2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
فیبروم من ساب سروزاله فکر می کنم بیرون رحم باشه ولی چون رشدش سریعه گفتن حتما برش دار 

درسته، خارج رحم تو دیواره خارجی هم هست، ایشالله که هیچ مشکلی برات پیش نمیاد، ترس و نگرانیت طبیعیه ولی بسپار به خدا، ایشالله که به سلامتی عمل میکنی، ولی یه دکتر خوب انتخاب کن، احتمال خونریزی تو همه چیز هست، حتی تو هیستروسکوپی به منم گفتن ممکن رحم رو سوراخ کنن ولی یه احتمال،هممون هم داریم انجام میدیم.

[QUOTE=47985608]درسته، خارج رحم تو دیواره خارجی هم هست، ایشالله که هیچ مشکلی برات پیش نمیاد، ترس و نگرانیت طبیعیه ول ...[/QUOTE

ایشالله که خدا بهت سلامتی بده دوستم 

فکر می کنم چون برا من ساب سروزاله خطر اینکه به رحم آسیب بزنه کمتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکت باشه خواهری انشالله نینیتو صحیح و سالم بغل بگیری .مرسی از خبر بتات شاد شدیم

مررسی عزیزدل من..قربون تووووو مهربون.💕😘😘😘😘

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
آنا جون سردی گرمی طبعت کجا بررسی کردی؟

عزیزم من قبلش با مطالعه تو سایتهای طب سنتی و مزاج شناسی خودم یه حدسهایی زدم بعدشم دو بار با دکتر طب سنتی ویزیت شدم و دیدم حدسم درسته........

بعدش طبق طبعم دقیقا چیزای مخالف طبعمو خوردم که بدنم به اعتدال برسه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تبریک عزیزم..الهی شکر...     چقدر خوبه که جمعیت منتظرای این گروه هی داره کم میشه....

قربونت عزیزمممم..واقعاا خداروو صدهزار باررر شکرر..الهیییی که همه حاجت روا بشن و همه ی منتظراا دامنشون سبزززز..آمییییین

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
سلام عزیزم..خوبید عزیزانم؟؟  رفتم آزمایش خون دادم بتا ۲۷۵ بود روز سیزدهم انتقالم هستم..گفت دکت ...

مبارکه عزیزم........

گوارای وجودت عزیزم........

ایشالله به سلامتی بغلش کنی.........

برا دوستای منتظرت دعا کن عزیزم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من قبلش با مطالعه تو سایتهای طب سنتی و مزاج شناسی خودم یه حدسهایی زدم بعدشم دو بار با دکتر طب ...

طبعت چیه انا جون؟من سودا هستم سرد و خشک

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
خیلی مبارکت باشه عزیزم، ان شاءالله صحیح و سالم بدنیا بیاد... التماس دعا..

مررسی گلمم..انشااللهههه..خدااا خیلی سریع مراد دلتو بده دوستم💕🙏😘

عزیزم دکتر یونسی و مرصوصی و حق گو رو می شناسی اینا خوبن ؟

والا یونسی رو فقط اسما میشناسم بقیه رو هم کلا نمیشناسم........

بازم دوستانی که اطلاعات دارن میان جواب میدن.......

سوالتو تکرار کن به محض اینمه کسی اطلاعاتی داشته باشه در اختیارت میذاره......

مبارکه عزیزم........ گوارای وجودت عزیزم........ ایشالله به سلامتی بغلش کنی......... برا دوستای من ...

مررسی عزیزدلمممم..ممنونمممم..حتماا امیدوارمممم خدااااا دل همه رووو شاد کنه...خدایاااا هزاران بارر شکرت...

مرسی عشقای من من حالا نه به باره نه به دار مربا به درست کرد اگه یه روز انتقال انجام  دادم بخو ...

ایشالله مربای به هم خواهی خورد......

ممنونم از همه ی کسایی که تبریک گفتن مررسی که هستید و باعث دلگرمی هستید...خیلیییی زودد از خدا میخوام این روزو حس و حالوو نصیبتون کنه...میبوسمتون مادرااااای مهربون آینده

دوستان خواهشا راهنماییم کنید برای من مجردم و می خوام فیبروم 14 سانتیم رو حمل کنم و می خوام کمترین آسیب به رحمم برسه و مشکل چسبندگی و ... نداشته باشم به نظرتون پیش دکتر معصومه یونسی عمل کنم یا وجیهه مرصوصی یا حقگو