2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
مرسی آناجون. سرچ کردم گفته کسایی که معده اشون ضعیفه بهتره مصرف نکنن. که منم متاسفانه...

عزیزم واسه معده درد عرق زنیان عالیه البته از عطاری معتبر باید تهیه بشه..اما نمیدونم با داروها و....تداخل داره یا نه حتما سوال کنید و همینطور دمکرده بارهنگ و عرق نعنا...بارهنگ مثه رانیتیدین عمل میکنه..باید یه قاشق غذاخوری بارهنگ رو در آب بریزید و بگذارید چند تا جوش بخوره و عرق نعنا اضافه کنید دو سه دقیقه هم با عرق نعنا قل بخوره و بعد از ولرم شدن استفاده بشه بعد از هر وعده غذایی...این نسخه رو من امتحان کردم..امیدوارم که تاثیر داشته باشه دوستان دیگه هم دوست داشتن امتحان کنن البته حتما حتما از دکتر سوال کنن..هرچند که داروی گیاهی هورمونی نیست. .چون مثلا رازیانه یه داروی گیاهی هورمونی محسوب میشه

لی لا جان شما دکتر یوسف نژاد رو میشناسید و اینکه میدونید واسه انتقال باکدوم بیمارستان قرارداد دارن آخه من شنبه ندبت دارم اما مرددم واسه رفتن آخه 4تا منفی داشتم یه کم انتخاب دکتر جدید واسم سخت شده..ممنونم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیلاااااااا جونم بیا بیا بغلم کن ...بهار گریه کرد ...دلم یجوریه نمیدونم چم شده از مهنازم خبری ندارم ...

بهااااااااااااااااااااااار جونم ،عزیزم، بیا بیا بغلم، گریه نکن عزیزم، عیب نداره اینم به فال نیک میگیریم  راست میگی از مهناز خبری نیست.الهی خدا خودش با یه بتا تپلی دل تو و مهناز رو شاد کنه ، به ترتیب بقیه بچه ها.

دارا جون همونطور که رز گفت اصلا نمیخکاستیم.نگرانت کنیم، من حقیقتش حس میکنم چون با بیهوشی بودی اون دا ...

اخه اين چه حرفيه شما ميزنيد؟؟؟؟

يعني ببخشيد اين دكترا اينقدر كم عقلن كه از يه ادم بيهوش سوال كنن كه بسته بعدي باز بشه يا نه؟!!!

يا اينكه من يه ادم رواني هستم كه الكي اغراق كنم كه هر چند دقيقه يكبار هر بسته فريزمو باز ميكردن؟!!!!

اخه چرا بايد دروغ بگم؟!!!!

تو فاصله نيم ساعت  ٤ بسته فريزمو باز كردن 

هي ميرفتن ميومدن بهم ميگفتن خوب نيست

حالا نميدونم چرا شما احساس ميكني من تو توهم بودم و تمام ديشب فكرتونو به اين موضوع مشغول كردي؟! 

آنا این پا دردی ک من همیشه موقع پریود میگرفتم امروز خفیف اومد سراغم یعنی میخوام پریود شم ولی آمپول پ ...

عزیزم نه ربطی نداره.......

بعضیا علایم پریودی و بارداریشون یکیه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

"من با شادمانی و آسانی از سدها میگذرم" لوییز هی کتاب شفای زندگی

خب سلام و صد سلام به دوستای گل و مهربونم...ممنون از تک تک تون که به قول آنا جون چراغ این خونه رو روشن نگه داشتید...

مامانای گلمون چطورن .؟؟خدارو هزار بار شکر که تعدادشونم کم نیست..مامان سبحان گلی مامان ستایش مامان سوگل🌼🌸🌻🌼🌹🌸🌻 ببخشید ممکنه فراموش کرده باشم اصلا به سلامتی تک تک مامانای جدید و مامانای در دست اقدام😊😊😊😊😁😁

منم که انقدر دپرس بودم این چند وقت که حوصله خودمم نداشتم..از یه طرف ال دی از یه طرف این عفونت مسخره که چندوقته درگیرم فک کنم بابت سرم باشه نمیدونم..حالا شنبه که رفتم دکتر نیست مهر ندارم میخوام تجویز کنم بگم دکتر جون بنویسه واسم پاپ اسمیررر..ای خدااا آخه چرااا وقتی میگم عفونت سریع آزیترو مترونیدازول تجویز میشه حفظ شدم دیگه تازه دیگه فک کنم یادش نیست مزدوجم نمیگه حداقل به همسرشم دارو بدم...اوه اوه بگذریم

بهترینهااا رو واستون آرزو میکنم مهربونااااا🌼🌹🌸🌻

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
دارا جون ذوب جنين پنج دقيقه بيشتر طول نميكشه، و اين اتفاق معمولا زياد ميفته كه بسته اي كه باز كردن ر ...

مرسي نازي عزيز از اميدواريت

من پيش دكتر حيدري كهن اينبار انتقال دادم

ولي قبلا مريض دكتر صارم 

و بعد دكتر افلاطونيان و يوسف نژاد بودم

سلام منم فردانوبت سونو دارم ببینم کی بهم نوبت انتقال میده prpهم دارم به نظرتون یه روزقبل انتقال انج ...

معمولا یکی دو روز قبله.....

به سلامتی.......

ایشالله بهترینا منتظرته.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جون خداقوت خداروهزاران بار شکر بابت وجود نازنینتون. ...چند بار تا حالا خواستم بگم اما گفتم شاید درست نباشه..اما بازم دلم نیومد...میشه خواهش کنم 🙋یه عکس جدید همینطوری از دستای نازنین گل دخترتون بگذارید اینطوری گذر زمان ملموس تره توروخدا ببخشید جسارتم رو اما من عاشق بچم و اون دستای کوچولوش. .البته میدونم معذوریت دارید اما خب فقط همین شکلی اما ورژن جدید....وااااای خدااا چقد سخت بود گفتنش😓😓😓😓 .دوستم به تازگی زایمان کرده وااای من از ذوق خوابم نمیبرد..کلی عکسشو میبینم هر روز ذوق میکنم😊😊

لی لا جان ممنون از جوابت، ذخیره ات خوبه خداروشکر، ایشالله که همین بار نتیجه میگیری و جشن مادر شدنتو ...

فدات عزیزم انشاءالله با هم جشن مادرشدنمون رو میگیریم.شاید باورت نشه اما بارداری تو به اندازه خودم برام مهمه.از این راه دور برات یه عالمه عشق و انرژی مثبت میفرستم.    

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مگه انتقال رو دکتر خودمون انجام نمیده؟ جنین شناس که آقاست    

عزیزم بعضی از پزشکان زنان خودشون در حضور دکتر جنین شناس انجام میدن و گاهی اوقات هم فقط پزشک جنین شناس انتقال جنین رو در حضور پزشک زنان انجام میده..عجب جملاتی😊😊😊ای بابا ما که دیگه انقدر درگیر هستیم چه فرقی میکنه..فقط امیدوارم که نتیجه بخش باشه...آمین

اخه اين چه حرفيه شما ميزنيد؟؟؟؟ يعني ببخشيد اين دكترا اينقدر كم عقلن كه از يه ادم بيهوش سوال&nbs ...

دارا جون چرا اشتباه حرفمو متوجه شدی، نه منظورم این بود که خدای نکرده دروغگو هستی نه اصلااااا فکرم به این موضوع رفته در مورد هیچکس، نه اینکه خدای نکرده توهم زدی، این حرفا چیه، منظورم این بود شاید شاید چون تو حالت خواب و بیدار بودی دقیق متوجه نشدی استرس هم داشتی و فقط موضوعات منفی انتقالت رو بیشتر بهش توجه کردی،شما تو شرح حالت ننوشتی 4 ساعت دکترا میرفتن میومدن، گفتی گریه میکردی و از پرستار خواستی تا زمانیکه متوجه گرید جنینت نشدی بیهوشت نکنه، بعد هم گفتی هی گریه میکردی بهت میگفتن گریه نکن نفس بکش،اینم یه امر طبیعیه و برای همه پیش میاد چون این درمان سخته و مشکلات خودشو داره ناخودآگاه هممون دچار استرس هستیم، شما اول اگر یادت باشه فکر میکردی جنینات گرید سی هستن بعد دیدی گرید بی هستن، خب منم گفتم انقدر ناراحت بودی در حال گریه بودی شاید متوجه نشدی، این یه موضوع طیبیعیه.حتی تو حال بیهوشی هم نباشی وقتی یه اتفاق برای آدم میفته پیش میاد خیلی از حرفارو دقیق متوجه نمیشه این معنیش این نیست اون شخص دروغگو هستش و یا توهم زده ، نه ، معنیش اینه از شدت ناراحتی نمیتونه و نمیخواد بشنوه ، برای همه پیش اومده.شما الان نوشتی 4 ساعت منتظر بودی. 

ولی میگم از شما ناراحت شدم، چون من منظوری نداشتم،دیشب هم تو فکر رفتم اولا ناراحت شدم برات چون شزایط سختی داشتی حالا برداشت بد نکن من تو این تاپیک با گریه بچه ها اشک ریختم با شادیشون هم شاد شدم ، برام سوال بود چه جوری اون بسته ها رو باز میکردن، تو پستای قبل هم گفتم تایمشو نمیدونم،بر اساس پست خودت فکر کردم اون لحظه باز میکردن، همیشه تو نوشتن پستها دقت میکنم، چون نوشتنی هستش و ممکنه دچار سوتفاهم بشیم با نهایت محبت و وسواس خاصی پست میذارم که مبادا مبادا خدای نکرده با حرفام کسی رو ناراحت و یا ناامید و آزرده کنم. بعد شما میای اینجوری برداشت میکنی. 

دکترا کم عقل نیستن اگرم انقدر عاقل هستن و شما به پزشکت اطمینان کن.

امیدوارم موفق باشی،

فدات عزیزم انشاءالله با هم جشن مادرشدنمون رو میگیریم.شاید باورت نشه اما بارداری تو به اندازه خودم بر ...

قربونت برم عزیز دلم، منم خدا شاهده بارداری تک تک شماها برام اهمیت داره، دلم میخواد همه دوستای تاپیک مثبت بشن. ممنونم که این احساس رو به من داری.  

دارا جون، فكر كنم خيلي حساس شدي و ناراحتي ولي واقعا بي دليله. داري خودت رو اذيت ميكني. پست ليلا اصلا اون معني رو نميداد؟! چرا شما اونطوري برداشت كردي اخه؟! منظورش فقط دلداري دادن بود و اينكه شايد شما تو استرس فقط نكات منفي رو متوجه شدي؟! 

بابا الان بايد خوشحال باشي كه چهار تا جنين بلاست گوگولي برات انتقال دادند؟! من اگر جات بودم الان خنده رو لبم بود و ته دلم ذوق ميكردم. 

همونطور كه گفتم هم اين كه چند تا بسته باز كنند كه بهترينش رو انتخاب كنند طبيعيه . 

به نظرم فقط الان خوشحال باش همين.