2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
بچه ها منم امروز روز سوم پري هستم و استراديول رو شروع كردم انشالله ١٢پري برم سونو و انشالله ادامه مس ...

الان فقط انتقال داری؟؟ جنین فریز داری؟؟

ایشالا به لطف خدای بزرگ  این ماه مادر بشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشيد ن ز د ي ك ي شب قبل انتقال خوبه تاثير داره؟؟؟

من دیدم تو مطب به خانمها میگن انجام بدید  شب آخر  حتما خوبه که میگن

به خودمم وقت آمپول زدن ماه قبل میگفت یه شب در میون رابطه  داشته باشین اونو نمیدونم چرا؟؟؟؟؟

الان فقط انتقال داری؟؟ جنین فریز داری؟؟ ایشالا به لطف خدای بزرگ  این ماه مادر بشی

اره عزيزم من انتقال دوم هستم انشالله اين دفعه ١٥جنين فريز دارم

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕
لیلا گلی برا من دوباره  شروع شد.  امروز سومین روز آمپولا رو دارم میزنم . الان روز ۵ سیکلم ...

چه خوب ،به سلامتی کیانا جون، 

اره سیتروتاید برای جلوگیری از آزاد شدن تخمکاست،ایشالله ایندفعه خوب پیش میره، من که نمیتونم فعلا شروع کنم، میخوره تو تعطیلیه اخر سال متاسفانه، باید صبر کنم، خیلی کلافه شدم.

ایشالله اینبار مامانی.

چرا؟ 

چونکه فولیکولا هماهنگ رشد نکردن دو سه تا ۱۶ بودن بقیه همه ۱۰ بودن  .دکتر گفت ممکنه همون دوتا هم پوچ باشن الکی هزینه نکنی بهتره .

الان دوباره با آمپولای جدید شروع کردم 

استراديول بايد سر ساعت خورد؟؟

کلا بهتر داروها سر ساعت خورده بشه، تا دوزش توی بدن ثابت بمونه، حالا یکم اینورتر عیبی نداره، ولی نه اینکه مثلا یه بار صب بخوری روز بعد ظهر بخوری،سعی کن هر روز سر ساعت مشخصی بخوری،چند دقیقه اینور اونور ایراد نداره.

من دیدم تو مطب به خانمها میگن انجام بدید  شب آخر  حتما خوبه که میگن به خودمم وقت آم ...

ممنون عزيزم💕💕

انشالله مام كه تو سيكل هستيم مياييم عكس بي بي چك مثبتمونو ميزاريم و ستايش جووون ميشه مايه ي اميد بقيه

انشالله اين دفعه ماماني عزيزم

چه خوب ،به سلامتی کیانا جون،  اره سیتروتاید برای جلوگیری از آزاد شدن تخمکاست،ایشالله ایندفعه خ ...

ممنون .همینطور برای شما.ان شاالله  هر چی که خیره برات پیش بیاد تو این فاصله کارهای عقب افتاده ات رو انجام میدی تا به وقتش  .همیشه تو فکرت هستم وقت دعا کردن مخصوصا 

و البته بقیه ی دوستان نی نی سایتی  شمام همیطور 

کلا بهتر داروها سر ساعت خورده بشه، تا دوزش توی بدن ثابت بمونه، حالا یکم اینورتر عیبی نداره، ولی نه ا ...

سلام ليلا جوون خوبي عزيزم زماني روزي دوتا يا سه تا  ميخوري استراديول بايد باهم بخوري يا جدا جدا

مرسي آناي عزيز

اينبار انتقال هفتمم هست

😢

به قول دكترم كه بار اول انجام ميدادم و گفت تو نمونه يه زن شجاع و با انرژي  و شادي ومطمين باش جواب ميگيري

الان نمونه كامل يه زن داغون و عصبي هستم و

بيزارم از انتقال

بيزاااااار

ببخشيد از اينهمه انرژي منفي

حقيقت من زيادي تو اين راه اذيت شدم

راستي من خاموشترين عضو تاپيك هاي ivf هستم

٤ ساله ميخونم ولي چيزي ننوشتم

از تاپيك سيمين دخت تا به اينجا

واسه خيلياتون از ذوق جيغ ميزدم

واسه خيلي ها هم كلي بغض

الان قرص ميخورم امپول ميزنم ولي شايد روز انتقالم كه هميشه با بيهوشيه قبل اينكه بيهوشم كنم فراااار كنم

چه كيفي ميده

ديگه هيچكس پيدام نميكنه

سلام . 

دوستان دکتر به شوهرم هاش ام جی داده منتها توی دفترچه 8تای اول رو نوشته یه روز درمیان 16تای بعدی رو تو دوبرگ دیگه دفترچه نوشته روزهای زوج .8تای اولو تزریق کرده ولی نمیدونیم بقیه رو چجوری باید تزریق کنه.اگه روزهای زوج باشه که پنجشنبه جمعه رو نباید تزریق کنه.یا شایدم اشتباه از دکتر بوده

لطفا هرکی میدونه راهنمایی کنه

سلام ليلا جوون خوبي عزيزم زماني روزي دوتا يا سه تا  ميخوري استراديول بايد باهم بخوري يا جدا جدا

سلام عزیزم، بعضی دوستان همزمان هم میخوردن، من خودم چهارتا داشتم ،دو تا صبح میخوردم دو تا شب ،خود دکتر گفته بود، ولی یادم دوستان ۴ تا رو هم حتی با هم میخوردن.

کلا استرادیول خطر نداره حتی با هم بخوری، حالا دوستان بیان ببینیم اونا چه طوری میخوردن.

سلام... من ديروز انتقالم انجام شد و برام سه تا جنين انتقال دادن.. آنا جون فقط يه سوال.. خيلي خيلي معذرت ميخوام.. من ديشب گاز شكم زيادي داشتم... خيلي از اين موضوع نگرانم.. به جنين ها آسيبي نرسيده باشه؟ هيچ وقت اينجوري نشده بودم برام خيلي عجيب بود