2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
خوب کردی منم دلم میخواد تا ظهر بخوابم 😐😐 اما نمیشه که

دیشب آخه زلزله اومد بیرون تو ماشین خوابیدیم 6.30 صبح اومدیم خونه خوابم عمیق نبود تو ماشین ..اومدیم خونه خوابیدم تا 12 وگرنه من اینقدرام دیر بیدار نمیشم 11 بیدار میشم هر روز😂😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لی لا جونم سلام عزیزم....خدا رحمت کنه پدر و مادرتون عزیزم خدا نگه داره برادرت و خواهرای گلت

سلام به روی ماهت. فدات عزیزم خدا بیامرزه پدر شمارو.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لی لا جان خیلی خیلی متاسفم خیلی ناراحت شدم تمام وجودم  پر از غم شد 😭😭😭 خدا هر دو رو در ارامش ...

فداااااات لاله جان. ببخش ناراحتت کردم. خدا بیامرزه رفتگان شمارو هم. باورت میشه ما به این نتیجه رسیدیم اینقدر عشق و وابستگی خوب نیست، وقتی برا مامانم این اتفاق افتاد، خواهر کوچیکم 8، 9 سالش بود، میدونی چقدر سختی کشیدیم، منظورم از لحاظ فشار عصبی و استرسه.اما اگه مامانم بود قطعا زندگی آرومتری داشتیم. الان کل خواهربرادرا تپش قلب داریم، من به همسرم خیلی وابسته ام، واقعا عاشقشم، اما هراز چندگاهی بهم گوشزد میکنه میگه اگه اتفاقی برا من افتاد، روال مامانت رو پیش نگیر.

سلام دوستان عزیزوآنای مهربون 

یه مدت نبودم 

یه سوال دارم

برای انجام آزمایشات ایمنی وانعقادی باید ناشتا بود؟ اونایی که تهران انجام دادن کدوم مراکز انجام دادن؟ وچند وقت بعد برا انتقال رفتن؟

هزینه میکرو چقدره

بستگی به مشکل و مقدار دارو و البته مرکز یا دکتری که پیشش میکرو میشی داره...از حدود 4تومن تا 10 تومن داریم..فکر میکنم صارم و نوین خیلی گرونن ولی مثلا ابن سینا که من میرم همون حدود 4 تومن میشه دارو و عمل ...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام دوستان عزیزوآنای مهربون  یه مدت نبودم  یه سوال دارم برای انجام آزمایشات ایمنی وان ...

سلام عزیزم...

نه ناشتایی نمیخواد فقط باید داروهای رقیق کننده و پردنیزولون و این جور چیزا نداشته باشی قبلش....و اینکه 48 ساعت قبل ازمایش هموسیستئین گوشت وفراورده گوشتی نخوری

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام دوستان عزیزوآنای مهربون  یه مدت نبودم  یه سوال دارم برای انجام آزمایشات ایمنی وان ...

ببین من از دکترم پرسیدم گفت نیازی نیست ناشتا باشی. انتقالتم بستگی به جواب آزمایشت داره. اوکی باشه فکر نکنم انتقالت عقب بیوفته. منم اوایل هفته میرم آزمایشامو میدم

من نیلو دادم ....اگه مشکل انعقادیت زیاد باشه دو ماه قبلش باید دارو بگیری وگرنه که بلافاصله میتونی بری تو سیکل