2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
چه کار خوبی کردی تیکر بارداری گذاشتی،عاشقشم یعنی.حس میکنم تو این تاپیک بارها و بارها خاله میشم. انش ...

مرسي گلم انشا الله روزی همه. خدایا شکرت چقدر امشب برای بی بی جون خوشحالم برای همسرم تعریف کردم با گریه که مثبت شده اون هم خیلی خوشحال شد الحمدالله انشالله همه بچه های ای تابپبک بیان خبر مادر شدن شون بگن 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
بچه ها خداروشكر خداروشكر خداروشكر مثبت شدم بتام ١٠٨٦بود اصلا نميدونيد چقد شادم انشالله قسمت همه بشه ...

خدایا شکرت. مبارکت باشه❤🌹🌹🌹 چقدر خوشحال شدم برات. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلاااااااااااااام به همگی

به به چه خبر خوبی بی بی جونم.بتات هزارماشاا...عالییییییییییه دختر.خودتو آماده کن که ان شاا..2قلو داری.مبارکت باشه.به قول مدیر جان گوارای وجودت.ان شاا...9ماه عالی رو پشت سر بداری و بعدش بچه هاتو صحیح و سالم بغل کنی.دعا کن واسه ما هم.

من که فعلا به امید طبیعی شدن دارم ادامه میدم و چقدرم بدم میاد از ببخشید س ک س اجباری

پرستو جان ان شاا...که لک لانه گزینیه و چند روز دیگه من و مدیر جان به تو هم میگیم گوارای وجودت مادرانگیت

الهییییی شکررررر، خیلیییی خیلیییی خوشحالم برات ،ایشالله بعد از ۹ ماه بارداری و یه زایمان راحت بغلش ک ...

لیلا جون،من همیشه معروف بودم به بی خیالی و الکی خوش بودن، کلا روانشناس موفقیت و شادی بودم!،اما تو دو سالی که واقعا بچه میخواستم، با اینکه ۴ روز هفته رو ورزش میکردم،خونه دار شده بودم و کلی اتفاق خوب تو زندگیم افتاده بود،از درون تهی بودم،نمیتونستم از هیچ چیز لذت ببرم،حتی ورزش که همه عشقم بود واسم کسالت بار بود، خیلی سعی میکردم خودمو به خدا نزدیکتر کنم تا شاید حالم بهتر بشه،شاید دوستی مثه دوست بی معرفت تو نداشتم که تو روم چیزی بگه ولی از نگاه همه ترحم و دلسوزی و میخوندم و متنفر بودم، حالا فک نکن چه کار ویژه ای کردم تا حالم خوب بشه! فقط یه دفعه دیدم اوضاع زندگیم زیر و رو شده و من از فرش به عرش رسیدم! الان که یاد گذشته میفتم هنوز باورم نمیشه که خدا چه جوری زندگی منو عوض کرد،فقط میدونم که میتونه اینکارو واسه هر کس دیگه ای انجام بده، و دعا میکنم که زندگی همه دوستای منتظرم همینجوری زیر و رو بشه

ممنون ازهمه خواهراي گلم محبت هاي شما راهنمايي هاي شما دلم گرمي تون دلسوزي هاي تك تك تون مثل يه خواهر ...

بی بی جان تبریک میگم عزیزم،انشااا که خدا حفظش کنه،عزیزم لطفا میگی چند روز قبل انتقال ivig زدی؟بعد اینکه انتقال شما فریز بود ؟؟

سلام دوستان،دیروز اگر خاطرتون باشه پست گذاشتم و گفتم روز ۱۰ انتقال هستم و دچار لکه بینی شدم،همگی این امید رو دادین ک شاید لک لانه گزینی باشه...

درصورتی ک واقعا لک لانه گزینی باشه کی میشه از بی بی چک استفاده کرد؟

سلام 

بی بی جون مبارک باشه حاملگیت.ان شالله بارداری خوبی داشته باشی.

یه سوال بچه ها.

من امروز روز سوم انتقالم هس دیروز ترشح بدون رنگ و یه کمی هم مایل ب زرد داشتم ب نظرتون طبیعیه یا مشکلی هس؟

واسم دعا کنید بچه ها

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  

سلام پي ار پي نه زياد درد نداره خون ازت ميگيرن ميزارن تو دستگاه بعد نيم ساعت تزريق ميكنن تو رحم دردش قابل تحمله من بار دوم انتقالم بود سه تا جنين فريز برام گذاشتن

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

من بعد انتقال خونريزي داشتم بعدم تا سه روز لك ديدم اناجوون گفتند طبيعي براي اون وسيله هاي كه ميزارن رحم باز ميكنن ممكن ايجاد ترشح كنه

پرستو جونم لك كه خوبه من اين چند وقته اينقده دنبال يه لك بود اخرم روز نهم دهم بود يه لك خيلي كوچولو قهوه اي كه خودم فكر كردم توهمه

خوب داروهایی که از روز ۱۶ شروع میکنی نباید تحریک کننده باشه مگر اینکه سینافکت یا مشابهشو داشته باشی. ...

سلام آره عزیزم از رو ز17 به بعد سینافکت بهم داده تا روز دوم پری باید روزی یه آمپول pergoverisبزنم تا روز 8 برم سونو دوباره

این سینافکت مال چیه؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان