2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048411 بازدید | 684655 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فردا ساعت 10 صبح انتقال جنین دارم

به سلامتی عزیزم
ان شاء ا... مامانی گلم

منم برای 16 دی نوبت دارم پیش دکتر ظهیری 

ان شاء ا... همون روز با آز مثبت میبینمت همون جا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ثمین جان تا شب قبلش هم میشه نزدیکی داشت اما باید حتما با کاندوم باشه برای جلوگیری از عفونت یه سری دک ...

ممنونم لاله ی سرخ عزیزم که به پستم توجه کردی و جواب دادی .ی جورایی خیلی استرس دارم اخه اخرین فریزمه باز بخوام دوباره شروع کنم ی سالی طول میکشه اخه خسته میشم خدایی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انشالله بسلامتی .خدا انشالله دوقلو بهت بده جبران سختی های گذشته بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد ...

ممنونم عزیزم الهی آمیییییییییین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی لاله سرخ جان، قصد نداشتم ناراحتتون کنم، راستش پدرم که از دنیا رفت به خاطر وابستگی شدید مادرم و ...

لی لا جان خیلی خیلی متاسفم
خیلی ناراحت شدم
تمام وجودم  پر از غم شد 😭😭😭
خدا هر دو رو در ارامش کامل حفظ کنه تا وقتی بعد ا 120 سال بهشون ملحق بشین🙏🏻🙏🏻🙏🏻

البته اون حد اعلای عشق و دل بستگی واقعا قابل ستایشه
ان شاء ا... شما و همسرت 120 سال با همون اندازه از عشق  کنار هم و کنار بچه ها و نوه های اینده زندگی کنین عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
به سلامتی عزیزم ان شاء ا... مامانی گلم منم برای 16 دی نوبت دارم پیش دکتر ظهیری  ان شاء ا... ...

ان شاءالله خدا کنه تا اونروز حسابی شاد باشم 

بارداری با میکرو با آی وی اف فرق میکنه؟

همون جور که آنا جون هم توضیح دادن ، تو ای وی اف تخمک و اسپرم کنار هم قرار داده میشن تا خودشون لقاح کنن
تو میکرو جنین شناس خودش اسپرم رو داخل سیتوپلاسم تخمک تزریق میکنه و لقاح به وسیله ی جنین شناس انجام میشه

الان بیشتر میکرو انجام میشه

ممنونم لاله ی سرخ عزیزم که به پستم توجه کردی و جواب دادی .ی جورایی خیلی استرس دارم اخه اخرین فریزمه ...

ثمین جووون مطمعن باش این دفعه مامانی انشالله...چون خیلی پیگیری کردی اینبار تا مشکل پیدا کنی پس شک نکن ک مامان میشی

ممنونم لاله ی سرخ عزیزم که به پستم توجه کردی و جواب دادی .ی جورایی خیلی استرس دارم اخه اخرین فریزمه ...

اصلا همچین فکری نکن
همچین اتفاقای نمیوفته
مامان میشی این بار و یه دونه یا دو تا دخمل پسمل گل خدا بهت میده عزیزم