2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر گفت احتمال داره چون تخمکات زیاد بوده ازاد شده باشه . به نظر شما بااین شرایط من احتمال بارداری هست؟

از صبح گریه م میاد.اخه خیلی درد کشیدم سر ای یو ایم‌😢

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من إز مادر شوهرم ميترسم إز خواهر شوهرم ، خدا كنه مثبت باشم ، تو هم مثبتي به حق علي اصغر

بابا چرا بیخود میترسی مگه ما خودمون دلمون نمیخواد بچه دار بشیم والا

همه خرجشو دردسراشو از همه مهمتر مریضی و دردش با خودمونه حالا بیخود اطرافیا میان دخالت میکنن و نظر میدن.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  

من  چند وقته پیش رویان پرونده تشکیل دادم و واسه آی وی اف یه آلمه آز نوشت که انجام دادم. الان شرکت ازمون آز هپاتیت و ایدز و اینا می خواد .اینا تو آز ها آیا بوده که نخوام باز برم بدم.بهداشت که میگه حتما جز آزمایشهای قبل بارداری هست

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
به به چه ذوقی....... ایشالله به زودی همه شون رو جینگولیات پرپر میکن........ منم دلم خواستتتتتتتتتت ...

سلام عزیزممممممممم..کجایی دلم برات تنگ شده بود😙 آنا جون فعلا ک جینگولی ندارم دلم ب گلام خوشه هر روز باهاشون حرف میزنم و قربون صدقشون میرم😊شما ک ماهی حسودیم مثلا کنی حسودیاتم دوس دارم😆😙

دکتر گفت احتمال داره چون تخمکات زیاد بوده ازاد شده باشه . به نظر شما بااین شرایط من احتمال بارداری ه ...

ان شالله که باردار بشی عزیزم.

منم یه سری ای یو ای کردم4سال پیش.بعد ای یو ای یعنی بعد تزریقش شبش دل درد گرفتم رفتم دکتر گفت هایپر شدی.ببمارستان بستری شدم.

من خودم چون بار اولم بود و کلا19 سالم بود هیچی نمیدونسم فکر میکردم واسه شیافا دل درد دارم همون روز دوم دیگه شیافارو نزدم دکتر گفت شیافارو میزاری الکی میگفتم اره

نمیدونسم شیفا ضد سقطه

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
من  چند وقته پیش رویان پرونده تشکیل دادم و واسه آی وی اف یه آلمه آز نوشت که انجام دادم. الان شر ...

اره عزیز ایدز و دیدم بود

هپاتیت و نمیدونم.

اجباری یه حتما

اره دیگه دکترا خودشون مینویسن.

مرسی عشقم ایشالا دو نی نی خشگل بیان بغلت

فدااات عزیزم.

ان شاااالله.  

فدات بشم عزیزم....... خدا دردونتو واست حفظ کنه...... عزیزم واسه آروم شدن دلم دعا کنه نمیدونم چرا ا ...

عشقمممممممم آخه چرا دلیلش چیه؟......انشالله ک خدا خودت و دختر نازنینت و همسر گرامیت حفظ کنه....عزیزم پوچی و کسلی و ناراحتی و آخر خط و این حرفا چیه ...لذت ببر از زندگی خوبت و عشق و زندگی کن با دختر و همسرت...آدم مگه از خدا چی میخواد جز ی زندگی خوب و آرامش و آسایش و خانواده خوب ک الحمدالله شما داری پس خداروشکر ولذت ببر😙