بینی شده

فردا میرم یه آزمایش بتا میدم ببینم وضعیتم چطوره 

😢😢😢

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم شهر خودتون رو نمیدونم اما تو تهران میدونم اگه مبدا و مقصد موافق انتقال باشن میشه....... مثلا ...

من ابن سینا دارم فریز شده . شهر خودم میرم میپرسم ببینم پذیرش میکنه جنین رو ههههه . اونوقت چطور میفرستنشون 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
آره زن داداشم رفته بود لاله سرم بزنه، هزینه اش 150 تومن، بعد تایم ناهار اونجا بود، بهش گفتن بیا ناها ...

انصافا ناهارو بهش انداختن اساسی......

چه گرون حساب کردن........

شاندیز رو خوب اومدی........

أنا جون عزيزم ، دوستاي خوبم. ترشح طبيعي بارداري چه رنگيه؟؟؟؟؟؟خواهش ميكنم ،الان ترشح شيري داشتم

عزیزم باورت میشه دقیق یادم نیست فقط میدونم تند تند لباس زیر عوض میکردم.......

عزیزم میشه درباره ی هموسیستئین برام توضیح بدی؟

عزیزم ماکزیمم رنج هموسیستئین معمولا زیر ۱۵ هست ولی دکترم میگفت برا بارداری بهتره زیر ۱۲ باشه......

اگه گوشت بخوری کمتر نشون میده یعنی جوابت هر چیه واقعیش بیشتر از اون بوده.......

فداات آنا جونم،چون کانالش معتبره میذارم اینجا مطالبش رو. قبلش میخواستم ازت اجازه بگیرم و عذرخواهی کن ...

عزیزم این چه حرفیه اجازه نمیخواد خونه خودته.......

کاریم که انجام میدی خیلی خوبه.......

یه دنیا ازت ممنومم......

منم تقلب میکنم یه سریارو تو کانال میذارم.....

وااااای چقدررررر بی انصافن، بنده خدا راست گفته، لااقل میرفت شاندیز دلشم باز میشد ، من که کل ررمان ما ...

خدابیامرزه مامانت رو.فکر کن 50 میلیون؟ چه خبرشونه واقعا؟ الان که لابد شده 100 میلیون.بیمارستانای دولتی البته که بهترن،خیلی از تحهیزات و امکاناتی رو دارن که خصوصی ها ندارن. خصوصی ها فقط هتلینگشون خوبه،خدایی اونم نه همشون،زن داداشم بیمارستان یاس بچه اش دنیا اومد،شبی یک میلیون و خورده ای nicu شد،حالا هزینه عمل و بستری خودش بماند، ساعت 10 اینا،پرستار بخش برق همه جارو خاموش کرد،گفت ما میریم فلان بخش خوابیم،کاری داشتین بیاین دنبالمون اونجا!

طفلی زن داداشم نمیدونی چه حرصی میخورد، اتاقش کلا 10 مترم باور کن نبود،با دوتا تخت! 

عزیزم این چه حرفیه اجازه نمیخواد خونه خودته....... کاریم که انجام میدی خیلی خوبه....... یه دنیا از ...

فدااات عزیزم.لطف داری.تقلب چرا؟ خداخیرت بده تو کانالت همه چیزای مفید منظم پشت سرهم هست. اسمش تقلب نمیشه،محبتته

سلام به دوستای خوبم من از یکشنبه که میشد. هفده انتقالم لک بینی داشتم به همراه درد. شدید کمر و. ...

عزیزم نگران نباش منم خونریزی داشتم......

تازه یه دوستی دارم اون خونریزیش در مقابل من خیلی زیاد بود به قول خودش گالن گالن ازش خون میومده.......

نگران نباش اصلا......

ایشالله صدای قلبشو که بشنوی دلت آروم میگیره......

اون طفلک تاپنج ماه اول بارداریش استراحت مطلق بود و خونریزی داشت......

پس فکرای خوب خوب بکن عزیزم ایشالله خیره و هماتوم داری......

استراحتتو بیشتر کن ایشالله به مرور قطع میشه.......

من ابن سینا دارم فریز شده . شهر خودم میرم میپرسم ببینم پذیرش میکنه جنین رو ههههه . اونوقت چطور میفرس ...

عزیزم والا تهران رو میدونم فکر کنم مبدا بهت یه تانک در مقابل یه ودیعه میده.......

یادمه یکی از دوستانون یه چک سه میلیونی داده بود برا تانک بعد جنین رو میذارن توش و میدن بهت که ببری مقصد و بعدش که تانک رو برگردوندی ودیعه رو بهت برمیگردونن.......

این روال رویان بود البته اگه اشتباه نکنم......

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection