2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
عزیزم به دکترت بگو شاید حساسیت دارویی باشه.......

صبح بیدار شدم، خیلی شدیدتر شده بود، دکتر خودم نبودش، رفتم بیمارستان آرش،از خوش شانسی من یه متخصص زنان اونجا بود، چند تا آزمایش خون ازم گرفتن و گفتن هیچ ربطی به بارداری و جنین نداره، یه غذایی خوردی که بدنت بهش حساس بوده، یه آمپول زدن برام و یه بسته قرص بهم دادن، همینطور یه پماد کالامین، فعلا خارش ها قطع شده

سلام بچه ها جانان جوون مادر شدن مباركت باشه چه روز قشنگي اقا امام حسين جوابتو داد خوش به سعادتت براي ماهم دعا كن انشالله كه ني ني هات سالم و صالح بدنيا ميان هديه امام حسين نقص داره 

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زيباجوون انشالله شمام ماماني و فردا خبر خوش به همه ميدي استرس نداشته باش يه چيز زيبا توي پيامات بود با اينكه احساس ميكردي شايد اينبارم نباشي ولي ناشكر و ناميد نبودي

لیلا جون اون سری تقریبا با هم بودیم . چی شد پریود شدی؟؟

سلام عزیز دلم، من که متوجه شدی چی شد ،کلا سیکلم خوب پیش نرفت ،سه تا تخمک گرفتن که اونا هم فایده نداشت ،آره پریود شدم ،دکتر بهم گفته بودزودتر پری میشه که همینم شد،۵ روز زودتر شدم،سیکلای من ۳۰ روز معمولا، تو الان چه مرحله ای هستی؟

بچه ها منم امروز روز سوم پري هستم و استراديول رو شروع كردم انشالله ١٢پري برم سونو و انشالله ادامه مسير بحق امام حسين من ايدفعه سپردم به اقام ابوالفضل كه اگه صلاح هست بهم بده اگه هم نبود صبر ادامه مسير بهم بده من اين راه ادامه ميدم تا زماني كه وقتش باشه 

لیلا جون اون سری تقریبا با هم بودیم . چی شد پریود شدی؟؟

کیانا جون یادم اومد، آفرین با هم بودیم، که دکتر سیکلتو کنسل کرد، باور کن بهتر شد، بهتر از اینکه میرفتی پانکچر، بعد میگفتن جنین نداری، برای من هم گفتم بهتر که جنین نشدن وگرنه بی کیفیت بودنو نمیگرفتن حالا دوباره عزاداری یه مدت طولانی تر ،اعصاب خوردیِ بیشتر،

ایشالله سیکل بعدیمونو خوب شروع میکنیم، میدونم چه حسی داری، واقعاااا ضد حال خوردیم،

کی سیکل بعدیتو شروع میکنی؟

سلام بچه ها جانان جوون مادر شدن مباركت باشه چه روز قشنگي اقا امام حسين جوابتو داد خوش به سعادتت براي ...

عزیزمم سلام.ممنونم ..مررسی گلمم...واقعااا امام حسین جوابمونو داددد خداروشکررررر...خداروهزاران مرتبه شکر..ایشاالله که خبر بارداریتو بزودی بهمون بدی 💕💕🙏🙏😘😘

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
بچه ها منم امروز روز سوم پري هستم و استراديول رو شروع كردم انشالله ١٢پري برم سونو و انشالله ادامه مس ...

ایشاالله که همه ی مراحلت عااالی پیش میرره و خداااااا کمک میکنه و بزودی خوش خبرررر میای تو تاپیک و جشن بپااا میکنی😘😘😘

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
ایشاالله که همه ی مراحلت عااالی پیش میرره و خداااااا کمک میکنه و بزودی خوش خبرررر میای تو تاپیک و جش ...

ممنون عزيزم انشالله با دعاي خير شما💕💕

بچه ها خيار شور گرم يا سرده ؟؟

اين انگوراي اين فصل گرم يا سرد؟؟من به شدت طبعم سرده

منم تو اولين ميكرو به طور كامل همه گرميارو گذاشتم كنار فقط سردي خوردم حتي سيبم نميخوردم

يجايي انا جون گفت لبو گرم درسته؟؟

کیانا جون یادم اومد، آفرین با هم بودیم، که دکتر سیکلتو کنسل کرد، باور کن بهتر شد، بهتر از اینکه میرف ...

لیلا گلی برا من دوباره  شروع شد.  امروز سومین روز آمپولا رو دارم میزنم .

الان روز ۵ سیکلمه .

دفعه قبل اگه یادت باشه سینال و ارگالترون و منوگون داشتم .

الآن پیورگان داده  روزی سه تا از امروز شدید تخمدانهام تیر میکشن برای روز یکشنبه هم یه دونه ستروتاید دارم 

میگم ستروتاید جلو گیری از آزاد شدن تخمک میکنه ؟؟؟؟