2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
عه لی لا شما ناشتا نبودی؟ من ناشتا رفتم آز دادم

نه ناشتایی نمیخواد مگه اینکه تستهای دیگه ای هم داشتی که ناشتایی میخواسته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ی بار بعد از ای یو ای منفی ماه بعدش عقب انداختم ک رفتم آزمایش خون دادم بتام 400 بود ولی توی سونو ...

عزیزم خوب نمیشه دقیق گفت کزومش بوده اما به هر حال بارداری اتفاق افتاده حالا از هر نوعش......

یه چیزی بارداریتو ناموفق کرده که ایشالله خودشو تو تستهای تکمیلی نشون میده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامان سبحان عزیز شما تا کی شیاف و امپول پروژسترون داشتی؟ من ک دیگه پشتم جای امپول نداره همش سفت و گل ...

سلام به همه دوستان ، ستايش جون عزيزم من آمپول پروژسترون داشتم از اول روزي يك عدد كه كم كم كمش كرد دكترم اول يك روز در ميون بعد دو روز در هفته تا هفته پيش كه گفت قطعش كنم البته بايد زودتر قطع ميشد ولي فكر كنم چون طول سرويكسم سر مرز بود ديرتر قطع كرد .

حالا البته من پيش يك دكتر ديگه ميخوام ان شا الله زايمان كنم تهران كه دوشنبه كه رفتم بهم گفت قطع نكن و شبي يه دونه شياف پروژسترون بگذار حالا من هم از ديشب دوباره شبي يه دونه شياف دارم ميگذارم نميدونم والله حالا كدومشون درست گفتن ولي من ديگه ترسيدم و شياف رو گذاشتم . 

راستی آنا جون و بقیه دوستانی که تجربه هیسترو و خراش اندومتر دارن من این سری باید هیسترو بشم قبل از ...

عزیزم خوب قضیه من فرق میکنه من لاپرا هیسترو شدم و سه ماه بعدش انتقال داشتم........

اما معمولا همون ماهی که ال دی داریم هیسترو انجام میشه........

البته اگه اشتباه نکنم.......

اره این مراکز دولتی انگار زیاد توجع نمی کنن من سری قبل رفتم الغدیر خیلی زیاد کثیف بود اون حالا هیچ ...

جالبه افسون جون ولی من راضی بودم همیشه شانست حتما اون روزی که رفتی خوب نبوده......

حتی جالبه هر موقع من میرفتم پرده هارو شسته بودن مجدد وصل میکردن.......

خخخخخخخخخ.....

اما در کل بازم نسبت به دولتی بودنش خوبه.......

خانوما خوشگلا سلام علیکم یا الله  😄😄😄😄 من شرمنده از روی گلتون هستم ،دیشب خوب دیدم یه جا زلز ...

عزیزم خواب نبود رویای صادقه بود، دیشب دوباره تهران و کرج زلزله اومد!!!!

خدا بیمرزه مادرت رو.براشون خیرات کن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم خواب نبود رویای صادقه بود، دیشب دوباره تهران و کرج زلزله اومد!!!! خدا بیمرزه مادرت رو.براشون ...

ای بابا، لی لا موندم چی بگم  😓😓😓😓 ،مرسی عزیزم، حتما خیرات میکنم.

خدا ایشالله به کره زمین آرامش رو برگردونه.

Leila joonam, [27.12.17 15:47]

[Forwarded from مرکز درمان ناباروری قم (z)]

✨✨✨✨✨دستورات قبل از (انتقال جنین)، 👇🏻👇🏻👇🏻

سه روز بعد از عمل تخمک گیری، لازم است بیمار به اتفاق همسر رأس ساعت 87 صبح به مرکزمراجعه کند.

(در صورتیکه طبق گزارش آزمایشگاه می بایست جنین بلاستوسیست به بیمار منتقل شود، بایستی 5 روز پس از تخمک گیری جهت انتقال جنین مراجعه کند)

روز بعد از عمل تخمک گیری جهت اطلاع از وضعیت تخمک و لقاح جنین با بخش آزمایشگاه IVF مرکز تماس بگیرید.

جهت انتقال جنین لازم نیست ناشتا باشید.مگر در موارد خاصی که انتقال به بیهوشی باشد

شب قبل از مراجعه جهت انتقال جنین دوش بگیرید.

ممکن است روز انتقال جنین، عمل انتقال به دلایلی نظیر تشکیل نشدن جنین مناسب، مناسب نبودن آندومتر، تجمع مایع درون شکم (ایجاد آسیت) بنا به تشخیص پزشک معالج، صورت نگیرد.

در صورتیکه انتقال جنین انجام نشود و جنین ها از کیفیت مناسب برخوردار باشد و فریز شوند، مراجعه بعدی بایستی حداقل 3ماه بعد اول تا سوم  قاعدگی باشد.

در صورتیکه پس از عمل تخمک گیری دچار عوارضی نظیر بزرگی شکم، درد، تهوع و استفراغ و تنگی نفس شدید حتماً به پزشک معالج خود مراجعه کنید.

https://t.me/nabarvarijahaddaneshgahiqom

Leila joonam, [27.12.17 15:47]

[Forwarded from مرکز درمان ناباروری قم (l. nasery)]

سلام خسته نباشین ببخشین خانوم ناصرپورضخامت آندومتریعنی چی؟به هورمونهاربط داره؟وآیاضخیم بودن آندومتریعنی وجودفیبرم دررحم؟

🔺🔺🔺پاسخ👇🏻👇🏻

با عرض سلام ضخامت اندومتر یعنی اندازه لایه ای از رحم که جنین در ان گذاشته میشود در حقیقت درونی ترین لایه رحم است

و دقیقا تحت تاثیر هورمونها میباشد به همین دلیل جهت اماده سازی اندومتر دارو تجویز میشود

با این توصیف فیبروم ربطی به ضخامت ندارد

https://t.me/nabarvarijahaddaneshgahiqom

بچه ها من الغدیر رو نمیدونم ولی بیمارستان امام تمیز ، بعد هزینه ها خیلییییی کم ، اصلا قابل مقایسه با خصوصی نیست، دکترا هم خیلی خوبن، بیمارستان دانشگاهی همیشه خوب ، چون دکترای خوب اونجا کار میکنن حالا خصوصی هم میرن، برای سرم زدن یه پرس و جو کنین.