2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست
راستی آنا جون و بقیه دوستانی که تجربه هیسترو و خراش اندومتر دارن من این سری باید هیسترو بشم قبل از ...

لاله جون طرازي از دهم سيكل تا١٤ همزمان با ال دي هيسترو و خراش ميده

ع ا ر ف ي از ١٨تا٢١ اينكارو همزمان با ال دي انجام ميده

بله همونجا تایید کردم... رو تخت مانیتور دار خوابیدم ولی اصلا از مانیتور استفاده نکرد.گفتم باید تحت ...

اره این مراکز دولتی انگار زیاد توجع نمی کنن

من سری قبل رفتم الغدیر

خیلی زیاد کثیف بود اون حالا هیچی ، مانیتور بالا سرمو چک نکردن اصلا وصل نبود همسرمم کلی شاکی بود ازم چرا گفتی بیاییم اینجا ..

این سری احتمالا بقیه اله برم یا بهمن یا عرفان البته دوتای اخر هزینش زیاده

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Leila joonam, [27.12.17 13:37]

[Forwarded from مرکز درمان ناباروری قم (عباس ابراهیمی)]

علائمی که احتمالا دال بر پسر بودن جنین شماست.💕

1.خوردن غذای بسیار پر کالری در زمان نزدیکی که منجر به بارداری شده. تحقیقات نشان داده که 56 درصد زنانی که در چند روز نزدیک به رابطه جنسی خود که منجبر به حاملگی اخیر شده از مواد غذایی پرکالری استفاده کرده اند.

2.افزایش اشتها و پرخوری. مادرانی که جنین پسر در شکم دارند 10 درصد نسبت به زنان با جنین دختر بیشتر غذا می خورند. شاید دلیل این پرخوری ترشح هورمون تستوسترون توسط جنین مذکر باشد.

3.بیزاری و تنفر از غذاهایی که قبلا از غذاهای مورد علاقه شما بوده اند. زنانی که نسبت به غذاهای دلخواهشان احساس تنفر می کنند معمولا جنین پسر پسر دارند.

4.دیابت بارداری . احتمال بروز دیابت بارداری در زنانی که جنین پسری را حامله هستند نسبت به جنین دختر بیشتر است.

با در نظر گرفتن تمامی این علائم تنها می توان در مورد جنسیت جنین حدس هایی زد و وجود این علائم هیچ گاه دلیل قطعی بر تشخیص جنسیت جنین شما نخواهد بود.

🔬مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان قم

☎️025 32700155

ادرس:قم بنیاد میدان ایثار خیابان شبنم

https://t.me/nabarvarijahaddaneshgahiqom

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
جواب ایمنی انعقادیات خوب بود؟

منم رفتم یه مطب محلمون گفتم دکترم دوره گفته اینارو بده بیا....

انعقادیام که قبل میکرو اولم دادم مشکل داشتم هم تو ازمایشات عادیش هم ژنتیک....باید 9ماه کامل هپارین بزنم...بابت ژنتیکی ها هم قبل انتقال دو ماه ب6-ب12 بخورم....

ایمنی رو بعد منفی شدن دادم ، سی دی مارکرهای اصلی رو مشکل داشتم که اونم گفتن قبل انتقال و تا ماه 5 بارداری ivig بزنم , اسپرین هم که دو ماه قبل انتقال شروع شده برام....

یعنی اگه از نمیدادم حالا حالا باید انتقال  میدادم....

انتقالم اگه خدا بخواد تقریبا13 دی میشه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

[Forwarded from مرکز درمان ناباروری قم (عباس ابراهیمی)]

علائمی که احتمالا دال بر دختر بودن جنین شماست.💕

1.تهوع و استفراغ شدید حاملگی (hyperemesis gravidarum). اکثر زنان در سه ماهه اول بارداری تهوع صبحگاهی را تجربه می کنند. این تهوع در برخی افراد ممکن است بسیار شدید تر باشد به طوری که سبب کاهش وزن و سوء جذب مواد غذایی شود. تحقیقات نشان داده نیمی از مادرانی که در دوران بارداری دچار تهوع و استفراق شدید بارداری شده اند ، جنین دختری را حامله بوده اند. به عبارتی مادرانی که قسمت اعظم بارداری خود را با دردسر گذرانده اند با احتمال بیشتری فرزند دختر داشته اند. علت تشدید تهوع و استفراق در دوران بارداری وجود هورمون hCG حاملگی است. این هورمون در زنانی که جنین دختر داشته اند بیشتر ترشح می شود و در نتیجه عوارض بیشتری را متحمل می شوند.

2.حواس پرت شدن در دوران بارداری . بعضی تحقیقات اختلال اندکی در حواس به خصوص در مورد شنوایی ، محاسبات و بینایی را در زنان دارای جنین دختر نشان داده اند.

3.استرس زیاد.اگر شما در زمان نزدیکی که منجر به این حاملگی شده تحت استرس زیادی قرار داشته اید و یا شغل پر استرسی دارید احتمال دختر بودن فرزند شما بیشتر است. مقاومت جنین دختر در شرایط محیطی نامناسب بیشتر از جنین پسر است. احتمالا دلیل این امر همین قوی تر بودن جنین های دختر است.

4.همچنین مشاهده شده وضعیت قرار گیری جنین در رحم به صورت Breech (با پا) در اواخر حاملگی در جنین های دختر بیشتر اتفاق می افتد.

🔬مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان قم

☎️025 32700155

ادرس:قم بنیاد میدان ایثار خیابان شبنم

https://t.me/nabarvarijahaddaneshgahiqom

اره این مراکز دولتی انگار زیاد توجع نمی کنن من سری قبل رفتم الغدیر خیلی زیاد کثیف بود اون حالا هیچ ...

اینجا تمیز بود...ولی خب واقعا بی توجه بودن....

چرا هزینه دو تا ی اخر بیشتره؟؟؟؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
من فردا ساعت 10 صبح انتقال جنین دارم

به سلامتی عزیزم.......

ایشالله یه سیزده به در عالی در انتظارته........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

اهان منظورت بیمارستان هاست....خخخخ گیج زدم...درسته خصوصیا 150 میگیرن...خداییش خیلی زیاده برا یه وصل سرم...

همسرم از امبولانس بیمارستان امام خمینی سوال میکرد درباره بیمارستانا وقتی گفت خصوصیا 150 میگیرن شاخ دراورد...میگفت بخوابه تو امبولانس خودم براش وصل کنم.خخخخخ

مرسی آنا جون ک جواب دادی، پرلوتون هم آمپوله؟ ممکنه دکتر امپول پروژسترونو هم همون هفته های ۱۵،۱۶ قطع ...

عزیزم آمپول پروژسترون برا من که خونریزی داشتم هفته ۱۲ قطع شد جیگرررررر......

تا اون زمان نگه نمیداره......

احیانا اگه نیازی باشه آمپول هفتگی یه ده دوازده روز یه بار پرولوتون تجویز شاید بکنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

[Forwarded from مرکز درمان ناباروری قم (l. nasery)]

✅واکسن های مجاز در زنان باردار:👇👇

💉هپاتیت ب

💉آنفلوآنزا

💉کزاز و دیفتری

⛔️واکسن های ممنوعه در بارداری⛔️👇

💉هپاتیتA

💉واکسنMMR

💉آبله مرغان

💉پنوموکوک

💉فلج اطفال خوراکی و تزریقی

مامان سبحان عزیز شما تا کی شیاف و امپول پروژسترون داشتی؟ من ک دیگه پشتم جای امپول نداره همش سفت و گل ...

عزیزم آمپول پروژسترونم دیگه هفته ۱۲ تموم شد.....

منم آخرام همسرم میخواست سرنگ رو بکشه شروع میکردم به گریه....

طفلک میگفت میخوایی دیگه نزنیم پرولوتونتو شروع کنیم میگفتم نه بازم تحمل میکنم.......

ولی شرشر اشک میریختم........

این روزام میگذره......

به زودی پرولوتون رو جایگزین میکنه.....

خوبیش اینه یه هفته ده روزی فرصت داره استراحت کنه باسیون قلمبت......

شیافم که گفتم هفته ۱۵-۱۶ قطعش کرد.......

درسته لاله جون فکر نمیکنم بیشتر از 200 بالا بره...

یعنی شیمیایی نبوده؟ اخه اگه شیمیایی هم بوده باشه من نباید موقع پریود شدن انقدر درد میکشیدم خدایی درد ی زایمانو من کشیدم و اینکه تا 40 روز لکه بینی داشته باشم.....ولی دیگه گذشت

انا جون مریونال چون ترکیب دو نوع هورمون اف اس اچ و ال اچ هست برای کسانی که عدد ذخیره کمتر دارن بهتره ...

ممنون عزیزم از اطلاعات خوبی که در اختیارمون میذاری......

بارداری با میکرو با آی وی اف فرق میکنه؟

عزیزم نوع لقاحشون فرق داره.....

میکرو تزریق اسپرم به تخمک توسط جنینشناس انجام میشه ولی آی وی اف اسپرم و تخمک کنار هم قرار داده میشن خودشون باید لقاح چیدا کنن........

پس شرایط بهتری رو میطلبد!!!!!!