2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
واي عزيزم بغض كردم با حرفات خيلي ناراحت شدم ولي به خدا هر كس داستان زندگي خودشو داره من خواهرا ...

الهی بمیرم. ان شالله شما هم مادر میشی قربونت برم. صدقه زیاد بده. صدقه خیلی معجزه میکنه. صدقه که میگم صدقه درست و حسابیا. مثلا من 100 هزارتومن صدقه بدم میگم واقعا مایه گذاشتم.شما هم ببین باتوجه به وسع مالی تون چقدرو میگی مایه گذاشتی. خدا آدماییکه در راهش دست به جیب باشن بی جواب نمیذاره. من یه دوستی داشتم شوهرش دندونپزشکه. میخواستن آی وی اف کنن. هم خودش pco بود وهم همسرش تحرک اسپرماش پایین بود. خودش میگفت جنین فریز داشتم منتظر بودم انتقال بدم اما پریود نمیشدم. میگفت رفتم رویان گفتم دوماهه پری نمیشم. دکتره سونوش میکنه میبینه ماه سوم بارداریه!! قبلا هم یه سیکل ناموفق داشته و اون وسط طبیعی باردارشده بوده! میگفت همسرم هرچی پول درمیاره میده به کساییکه پول لازم دارن. در خونه مون برای یتیما بازه. هرکدوم پول لازم داشته باشن میان ازمون میگیرن. خدامیدونه که میگفت هر سری همه شون برامون دعا میکردن که خدا به خودتون یه پسر بده! اون بچه اش پسر شد. الان هم یه دختر رو حامله ست. بازم طبیعی. خلاصه بقول شما هر گسی داستانی داره. اما داستان همه رو خدا و امام زمان امضا میکنه. امیدوارم برای شما آخر داستان انقدر شیرین باشه که اول داستانت به کل یادت بره.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
الهی بمیرم. ان شالله شما هم مادر میشی قربونت برم. صدقه زیاد بده. صدقه خیلی معجزه میکنه. صدقه که میگم ...

عزيزم شوهرم خيلي به فقيرا كمك ميكنه

اصلا چند تا خانواده هست كه خرجشونو ميده

بقدري هم مرد خوبيه كه هميشه ميگم خدا منو دوست نداري اين طفلك كه اينقدر مهربونه به دل اون لااقل يه نگاهي بنداز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی جواب منفی بچه ها را میشنوم انگار برای خودم اتفاق افتاده و خودم تجربه ش کردم میدونم چقدر. سخته و ...

عزیزم یاد بار اولی که سقط کردم افتادم. منم حال شمارو داشتم.انقدر گریه کردم که نگو. باخودم میگفتم یعنی دیگه امکان نداره من بخندم. کاملا عزادار نی نیم بودم. من اصلا نمیدونستم ممکنه باین راحتی کسیکه حامله شده بچه اش سقط بشه. به دکتر میگفتم چرا قلبش نمیزنه! بار بعدش که باروار شدم، خدا میدونه چقدر استرس داشتم. خدا لطف بزرگی بما کرد و بچه ام سالم دنیا اومد. بماند که کیسه آبم سوراخ بود و پنج ماه تمام تو اتاقم زندانی بودم! اما با دنیا اومدن بچه ام غصه هام یادم رفت. خداروشکر میکنم. ان شالله شماهم یه روز با لبخندی که نی نی روز اول دنیا اومدنش بهت میزنه، تمام غصه هات یادت میره.

عزيزم شوهرم خيلي به فقيرا كمك ميكنه اصلا چند تا خانواده هست كه خرجشونو ميده بقدري هم مرد خوبي ...

بخدا همین خوبیهاش باعث میشه یه روز معجزه براتون اتفاق بیافته. حالا میبینی. خدا دستتو خالی نمیذاره. ان شالله.

واي عزيزم بغض كردم با حرفات خيلي ناراحت شدم ولي به خدا هر كس داستان زندگي خودشو داره من خواهرا ...

دارا جون این چه فکراییه که میکنی؟ چرا خودتو آزار میدی. خودت میگی وقتی بچه بودی، میدونی الان علم چه پیشرفتی کرده. چرا خودتو غصه میدی آخه.

ولی راجع به اون حرفا که میگن تو بچه نداری، منم زیاد شنیدم، منم بدجور دلم میشکنه.مخصوصا اونایی که میدونم با تیکه و متلک به قصد شکوندن دلم میگن. البته جریان منو فقط خواهرام میدونن که عزیزترینن برام. اما اونایی که نمیدونن ولی حدس میزنن بدجور میچزونن منو

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

عزیزم این چه حرفیه میزنی اصلا به این چیزا فکر نکن خانومی مخصوصا الان که انتقال هم دادی همش فکر کن که الان نی نی یا نی نی هات توی دلت جا خوش کردن و. بزودی  زود برات مشخص میشه و. کلی آرامش و خوشحالی به زندکیتون میادبه چیزای خوب فکر کن تولد. و مرگ همه دست خداست خودش به وقتش همه چیزو برامون مهیا میکنه فقط ما بنده ها یکم عجولیم و پروردگارمون صبور راضی به حکمتش باشیم و شکر گذار نعمات زیادی که بهمون داده خدا روشکر که اقلا دغدغه مالی نداری اتفاقا چند. شب پیش به همسرم میگفتم طفلک اونایی که بخاطر مشکل مالی برنامشون رو. به تعویق می اندازن یا اونایی که خدا نکرده این پولارو برای بیماریهای صعب العلاج خرج میکنن ما آخرش میدونیم برای نتیجه خوب و. بچه داریم این پولارو خرج میکنیم اما اون طفلی ها چی هم از نظر مالی و. هم از نظر بدنی روز بروز تحلیل میرن و. خرج میکنن که کمی بیشتر کنار خانواده باشن بازم شکر و. هزار مرتبه شکر

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزيزم شوهرم خيلي به فقيرا كمك ميكنه اصلا چند تا خانواده هست كه خرجشونو ميده بقدري هم مرد خوبي ...

مطمئن باش خوبيها پيش خدا گم نميشن انشالله اول تنتون سالم باشه بعدشم به هرچي دوست داريد برسيد 

سلام دوستان گلم...متاسفانه آزمایش من منفی شد و تا همین الان داشتم گریه میکردم و امکان اینکه بیام خبر ...

بهار جونم انقدر ناراحت شدم برات که اصلا حال نداشتم بیام ، واقعااااااا متاسفم، میدونم چه حالی داری، حرفای لازم رو بچه ها زدن، من فقط از خدا میخوام هر چه زودتر با دادن یه نی نی ناز دلتو شاد کنه، ایشالله هر چه زودتر روحیه ات رو به دست میاری.😘😘😘❤❤❤❤

عزیزم یاد بار اولی که سقط کردم افتادم. منم حال شمارو داشتم.انقدر گریه کردم که نگو. باخودم میگفتم یعن ...

عزیزدلم ممنون از همدلیت .خداروشکر که خنده به لبات نشست عزیزم خدا حفظش کنه برات الهی سایه شما و. پدرش همیشه بالای سرش باشه و شاهد. موفقیت هاش باشی الهی هرکسی هرچیزی میخواد. بهش برسه 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

دارا جون همه ماها از حرف اطرافیان دلمون شکسته ،نه یکبار بلکه بارها، 

راستی اون مورد که گفتی بنده خدا بچه نداشت بعد هی میگفتن خاله دور از جون جمع از دنیا بره خواهرزاده ها مالشو میخورن ،واقعا خیلی زشته این حرفارو میزنن ،آدم ناراحت میشه،

منتهی من تصمیم دارم اگر زبونم لال قبل از مادر شدن از دنیا برم قبلش دار و ندارمو خودم میخورم خیال همه راحت شه  😂😂😂😂

یکی از دوستای مامان من، پدربزرگ شوهرش خیلی ثروتمند بوده، بعد همه چشمشون دنبال پولای این بوده، خلاصه تا قبل مرگش همه پولاشو خرج تفریح خودش میکنه، تو بستر مرگ بوده میگه قیچی بیارین برام اون پتو که روش بوده هم پاره میکنه میگه حالا بمیرم با خیال راحت  😂😂😂😂😂😂 حالا البته دوست مامانم تعریف میکرد ،گفتم یکم بخندید و روحیه تون عوض شه، 

ایشالله که با نتیجه مثبتت میای ،و همه ماهارو شاد میکنی، دست به دعا هستیم  ❤❤❤🙏🙏

عزیزدلم ممنون از همدلیت .خداروشکر که خنده به لبات نشست عزیزم خدا حفظش کنه برات الهی سایه شما و. پدرش ...

ممنونم عزیزم. ان شالله شماهم بزودی دلت شاد میشه. بقول لیلا جون بچه اول وآخر خوشی های زندگی نیست. اما یکی از زیباتریناشه. که امیدوارم نصیب همه تون بشه.

اي بابا اين چه فكرتيي ميكني از پولتون لذت ببريد بريد سفرهاي توپ هتلهاي خوب غذاهاي خوب انشالله بچه هم مياد 

سلام بچه ها. ی سوال داشتم من شوهرم فردامیخادآزمایش بده روزپنجمی میشه ک ازارضاشدنش میگذره...سرمام خورده...آیامناسبه فرداآزمایش بده؟

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

مرسي دوست جونيا 

از تك تكتون ممنون كه ارومم كرديد

واقعا باعث دلگرمي هستيد

من در مجموع هميشه بخاطر سلامتي خودمو و همسرم و خانوادم شاكر خدام

خدايا هزار مرتبه شكرت

هر جور صلاح و خير ميدوني همون بشه

اگر نشد قول ميدم باهات قهر نكنم و دوباره تلاش كنم😬

اگرم شد كه يعني عاشقتم 😊