2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماری جون تعداد ملاک نیست کیفیت ملاکه...... منم همیشه تعداد تخمکام کم بودن....... آب خیلی خوبه تا م ...

سلام انا جون. مرسی که پیغامم و جواب دادی. خبر جدید اینکه بعد از گرفتن ۱۲ روز گونال اف ۲۲۵ سی سی در روز، تخمک ها خیلی بزرگ نشدن و حداکثر ۱۱ میلیمتر بودن اونم فقط دوتاشون. گفتن که دوز درمان پایین بوده و باید بالاتر بره. راستش من همونجوری هم داشتم میترکیدم. خیلی نگرانم که با دوز بالاتر چی میشه!!! به من گفتن که این دوره درمان رو کنسل میکنیم و بعد از قطع داروها خونریزی خواهم داشت ولی من نداشتم. فکر میکنی نرماله؟؟؟

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

سلاااااااام به همه دوستای گلم...یلداتون هم پساپس مبارک...    

ان شاا...سال دیگه بچه بغل یا شکم قلمبه پای سفره های شب یلداتون بشینین

ماهیییییی جونممممم مبارککککککککککه.خداروهزاران مرتبه شکررررررر.ان شاا...۹ماه عالی رو پشت سر بذاری و نی نی یا نی نیاتو صحیح و سالم بغل کنی.واسه ماهم دعا کن

سلام دوستان تازه اومدم اینجا روز هفتم انتقالم دوتا جنین برام انتقال دادن ده روز دیگه از میدم هراز گا ...

سلام عزیزم خوش اومدی به جمعمون....انشالله ده روز دیگه جشن مادر شدنت رو همین جا بگیریم....

اگر یک روز قبلش از فریز دراوردن و گذاشتن مجدد رشد کرده یعنی سه روزه هستن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام دوستای خوبم  من امروز آزمایش دادم و. بتام ۴۴۲ بود ممنونم از راهنماییهای همتون آنا جون خی ...

عزیزم تبریک میگم بهت...خبر خیلی خوبی بود ....انشالله خدا حافظ جوجه ت باشه و سالم و با دل خوش قدم به خونتون بذاره.....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

سلام دوستای خوب من, منم تیکر دار شدم , از دعاهاتون ممنونم ,امیدوارم لایق باشم, خیلی راه سختیه , حالا قدم بعدی , استرس قلبش , راستی بتا 2000 میشه دوقلو یا سه قلو؟

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
سلام دوستای خوب من, منم تیکر دار شدم , از دعاهاتون ممنونم ,امیدوارم لایق باشم, خیلی راه سختیه , حالا ...

کتایون جان مبارک عزیزم الهی،شکر شکر خدا بهت تبریک میگم 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
سلام دوستای خوب من, منم تیکر دار شدم , از دعاهاتون ممنونم ,امیدوارم لایق باشم, خیلی راه سختیه , حالا ...

ان شاءالله ک دوقلو برات گرفته شکر خدا 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه