سوگل جون من هم كارم دولتي هست من معلم هستم ٣ ماه اول رو كه تابستون بود و من اصلا نياز به مرخصي نداشتم و بعدش هر كارمندي ميتونه در سال به راحتي ٤ ماه مرخصي استعلاجي داشته باشه كه براي من اون ٤ ماه هم ميشه تا آخر دي ماه و بعدش بايد مديريت درمان استان براش تاييد كنه يعني الان من ٢ ماه آخر رو بايد مداركم رو ببرم يك مقام بالاتري تاييد كنه و مادرم كه مداركم رو برده بود گفته بودن چون براي بچه هست حتما تاييد ميشه و ديگه اواخر اسفند و يا اوايل فروردين هم كه ان شا الله زايمانم هست .
در مورد استراحت هم نه من هميشه داخل خونه دراز كش نيستم غذا خودم درست ميكنم و كارهاي سبك خونه مثل ظرف شستن و گردگيري رو هم خودم انجام ميدم و مادرم و همسرم هم توي كارهاي ديگه كمك ميكنن ، بيرون هم مسيرهاي دور رو نميرم ولي مهموني هم چند بار نزديك بوده رفتم ، البته خونه هايي كه آسانسور داشته .
من مسير مدرسه ام خيلي دور نيست تقريبا ٢٠ دقيقه تا نيم ساعت راهش هست ولي يك حالت جاده مانند داره ما خود كرج هستيم مدرسه من محمدشهر هست نميدونم شنيدي يا نه من هم ترجيح دادم وقتي بهم مرخصي ميدن بگيرم و ازش استفاده كنم .
شما هم تا هر چه قدر كه تونستي مرخصي بگير حالا مجبورم شدي وسطهاش بري مواظب باش و سعي كن خيلي رعايت كني ان شا الله كه هيچ مشكلي پيش نمياد .