2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048389 بازدید | 684651 پست
بچه ها من الغدیر رو نمیدونم ولی بیمارستان امام تمیز ، بعد هزینه ها خیلییییی کم ، اصلا قابل مقایسه با ...

آره زن داداشم رفته بود لاله سرم بزنه، هزینه اش 150 تومن، بعد تایم ناهار اونجا بود، بهش گفتن بیا ناهارم بخور، این طفلی هم  از همه جا بیخبر، بعد قبض پرداخت دادن 75 هزار تومن برا یه پرس غذا!

میگفت کاش حداقل میرفتم شاندیز شیشلیک میخوردم!!!! خخخخ

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامتی عزیزم....... ایشالله یه سیزده به در عالی در انتظارته........

ممنونم عزیزم ان شاء الله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم رفتم یه مطب محلمون گفتم دکترم دوره گفته اینارو بده بیا.... انعقادیام که قبل میکرو اولم دادم مشک ...

عزیزم به لطف خدا دیگه این دفعه مامانی ایشالله......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینجا تمیز بود...ولی خب واقعا بی توجه بودن.... چرا هزینه دو تا ی اخر بیشتره؟؟؟؟

عزیزم منظورش دو بیمارستان آخره.....

که معمولا بالای ۱۰۰-۱۵۰ برا چند تا سرم میگیرن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره زن داداشم رفته بود لاله سرم بزنه، هزینه اش 150 تومن، بعد تایم ناهار اونجا بود، بهش گفتن بیا ناها ...

وااااای چقدررررر بی انصافن، بنده خدا راست گفته، لااقل میرفت شاندیز دلشم باز میشد ، من که کل ررمان مامانم بیمارستان ولیعصر بود که اسم بیمارستان زنان بیمارستان امام، عمل مامان من دکتر بهش گفت بیای عرفان برات انجام بدم ۵۰ میلیون میگیرم، ولی تو امام برات انجام بدم خب جریان فرق داره ،همون دکتر مامانمو جراحی کرد تو امام هزینه عملش شد ۱۸۰ هزار تومن، کلا با هزینه بیمارستان ، فکر کن .

خداییش خیلی هم مهربون بودن ،پرستارا که عااالی بودن بخدا، خدا ایشالله بهشون سلامتی بده، بعد قبلش داروهارو خودمون میخریدم همه داروها آلمانی بعدا که روحانی رییس جمهور شد ،دارو رو هم خود بیمارستان تهیه میکرد، بعد هزینه تزریق داروی شیمی درمانی کلا میشد ۱۵ هزار تومن ،مامان منو بستری میکردن یه شب چون شرایطش مساعد نبود ، فکر کن همون زمان خصوصی تزریق سرم از ۲۰۰ تومن شروع میشد. همون دارو همون رسیدگی.

Leila joonam, [27.12.17 13:37] [Forwarded from مرکز درمان ناباروری قم (l. nasery)] ✅واکسن های مجاز ...

عزیزم ممنون از مطالب خوبی که میذاری......

خانوما خوشگلا سلام علیکم یا الله  😄😄😄😄 من شرمنده از روی گلتون هستم ،دیشب خوب دیدم یه جا زلز ...

عزیزم ایشالله خیره.....

اگه دلت گیره یه چیزی در حقش احسان کن خیالت راحت بشه.....

ووووووی دلم ضعف رفت....یعنی میشه برم از این پاپوش کوشولوها بخرم...وای خداااااااا

رز بر از همین الان بگیر......

یه چیزی به نیتش بگیر بقیشم به زودی پشت سرش میخری......

من کلی نقشه کشیدم برا مثبت شدن ازمایشم.... میخوام روز ازمایشمو یه روز دیرتر به همسرم بگم انشالله مث ...

یه چیزی میگیا.....

ببین اصلا اون روز میتونی تنها بمونی؟

اون روز آز اصلا همسرم از حال و روزم نتونست تنهام بذاره......

من که یه درصدم احتمال نمیدم بتونی عملیش کنی چون اون روز انقدر شور و شوق و ذوق خواهی داشت که یه عالمم جمع بشه نمیتونه شادی و حستو پنهان کنه......

بگو یه ثانیه.......

یه روز پیشکشت.........

مگه اینکه بی بی بذاری زودتر.......

سلامن علیکم یا اخوی تقبل الله و الحمدالله و شکرالله یا حبیبی انا مظلوم😊😆عربیم از اولش هم خیلی خوب ...

خخخخخخخخخخخخخخخخ......

یکی بیاد منو جمع کنه..........