2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
مامان سبحان شرمنده بخدا. حلال کن شما نشاسته  با شیر سویا میخورید برای ضخامت رحمت  دکتر ام ...

خانمي اين حرفا چيه . عزيزم من فقط از چند روز مونده به انتقال نشاسته ميخوردم من داخل شير ميريختم تا روز ٥ انتقال خرما و موز فكر نكنم ايرادي داشته باشه . شير سويا هم كه كلا من همينطوري يه مدتي بود ميخوردم تا يك ماه پيش ، البته اگر مشكل تيروييد داري نبايد شير سويا بخوري .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به ببین کی اومده ستایش جونم مبارک ت وای چقدر خوشحال ميشم این کلمه قلب رو می بینم انشالله به سلامت ...

قربونت برم سها جون، ان شالله به زودی زود بیای خبر بارداریتو بدی عزیزم، آره دقیقا همینطور بود ک گفتی دکترم گفت اهدایی بگیر دکتر قبلیم صاحب کشاف هم همینو گفت همه چی دست اراده خداست، خدا خودش کمک کنه ک سالم و صالح باشه و ب زودی دامن بقیه منتظرا خصوصا شما ک خیلی سختی کشیدی واسه بچه رو سبز کنه😘

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
ستايش جون به سلامتي باشه خانمي ، خيلي خيلي مباركت باشه ، ديگه هم استرس هيچ چيزي رو نداشته باش خدا خو ...

سلامت باشی عزیزم،قربونت برم، چشم ولی مگه میشه، همش از اشعه میترسم، موبایل و عکس... خدا خودش نگهدارشون باشه🙏

واقعا خوشحال شدم از خبر خوشی که دادین.خدابراتون حفظش کنه. عزیزم توی رادیولوژی فقط اون اتاق که طرف می ...

عزیزم ان شالله همیشه دلت شاد باشه،ممنونم از لطفت، فکر کنم دچار وسواس شدم تو این زمینه،ممنونم ازز اطلاعات خوبی ک بهم دادی، امیدوارم ب همین سونو بسنده کنه

سلااااااام به همگی

ازغروب تا الان داشتم از ص 1800تا 1950 رو می خوندم که چه اتفاقاتی افتاده.دیگه رفتم تو دفتر یادداشتم و دفترچه تلفن خونه رمز ورود رو یادداشت کردم که اگه بنا به دلایلی غیبت داشتم رمز یادم نره.همه اوناییکه تو اینمدت مامان شدن بهشون تبریک میگم و ان شاا...که نی نیهاشونو صحیح و سالم بغل کنن.اونایی هم که منفی شدن یا در سیکل هستن ان شاا..که هرجور صلاحشون هست به همین زودی زود مامان بشن.

یه خلاصه ای از خودم میگم.من کاربر مهکان (کاربری قدیمیم به فارسی بود) 3سال و اندی در انتظار مادر شدن.بار 1آی یو آی و 2بار میکروی منفی رو به تلخی تجربه کردم.در حال حاضر مریض دکتر ا ق ص ی هستم.حدود یک هفته پیش که خودشون ویزیتم کرد گفت شما که مشکلی ندارین پس چرا حامله نمیشی؟

خلاصه گفتن امکان طبیعی شدن هست اما چون سن شما بالاست نمی تونیم منتظر بمونبم و باید بری تو سیکل میکرو.از اونجاییکه ما تازه خونه خریدیم و شدیدا در ریاضت اقتصادی هستیم فعلا گذاشتیم کنار و الان در خدمت شما دوستان هستم.الانم برم لالا که فردا کلی کار دارم.التماس دعا از همگی

خوشبخت جان خوشبحالت! چون ذخیره ات خوبه. من ذخیره ام 0.47 هست! شما چند سالتونه؟ پری هاتون منظمه؟ همسر ...

عزیزم.آره من پری هام منظمه.شوهرم اسپرمش مشکل داره طبیعی نمیشد.بعدممن ماه قبل که سونو داشتم بهم گفت خیل یتخمک خوب نداری نمی دونم چرا .گفت شاید 5 تا 8 تا تخمک خوب بتونیم ازت بگیزیم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

سلام دوستان...صبح بخیر 

من روز چهارم انتقالم هست

بچه ها من دیشب حدودای ساعت ۳ و نیم با درد شدید تو دل و کمر (دلپیچه)و رحمم(درد رحمم بیشتر بود)  از خواب بیدار شدم

دلپیچه و کمر دردم گلاب ب روتون بعد رفتن ب wc خوب شد...ولی نمیدونید رحمم چه دردی داشت...خیییییلی ترسیدم...تقریبا ۱۰ دقیقه طول کشید تا آروم بشه...ب نظرتون چی بوده؟

اینم بگم که از بعد پانکچر تا الان هنوز دل درد (همراه با نفخ)و درد تخمدانها رو دارم...کمتر شده ولی هست

دوستای خوبم سلام مرسی از آنا جون ک همیشه میانو با حوصله جواب سوالامونو میدن و از نگرانی درمون میارن ...

سلام عزیزم

اخیش چه خبر خوبی دادیییییییییی

الهی که قلبش 120 سال بتپه عزیزم 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام دوستان مهربون دوهفته قبل آز ذخیره دادم 1/3 بود و سونوگرافی انجام دادم دکترمیگه تخمدان کوچیکه!ب ...

عزیزم ۱/۳ کم نیست که.......

من با ۱/۴ سه بار پانکچر شدم قبل آخرین بار ۱/۱۸ بود ولی ده تا تخمک عالی داشتم......

پس نگران نباش عزیز دلم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان ، واي آناجون دلم غش رفت ، يعني صد بار عكس رو نگاه كردم . ان شا الله كه خدا براتون ...

فدات بشم عزیزم.......

ایشالله عکس وروجک خودتو بذاری......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com