2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
بی بی جان تبریک میگم عزیزم،انشااا که خدا حفظش کنه،عزیزم لطفا میگی چند روز قبل انتقال ivig زدی؟بعد ای ...

من بعد انتقال سرم برام وصل كردند

جنين فريز بود

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگفتیم داروهات اشتباهن...... گفتم یه بار دیگه داروهاتو که چیا هستن و از کی باید شروع کنی رو ب ...

از روز 17 تا رو ز دوم پری 5 سی سی سوپرفست از روز دوم 2 و نیم سی سی باید بشن تا روز 8 پری

قرص لتروفم از روز دوم قاعدگی روزی دو عدد

امپول pergoveris از روز دوم تا هفتم روزی یک عدد

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

بی بی جان مبارک عزیزم انشاله بسلامتی بغلش کنی

عزیزم شما مشکل ایمنی داشتی که سرم دادن؟؟میشه بگی دکترت کی بود؟؟ ازش راضی بودی؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
سلام آره عزیزم از رو ز17 به بعد سینافکت بهم داده تا روز دوم پری باید روزی یه آمپول pergoverisبزنم تا ...

سینافکت نه ببخشید  سوپرفست بود

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

هیج جا مثل اینجا آدم آروم نمیشه و مدام به روز رسانی رو چک نمیکنه چون امیدواره که قطعا جوابی میگیره.ممنون از همه تون

سلام آره عزیزم از رو ز17 به بعد سینافکت بهم داده تا روز دوم پری باید روزی یه آمپول pergoverisبزنم تا ...

داروهات درسته عزیزم...دستورشون همینه....

سینا فکت یا سوپرفکت هم برای مهار تخمک گذاریه...که کنترل بشه و تخمک گذاری عادی صورت نگیره....

قرص و امپول دیگه هم گفتی محرک تخمکه...

تنها اشتباه دکترت همون تشخیص غلط یائسگی بوده...انشالله بهترین جنینها با همین داروها برای تشکیل میشه و بعدشم جشن مادرانگیت

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

خانما کسی تو سیکلش دیفرلین داشته؟ میخوام بدونم وقتی یک سومش رو تزریق کنم پریودم چطور میشه؟با قطع ال دی طبق معمول چند روز بعد پری میاد یا بخاطر دیفرلین دیرتر پری میشم؟فردا باید بزنمش و جمعه ال دی تموم میشه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
داروهات درسته عزیزم...دستورشون همینه.... سینا فکت یا سوپرفکت هم برای مهار تخمک گذاریه...که کنترل بش ...

مرسی عزیزم

دوست جونی ها اینا آزمایش هایی که من دارم چطورن

اینا بیشتر ازمایشات روتین هستن کم خونی و این چیزا....که خوبن و تیروئید هم هست که اونم خوبه

اینا را فعلا من اینجا داشتم .یعنی در مورد اینکه وضعیت یائسگی م چطوره چیزی نیست؟