2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
واي بچه ها كسي بيدار هست؟؟؟ من از درد نفسم بالا نمياد ٣ روزه تخمدون راستم اسپاسمه و تير مي ...

ببین دارا جون من وقتی کلومیفن مصرف میکردم اینجوری میشدم،یه نیم ساعت درد داشتم میومدم میشستم دولا رو مبل بعد دردم یواش یواش کم میشد.اگه میتونی قبل اینکار برو ادرارت رو هم تخلیه کن.من در همین حد بیشتر نمیدونم.برات آیه المرسی میخونم الان با چهارقل

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سها جون اونجوري گفتي فكر كردم ديدم راست ميگي

برم دكتر كاري از دستش برنمياد

مسكن يا امپولم بده من كه بميرم نميزنم

تحمل ميكنم

اينقدر امپول و هورمون تو جونمون ميزنيم همين ميشه ديگه

واي واي خدا

انتقالم  ديگه شد ١٠ روز

البته در واقع ١٢ چون بلاست بودن

نميدونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سها جون اونجوري گفتي فكر كردم ديدم راست ميگي برم دكتر كاري از دستش برنمياد مسكن يا امپولم بده من ك ...

دارا بیا بی بی بزن.. چه تحملی داری.. من یازده زدم بی بی پر رنگ پر رنگ شده بود ها.. آخه چه کاری چه صبری دارید بابا.. آره نرو بمون خونه خوب میشی هیچ کاری از دست شون بر نمياد 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

منم واست آیه الکرسی خوندم زود خوب شی 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
آناجان شما وقتي شروع به تزريق پرولوتون كرديد ديگه شياف پروژسترون استفاده ميكرديد يا خير؟من عصري لكه ...

مینو جون من روزی سه تا شباف داشتم تبدیل شد به ی شیاف و هر ۱۲ روز ی پرولوتون ۵۰۰

واي بچه ها كسي بيدار هست؟؟؟ من از درد نفسم بالا نمياد ٣ روزه تخمدون راستم اسپاسمه و تير مي ...

شکم بند داری ببند من هنوزم گاهی باد می خوره این مدلم. گرم نگهش دار نه کیسه اب گرم ها شالی روسری شکم بندی

آنا جون سلام . خوبی عزیزم؟ چه خبر ؟ دخملت چطوره؟

امروز خیلی دلم برات تنگ شده بود، اومدم توی تاپیکت تعدادی از پیام ها رو خوندم و دورانم خودم دوباره بدام تداعی شد. واقعا تو مثل یک فرشته ای هستی که همه حرفها و سوالاتم رو میشنیدی و پاسخ میدادی و تمام دوران همراه و همدلم بودی. زندگی کردم باهات تا دخمل کوچولوم بدنیا اومد. امیدوارم منو هنوز یادت باشه.

فکر میکردم وقتی زایمان کنی دیگه فرصت فعالیت نداری ولی امروز دیدم که هنوز پرتلاش به همه کمک می کنی. آفرین و مرحبا بهت.

برای همه منتظران آرزوهای نیک دارم.

و برای آنای عزیز کوچولوی دومی رو آرزو می کنم.

آنا جون همیشه سلامت و شاد باشی.

دوستان عزیزم یه خواهش داشتم . 

پدرم سالمند هستش و جمعه گذشته خورد زمین و الان پاش نیاز به عمل داره ولی چون ریسکش بالاست همش دکترا امروز و فرداش می کنند، فعلا هم توی بخش icu بستری است، ازتون التماس دعا دارم. لطفا برای پدرم طلب شفا کنید.

مامانم هم سالمند است فوق العاده بهم وابسته، اولین باره که اینقدر نگرانی را در چشمهاش میبینم. سعی می کنه آرامش خودش رو حفظ کنه.

خیلی فکر و ذهنم آشفته است. بهترین جایی که احساس خوبی دارم کنار شماست. لطفا برای پدرم دعا کنید.

سپاس از همه تون.

سلام سارا جون خوبی گلم. عزيزم الان فکر کنم مامان سه تا جگر باشی درسته... منم هم شهری ت هستم عزیزم بلله ما چشم و امید مون انا ست... عزيزم ناراحت شدم واسه مامان بابات... خدا شفا ش بده انشالله هر چه زودتر دو پرنده عاشق دوبار باهم زندگی کنن به دل خوش، تن سالم برای سلامتی پدرت صد تا صلوات فرستادم 

سلام دوستان گلم...متاسفانه آزمایش من منفی شد و تا همین الان داشتم گریه میکردم و امکان اینکه بیام خبر ...

دریادل جون 

من تو خصوصی درخواست دوستی می دم اگر دوست داشتی شمارت رو بذار می خواستم باهات صحبت کنم

قربونت برم رز عزیز خب قرار نیست همه مثل هم باشن خدا یاره بیکسونه عزیزم انشالله بارداری شیرین و بی دغ ...

روزی که خبر زایمانت رو بدی من ذوق مرگ میشم....  انشالله گل پسرات سالم و با دل خوش بیان تو اغوش مامان ماری گلشون و بابای نازنینشون که همیشه هوای مامانشون رو داشته و داره....

واقعا همینطوره منم همش میگم خدا بهم رحم میکنه میدونه کسی رو ندارم...

حالا باردار نشدما تو همین خان اول 7ساله گیر کردم بعد رفتم سراغ دوران ویار و بارداری.خخخخخ  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
البته رز عزیزم من سیکل آنتام با بالاترین دز دارو بوده احتمالا برا ذخیر پایین تا جایی که جا داره دز د ...

بله انا جان قطعا دز داروها متفاوته شما روزی 7تا محرک تخمدان داشتی من روزی 2تا!!!!ولی خب اصول سیکل و نوع مهار تخمکگذاری یکی هست

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام دوستان گلم...متاسفانه آزمایش من منفی شد و تا همین الان داشتم گریه میکردم و امکان اینکه بیام خبر ...

دریادل جون

خیلی برات ناراحت شدم   

یه جا دیدم اشاره به هیدروسالپنکس کرده بودی ،می شه بپرسم زیر نظر کدوم دکتری؟

چون من هم هیدروسالپنکس خفیف داشتم و 2بار انتقال ناموفق داشتم که احتمال دادند شاید به خاطر این موضوع و ارتباط لوله های سمت چپم رو بارحم قطع کردند.

به نظر من اگر خواستی دوباره شروع کنی همه موارد رو بررسی کن

من دیرو جواب ازمایشات روتین قبل اتقال رو گرفتم...همه چیز نرماله فقط tsh 3.4 هست که خب رنج نرمالش تا5 و خرده ایه ولی اینطور که شم میگین باید زیر 1.5 باشه...ازمایشات قبلم همه بین 1تا 1.5 بودحالا این رفته بالا...بنظرتون انتقال رو کنسل میکنن؟پانکچ ندارما قراره فریز انتقال بدم...دیروز کلی بهم ریختم که نکنه کنسل شه این همه برنامه ریزی کردم و دارو خوردم  

زنگ زدم ابن سینا متوجه سوالم نشد ولی گفت تو رنج باشه انتقال میدن...ویزیت بعدیم سه شنبه ست ولی دل تو دلم نیست