2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
دوستان یه سوال دارم، شاید برای کسی پیش اومده بتونه راهنماییم کنه، من امروز از ظهر از کمر به پایین بد ...

عزیزم به دکترت بگو شاید حساسیت دارویی باشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان گلم من از دیروز  دارم روزی سه تا پیورگان تزریق میکنم از روز دوم تا ۵ روز. اون سری که بد ...

ایشالله این بار جواب میگیری عزیزم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم هفته اينده انتقال دارم

عزیزم به جمعمون خوش اومدی......

ایشالله جشن مامان شدنت عزیزم.......

انا جون یعنی بعد امپول ها نباید جارو بزنیم؟ 

ببینید بهتره اینکارو نکنین چون ریسک تورشن تخمدان رو داره........

قرار نیست همه دچار تورشن تخمدان بشن اما خوب ریسکشو دارین........

وقتی تخمدانا تحریک میشن بزرگتر میشن و ریسک پیچیدن تخمدان وجود داره......

جارو کشیدن یا دولا راست شدن این خطرو تشدید میکنه......

تخمدانا بپیچن خطرناکه ممکنه نه تنها سیکل کنسل بشه حتی ممکنه تخمدانارو از دست بدین........

ببینین من کلا از ترسوندن خوشم نمیاد اما تو این قضیه ترجیح میدم دوستان از ریسک باخبر باشن چون اون بنده خدایی که به جای پانکچر اومده بود بره اتاق عمل نه تنها همه برنامه هاش به هم خورد معلوم نبود چه بلایی سر تخمداناش میان.......

پس رعایت کنین پشیمون نمیشین......

جانان مبارک باشه منم مریض دیباوندم ایشالا خدا کمک کنه بسلامتی بدنیاش بیاری .برای ماهم دعا کن 

مررسی عزیزمم ..الهییی که بیای خبر بارداریتو بذاری بزوودی گلم..من همش دارمم دعا میکنم همه ی منتظرارووو عزیزمم..😘😘

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
جانان عزيرم مباركت باشه عزيزم عزيزم براي تقويت همسرتون دارو مصرف كردين

مررسی گلمم.نه داروی خاصی ندادن گفتن فقط ویتامین سی و دی بخوره و البته خودم بهش شیرموز و خرما و گردو و پسته زیادد میدادم..کلا دکترم گفت معجون زیاد بخوورن تاثیراتی داره..موفق باشیییی💕

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
دوستای عزیزم سلام..من امروزم دوباره بی بی چک‌ یه مارکه دیگه زدم بلافاصله و پررنگ مثبت شدد..خدارووووو ...

جانان عزیز تبریک میگم،انشاا صحیح و سالم بغلش کنی؟عزیزم میشه بگی همسرتون ویتامین دی چطوری میخورد؟هفته ای یه دونه خورد؟کلا چندتا؟

جانان عزیز تبریک میگم،انشاا صحیح و سالم بغلش کنی؟عزیزم میشه بگی همسرتون ویتامین دی چطوری میخورد؟هفته ...

مررسی گلم..ممنونمممم..الهی آمین..نه همسرم اصلا ویتامین دی نخوردن فقط سی و ایی

عزیزم فدات کاری نمیکنم...... خوب منم روز ۱۱-۱۲ لک داشتم...... یکی از دوستامونم که دخترش یه ماه از ...

فردا حتما آزمایش میدم تا الان حتی بی بی چک هم نذاشتم فردا روز ۱۶ انتقالمه.  آنا جون واقعا فرشته ای حرفات خیلی تاثیر گذاره😍😘😘😘😘🙏🙏🙏🙏🙏