2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

عزیزم دست گلت درد نکنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون. مرسی که پیغامم و جواب دادی. خبر جدید اینکه بعد از گرفتن ۱۲ روز گونال اف ۲۲۵ سی سی در ر ...

عزیزم تعدادش زیاد بود؟

احتمالا نوع پروتکل بهت نساخته!!!!!

سیکلت بلند بود یا کوتاه؟

فقط گونال داشتی؟

مریونال و امثالهم نداشتی؟

عزیزم تو فقط آب و پروتئین زیاد بخور ایشالله به زودی اثرات دارو از بدنت میره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا ب همه منتظرا یکی یدونه از این بده لطفا😍😍😍😘😘😘

وای یاد بارداریم افتادم یعنی دخملم اون تو شیطون تر از این وروجک بود......

سلام دوستای خوبم  من امروز آزمایش دادم و. بتام ۴۴۲ بود ممنونم از راهنماییهای همتون آنا جون خی ...

مبارکت باشه عزیزم، ان شاءالله به سلامتی در آغوش بگیریش...خیلی خوشحال شدم     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
جنینم دو روز رشد کرده بود که فریزش کردن بعده دو دوره پریودی انتقالش دادن یک روز قبل انتقالم دراوردن ...

سلام عزیزم به جمعمون خوش اومدی.......

به سلامتی ایشالله به زودی جشم مامان شدنتو میگیریم......

بله عزیزم ۳ روزه حساب میشه....

سلام دوستای خوب من, منم تیکر دار شدم , از دعاهاتون ممنونم ,امیدوارم لایق باشم, خیلی راه سختیه , حالا ...

خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتت......

چه قدر خوبه پشت سر هم اینجا پر خبرای خوب بشه و خبرای بد دیگه دمشونو بذارن رو جولشون و خونه مونو ترک کنن و ما باشیم و شادیای پیاپی......

عزیزم گوارای وجودت......

ایشالله هر چند تا باشن صحیح و سالم بغلشون کنی.......

خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتت...... چه قدر خوبه پشت سر هم اینجا پر خبرای خوب بشه و خبرای بد دیگه دمشونو ب ...

انا جون تا قبلش نشنوم مردم، به سؤال امروز جواب أزمايش بردم منشئ دكتر امپول پرژسترونم نوشت كه نصف بزنم ، قبلا روزي ٥٠ ميزدم إز امروز ٢٥ بزنم؟؟؟؟؟ تو رو خدا جواب منو بده

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
فقط نمیدونم استراحت ادامه بدم؟ هنوزم مادر شوهرم براش مهم نیس😕, بچه ها بتا 2000 دوقلو میشه ؟

عزیزم اگه استراحتت زیاد بود یهویی تغییر نده ولی به مرور میتونی کمترش کنی و به روال عادی زندگیت برگردی فقط به خودت فشار نیار و کار سنگین انجام نده.....

عزیزم خوب دقیق نمیشه گفت اما احتما دو یا یه قلویی هست.....

بچه ها من پاهام درد یکنن  ضعف میرن.منگی و گیجی ام دارم از وقتی دارم داروهای محرک رو استفاده میک ...

عزیزم حواست باشه اگه حس میکنی ورم داره دکتر برو شاید لازم باشه یا داروتو قطع کنه یا سلکسان یا آسپرینو.... برات تجویز کنه.....

اما تا میتونی آب هم بخور کمکت میکنه عوارضش کمتر بشه......

بچه ها من پاهام درد یکنن  ضعف میرن.منگی و گیجی ام دارم از وقتی دارم داروهای محرک رو استفاده میک ...

عزیزم ترسیدم فکر کردم گفتی پاهات دارن ورم میکنن.......

اشتباه متوجه شد......

خوب تخمدانات که بزرگ میشن......

تو آب زیاد بخور......

جارو هم نکش و دولا راستم زیاد نشو......

سلام دوستای خوب من, منم تیکر دار شدم , از دعاهاتون ممنونم ,امیدوارم لایق باشم, خیلی راه سختیه , حالا ...

وای چقدر خوشحالم که چند تا از دوستام مامان شدن...          

مبارکت باشه عزیزم، خیلی مبارکه

برای ما هم دعا کن..

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
انا جون ,شما کارای خونت میکردی؟بعد از مثبت شدن ؟

عزیزم من قبلشم کارای خونه رو میکردم......

فقط دو سه روز اولشو استراحتم بیشتر بود اما مطلق نبود.......

من بعد دو سه روز غذا درست میکردم ظرف اگه کم بود میشستم......

حتی گردگیری هم میکردم فقط جارو و کارهای سنگین رو رعایت میکردم......

جارو کلا از شروع داروهای تحریک تخمدان تا بعد زایمان دیگه نکشیدم......

انا جون ,شما کارای خونت میکردی؟بعد از مثبت شدن ؟

من فقط بعد سونوی قلب که به خونریزی افتادم تا دو ماه استراحت مطلق شدمممممممم....

سلام مامان سبحان خوبي سلامتي منكه حسابي با دو چيز درگيرم يكي سردرد هاي شديد يكي معذرت ميخام ترشحات د ...

عزیزم تا میتونی استا نخور میبینی اثر هم نداره......

عوارضش بعدا اذیتت میکنه ها.......

بعد از کلی تماس با ابن سینا و اینکه هیچ کس گردن نمیگرفت سرم رو کی باید بزنم!!!!!خواهش کردم از دکتر ط ...

نه عزیزم زیاد نیست.......

منم ۷۰ بودم ۴ تا تجویز کرده بود.......

حالا شاید هر از گاهی ۲ تا کنه من اکثرا ۴ تا داشتم و یکی دو بارشم ۳ تا بود.....

اما بار اولو یادمه با ۷۰ کیلو خانوم دکتر ط ۴ تا سرم تجویز کرده بود.......

فقط حتما بگو هر کدوم یه ساعت طول بکشه......

اما اولیو حتی تا یه ساعت و نیمم میتونه طول بده.....

چون فکر کنم مشکل انعقادیم داری....

تو بروشورشم نوشته که کسایی که ریسک ترومبوز دارن باید با انفوزیون آهسته تزریق کنن......