2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
سلام دوستای خوبم  من امروز آزمایش دادم و. بتام ۴۴۲ بود ممنونم از راهنماییهای همتون آنا جون خی ...

سلام عزیزم مبارکت باشه 

ان شالله 9ماه بارداری خوب و راحتی داشته باشی

واسه منم دعا کنید 3روز دیگه باید ازمایش بدم

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام تیتر بتام 6بود با توجه با اینکه روز هفتم انتقالم نصف امپول اچ سی جی زدم امروز روز دوازدهم بود ا ...

عزیز ان شالله شمام بتات بره بالا و بیای خبر خوش و بدی

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  

مامان کتایون چرا نیسش

ان شالله ایشونم خوش خبر باشن.

سلام به همه  یلدا مبارک ..امیدوارم به همه خوش گذشته باشه  لاله ی سرخ  دختر کجای ...

سلام به همه دوستان ، ممنونم شاينا جون ، نميدوني خانمي چه قدر توي فكرت بودم ، هي چند دفعه ميخواستم اينجا پست بگذارم ازت خبر بگيرم فراموش ميكردم ، خودت در چه حالي عزيزم ؟

ازیتا جون کلا دمنوش ها رو دیگه بذار کنار مخصوصا گل گاو زبون !! گل سرخ هم حتی خیلی گرمه و از شروع س ...

سلام لاله جونی
بعد از مدت ها باز ما هم تاپیکی شدیم:)
واقعا کلا دمنوش نخورم؟ چه نوشیدنی گرمی میشه خورد تو این شبهای سرد؟ برای ما که طبعمون سرده
من نسکافه و قهوه رو  ترک کردم با سختی البته . چای هم که گفتی رادیکال آزاد داره. روزی یه کمرنگ فقط می خورم. جدی چی هست که بخوریم یخ نزنیم D:
ببین من الان حدود 2-3 ماهه صبحها دمکرده زعفرون و دارچین می خورم. که اگه نخورم فکر کنم روزم استارت نمیخوره انقدر که کسل از خواب بیدار میشم که میدونم به خاطر غلبه ی سردی زمستونه. شبها هم برای اینکه بتونم 2-3 تا خرما بخورم یه دمنوش ملایم درست میکنم. فکرکردم فقط گل گاوزبونش رو نباید  خورد. ولی مثلا گل سرخ هم نخورم؟ چقدر قراره سخت بگذره پس :)   

خدایا شکررررررر
سلام دوستای خوبم  من امروز آزمایش دادم و. بتام ۴۴۲ بود ممنونم از راهنماییهای همتون آنا جون خی ...

مبارک باشه عزیزم. انشالله کل دوران بارداریت با سلامتی طی بشه 

خدایا شکررررررر

سلام.تبریک میگم خیلی خوشحال شدم انشاله سال دیگه یلدای سه نفره جشن بگیرین.منم با شما پانکچر شدم ولی من هایپر شدم فعلا استراحتم.انششاله روزی تمام خانمهای اینجا باشه.انشاله انشاله

انای عزیز من 17 روز پیش پانکچر شدم که انتقالم رفت برای دوماه دیگه.چون هایپر شدم در حال حاضر هیچگونه درد یا مشکلی ندارم تمام ورم های شکمم از بین رفت بنظر شما دیگه میتونم ورزش کنم؟

سلام بچها کسی اطلاعاتی درمورد سونوی ذخیره تخمدان داره بمن کمک کنه

دکتر گفته روز ۳تا ۵ پری بیا واسه سونو میخاستم بدونم چطوریه

هزینش چقدره

ممنون

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
مشکلت چی بود ماهی کوچولو، بار چندمت بود؟ 

سلام عزیزم مشکل تحرک اسپرم همسرم بود و یکبار. باردار شدم که سه ماهگی قلبش از تپش افتاد. دوبار. آی یو. آی ناموفق هم داشتم و. این اولین انتقالم بود

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
مبارک باشه عزیزم..ایشالله سالم و سلامت تو بغلت بگیریش.. میشه بگی کدوم مرکز رفتی و دکترت کی بود؟؟

ممنونم عزیزم انشالله قسمت شما 

بله کلینیک ابن سینا

دکترم هردفعه یک نفر هست

خدایا هزار هزار هزار....... مرتبه شکرتتتتتتتتتت...... عزیزم گوارای وجودت........ ایشالله ماهی کوشو ...

قربونت برم آنا جون. واقعا ممنونم ازتون. خیلی زحمت میکشید. و دونه دونه سوالات منو. این چندوقت پاسخ دادید 

ممنونم ازتون

خیلی خوشحالم خیلی این لحظه رو. برای همه آرزو میکنم🙏🙏🙏😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘