2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
مبارکت باشه عزیزم بزای من دعا کن...خیلی حالم بده😢

انشالله فقط استرس نداشته باش من بار اول از استرس دستم و صدام ميلرزيد و اين دفعه خداروشكر استرسمو كم كردم نابود نشد ولي كم بود

انشالله ماماني عزيزم❤️❤️❤️❤️

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قبل انتقالم پي ار پي شدم بعدم اي وي جي بعد انتقال زدم البته يكماه به توصيه اناجون طب سنتي رفتم و ...

ایشالله بسلامتی نه ماه رو سپری کنی و نی نی نازتو بغلت بگیری..واسه منم خیلی دعا کن چون استرس دارم

مشهدی عزیزم؟؟

انشالله فقط استرس نداشته باش من بار اول از استرس دستم و صدام ميلرزيد و اين دفعه خداروشكر استرسمو كم ...

الهی شکر ک جواب گرفتی عزیزم

باور کن تا امروز هیییچ استرسی نداشتم

ولی ب محض دیدن لک خودمو باختم😔

بچه ها خداروشكر خداروشكر خداروشكر مثبت شدم بتام ١٠٨٦بود اصلا نميدونيد چقد شادم انشالله قسمت همه بشه ...

ای جان دلم عزیزم چه خبر خوبی الهی دلت همیشه شاد. باشه خداروصدهزار مرتبه شکر 

ما هم از مثبت شدن شما انرژی  و امیدواری میگیریم الهی که همه منتظرا به حاجت دلشون برسون 😍😍😍🙏🙏🙏🙏🙏🙏😘😘

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام دوستان روز ۱۰ انتقالم اولین بارمم هست ساعت ۴ کمی لک دیدم زنگ زدم مرکز گفتن ک امروز و فردا بج ...

نگران نباش انشالله چند روز دیگه خبر مثبت بارداریتو اینجا اعلام میکنی🌺

من قبل انتقالم پي ار پي شدم بعدم اي وي جي بعد انتقال زدم البته يكماه به توصيه اناجون طب سنتي رفتم و ...

عزیزم میشه در مورد  prp  توضیح بدی چجوری و چقدر طول کشید درد داشت؟

بچه ها خداروشكر خداروشكر خداروشكر مثبت شدم بتام ١٠٨٦بود اصلا نميدونيد چقد شادم انشالله قسمت همه بشه ...

مبارک باشه انشالله نه ماه بارداری راحتی داشته باشی و نی نی ها سالم بیان بغلت😄😄🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷