2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست
سلام به روی ماهت...... به جمعمون خوش اومدی....... عزیزم مورد مشابه یادمه داشتیم اما دیتیل یادم نیس ...

ممنون عزیزم.چقدر مهربونی که با وجود دخترت بازم میای و به ماها امید میری.. 

منظورتون رو از دیتیل نفهمیدم😕

اگه میتونین برای مامان شدنم صلوات 
سلام آنای عزیز....لوله راست من هیدروسالپنکس خفیف داره ولی عکس رنگی ک انداختم گفت نرماله و هیچ مشکلی ...

دریادل جون

می شه بگی براثر چی شما لوله سمت راست شما دچار هیدروسالپنکس شد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عفونتای پی در پی زیاد داشتم نمیدونم شاید ب خاطر عفونت هایی ک میگرفتم ولی عکس رنگیم ک اوکی بود ...حالا دلم شور افتاده ک نکنه رو انتقالم تاثیر منفی بزاره و این ترشحات ک الان دارم ب خاطر هیدرو باشه نمیدونم والا

مهناز منم موعد پریودیمه زیر دلم سفت شده و درد میکنه و ران پام هم درد گرفته این دردا میادو میره امروز ...

بهار جون من كشاله رانم تير ميكشه و قطع ميشه... دردهام مدام نيست... حتي دقيقا وسط رحمم تير ميكشه و مثل ضربان ميزنه....در مورد گرم شدن هم دقيقا همين طورم ... اوي خواب خيس عرق ميشم و كف پاهام داغ داغ ميشه

عفونتای پی در پی زیاد داشتم نمیدونم شاید ب خاطر عفونت هایی ک میگرفتم ولی عکس رنگیم ک اوکی بود ...حال ...

اصلا اصلا بد به دلت راه نده...فسقلات دارن سفت بهت ميچسبن مامان بهار... من كه اون روز بيبي چكم منفي شد خيلي خيلي داغون شدم و خودمو باختم ولي گفتم شيطون توكلم به خدا رو نشونه رفته، اين شد كه با جون و دلم سپردمشون به خدا و امام حسين، آخه انتقالم روز اربعين بود... مطمئن باش ماماني... شك نكن...به حالتهام هم توجه نكن... 

سلام آنای عزیز....لوله راست من هیدروسالپنکس خفیف داره ولی عکس رنگی ک انداختم گفت نرماله و هیچ مشکلی ...

عزیزم الان اصلا ذهنتو رو این قضیه متمرکز نکن......

فقط به نتیجه + فکر کن!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مهناز جون دو سه روزه روحیمو از دست دادم من اصلا اینجوری نبودم نمیدونم چم شده تپش قلب گرفتم و نگرانم ...

منم هفته دومم اينجوري شدم ولي الان بهترم... خودتو اصلا نباز.... ما مامان شديم ، خدا جوابمو داده صدامونو شنيده فقط آرامش خودتو حفظ كن و بسپار به خودش و دلتو قرص كن... ته ته اين تاريكي و سختي يه دنيا نور و روشنايي منتظرمونه

انشالله ک هم من هم شما آزمایشمون مثبت بشه   ولی من ک خودمو باختم....دیشب همسرم میگفت تو ک اینجوری نبودی تو ک روحیه خوبی داشتی .....ب قول شما شیطان پدر سوخته داره با من اینجوری میکنه 😁لعنت بر شیطان....توکل ب خدا

سلام دوست جونا لطفا برام دعا کنید دوباره یه چهار هفته سخت پیش رو دارم حالا که خدا نظر لطفی بهم کرده ...

عزیزم بی بی +ت گوا ای وجودت ایشالله سونوی قلب و تکوناشو و شیرین زبونیاشو هم میبینی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشالله ک هم من هم شما آزمایشمون مثبت بشه   ولی من ک خودمو باختم....دیشب همسرم میگفت تو ک این ...

قربون اين بهار پر انرژي و شاد ....توكل به خدا.... در نهايت هم راضي هستيم به چيزي كه خودش برامون مقدر كرده....

مهناز منم موعد پریودیمه زیر دلم سفت شده و درد میکنه و ران پام هم درد گرفته این دردا میادو میره امروز ...

ایشالله نشونه های مامان شدنته......

ممنون عزیزم.چقدر مهربونی که با وجود دخترت بازم میای و به ماها امید میری..  منظورتون رو از دیتی ...

یعنی جزئیاتشو یادم نیست دقیق عزیزم......