2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046948 بازدید | 684566 پست
ازمایشگاه بود...الان اینوباورندارم میخام برم جای دیگه

اگه تهرانی که خیلی مرکز ناباروری اونجا زیاده. همون مرکز ناباروری سینا که دوستان میرن بهتره. اما اگه شهرستان هستید باید از دکترتون بپرسید راهنمایی میکنن.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

سلام به همه من هم الان يازده انتقالم يخورده تكرر ادرار دارم ببخشيد يخورده هم يبوست و نفخ معده و باد گلو و مدام احساس رفلاكس دارم و بالا نميارم اثر دارو هاست يا علايم البته يخورده هم دل درد پريويودي دارم فردا موقع پريودم هست

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستي خوردن ماست و هويج خام اشكال داره

و اگه تو سبزي خوردن همه نوع سبزي رو بخوري اشكال داره

و خوردن خرما و كشمش

سلام به همه من هم الان يازده انتقالم يخورده تكرر ادرار دارم ببخشيد يخورده هم يبوست و نفخ معده و باد ...

همه ایناکه گفتی اثرداروهست منم دارم واسه یبوست دوسه تاانجیربخورخیلی خوبه شماکی میری آز ایشالا همه اونایی که انتقالشون بامابوده همگی مثبت بشیم الهی آمین

همه ایناکه گفتی اثرداروهست منم دارم واسه یبوست دوسه تاانجیربخورخیلی خوبه شماکی میری آز ایشالا همه او ...

من دوشنبه انشالله از دارم

انشالله عزيزم همه مثبت ميشيم

سلام عزيزم ، خدا رو شكر خانمي ، ان شا الله كه انتقال موفقيت آميزي هم داري ، ديگه همه چيز رو بسپار به ...

سلام. متاسفانه با تمام امیدواری امروز رفتم سونو و روز نوزدهم با روزی شش تا استرا ضخامت رحمم شش بود و سیکل م کنسل شد 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

این همه رفت آمد، این همه دارو این همه سختی.. کنسل شد حالا ماه دیگ باید چی استفاده کنم. فکر نکنم دکترم دارویی دیگ بده... خدایا چقدر اميدواربودم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سلام. متاسفانه با تمام امیدواری امروز رفتم سونو و روز نوزدهم با روزی شش تا استرا ضخامت رحمم شش بود و ...

حتما صلاحت اين بوده به فال نيك بگير

حتما صلاحت اين بوده به فال نيك بگير

آخه من بعد عمل هیسترو،سپتوم بر داشتن، اندمتر م نازک شد 

تو اين چند وقت سعي كن با تغذيه هم يخورده به صخامت اندومترت كمك كن ولي اصلا استرس نداشته باش عزيزم

سلام من امروز انتقال داشتم البته با ریسک بالا اما دکتر گفت چون رحمت خیلی خوبه انتقال میدیم ولی مستعد هایپر شدن بعد. از انتقال هم هستی چون. تخمدانام بزرگ شدن اما خوشبختانه مایع آزاد. داخل شکمی نداشتم اما گفت شاید نیاز به بستری هم پیدا کنی نمیدونم بهرحال انتقالم با سه جنین باکیفیت انجام شد 

فعلا خودمو بستم به ژله و. سفیده و پروتئین امیدوارم مشکلی ایجاد. نشه

از همتون التماس دعا دارم 🙏🙏🙏😘

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
تو اين چند وقت سعي كن با تغذيه هم يخورده به صخامت اندومترت كمك كن ولي اصلا استرس نداشته باش عزيزم

مثلا چه تغذیه ای؟