2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
بهار جونم اتفاقا من زياد هم كم نميام ، يه يك ماهي هست خدا رو شكر خونه بزرگ تر خريديم ، از اونجايي كه ...

عزیزم مبارکت باشه خونه جدید الهی ک واست خوش یمن باشه و بهترین شادیها و جشنارو توش بگیرین...عزیزم هر جا ک هستی خوب و سلامت باشی و این هفته های آخر بارداری ب خوبی و سلامتی بگذرونی...در هر صورت ما دوست داریم از تجربیات بچه هایی ک مامان شدن استفاده کنیم😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لی لا یعنی فدات شم ...مهر و لایکت باید پای پستای من باشه ...من دیگه عادت کردم ک اسم شمارو تو صفحه اع ...

فدات شم عزیزم.حرفات همیشه هم حرف حسابه،هم آرامبخشه،هم از خیلی پست هات شاد میشیم و شیطنت هات دلنشینه نازنینم بهارجون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شایلین جون شما کی آزمایش داری؟ وای خدا دل دوستان منتظر منو بزودی زود شاد کن...آمین🙇‍♀️

عزیز من امروز دهمم بود.دکتر واسم17روز بعدش ازمایش نوشته یعنی 3شنبه هفته بعد.

اما از دیروز تا حالا بغض دارم تا یکی باهام حرف میزنه میزنم زیر گریه.

دیروز تست گذاشتم منفی بود.

دیگه توکل ب خودش.

توروخدا واسم دعاکنید

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
عزیز من امروز دهمم بود.دکتر واسم17روز بعدش ازمایش نوشته یعنی 3شنبه هفته بعد. اما از دیروز تا حالا ب ...

عزیزم زود گذاشتی  ان شاءالله ک جواب ازمایشت مثبت باشه 

یه خانم روز یازدهم بی بی چکش  منفی بود اما روز چهاردهم آزمایش داد مثبت بود شکرخدا بنظرم الان شش هفته اش باشه 

به  رحمت و معجزه خدا امیدوار باشه

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
عزیز من امروز دهمم بود.دکتر واسم17روز بعدش ازمایش نوشته یعنی 3شنبه هفته بعد. اما از دیروز تا حالا ب ...

چرا گزاشتي عزيزم توكل كن زود گزاشتي ، من تلفن هاي مادر شوهرم و خواهر شوهرم گريم ميندازه همش ميگن چي شد ، خدا يا من نجات بده 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
عزیزم زود گذاشتی  ان شاءالله ک جواب ازمایشت مثبت باشه  یه خانم روز یازدهم بی بی چکش  ...

بازم شکر واسه ایشون مثبت شده خداروشکر.

ان شالله مال منم همینجور باشه.

اخه من جنینم 5ونیم روزه بود گفتم حداقل مشکوک میشه.

خیلی اعصابم داغونه.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
بازم شکر واسه ایشون مثبت شده خداروشکر. ان شالله مال منم همینجور باشه. اخه من جنینم 5ونیم روزه بود ...

شايلين جون كاش منم روز دهم بودم ، روزا ميگزره مادر شوهرم زنگاش بيشتر ميشه

چرا گزاشتي عزيزم توكل كن زود گزاشتي ، من تلفن هاي مادر شوهرم و خواهر شوهرم گريم ميندازه همش ميگ ...

ان شالله خدا خودش جواب سختیامونو بده و دلمونو شاد کنه.

چرا گزاشتي عزيزم توكل كن زود گزاشتي ، من تلفن هاي مادر شوهرم و خواهر شوهرم گريم ميندازه همش ميگ ...

من به شوهرم گفتم تست نخر میرم آزمایش میدم

من ک خانواده خودم اصلا نمی فهمن مادر شوهرم میفهمه چون برامون ناهار آماده میکنه

ولی بنده خدا همش دلداریم میده خدا نگاه دل اون کنه  چون واقعا مهربون خیلی زحمتم کشیده خدا حقش حلال کنه   

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
ان شالله خدا خودش جواب سختیامونو بده و دلمونو شاد کنه.

ان شاالله من ديگه طاغت زنده بودنم ندارم ، إز زندگيم ميترسم إز فرداها 

پروانه جون من تقریبا دستم اومده چطوری میتونی دی ان ای رو پایین بیاری. برای همسرم تا 30 پایین اومد و ...

عزیزم اینجا بگووووو خوب خیلی ها اینجا این مشکل را دارن

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
من به شوهرم گفتم تست نخر میرم آزمایش میدم من ک خانواده خودم اصلا نمی فهمن مادر شوهرم میفهمه چون برا ...

خودت مشكل داشتي؟

شايلين جون كاش منم روز دهم بودم ، روزا ميگزره مادر شوهرم زنگاش بيشتر ميشه

میفهممت عزیز سخته اینجوری.

ان شالله شمام مثبت باشین.

ان شاالله من ديگه طاغت زنده بودنم ندارم ، إز زندگيم ميترسم إز فرداها 

نگو اینجور عزیز.

خدا خودش بهمون رحم کنه