2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
سلام دوست عزیز ایشالله مامان میشی منم شیاف میزارم روزی دوتا نگران نباش اونی بیرون میریزه نباش چون من ...

ایشالا عززیزم باهم 

سه تا انتقال دادن برام منم یخورده حالت پریودی دارم و کمر درد 

خدا کمکم کن
سوگل جون مورفولوژی پنج یا شیش درصد بود یعنی پنج یا شیش درصدش سالم بودن یا پنج یا شیش درصدش ناسالم بو ...

عزیزم یعنی اینکه ۵ الی ۶ درصدش سالم بودن........

تو آزهای مختلفش.........

مثلا برا همسر من گاها صفر و گاها یه درصد سالم بودن.........

نوسان داشته.......

منظورش اینه عزیزم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ساحل کیفیت جنین هات چی بودن؟ 

عزیزم فکرتو درگیر گرید نکن چون خیلی آیتم مهمی نیست........

گرید مربوط به شکل ظاهری جنینه که عز تقسیمات سلولی نتیجه گیری میشه........

بعضیا با گرید آ جواب نگرفتن ولی بعضیا با سی جواب گرفتن.........

این به این معنیه ممکنه گرید آ باشه اما سالم نباشه ولی سی سالم باشه.......

پس فمرتو درگیر این چیزا نکن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راست ميگي انا جون يعني شما هم از هفته ٨كامل بي علايم شدي من الان عادي عادي شدم

آره عزیزم من فقط ۵ تا ۸ حالت تهوع خیلی جزئی داشتم که حتی یه بارم بالا نیاوردم.......

آنا جون 

من به خاطر عمل رحمم تا 2 ماه باید اکوئین استفاده کنم،

تا قبل از استفاده از اکوئین همش درجه حرارت بدنم پایین بود و همش احساس سرما می کردم

ولی از زمانیکه اکوئین استفاده می کنم همش گرمم هست، این موضوع طبیعیه؟

اخه تهوع داشتم يهو قطع شد ولي از اولش هيچ علامتي نبود فقط يواش يواش تهوع اومد اونم قطع شد نگرانم

نگران نباش مینو جان، علایم مخصوصن تهوع که موندنی نیستن، تو الان فقط بفکر سلامتی بچه ت و نرمال بودن nt باش،، من خودم از سونوی ان تی تا غربالگری دوم ختم قران نذر کردم واسه سلامتیش،، اصلن نگران نباش دوست خوبم، هرچند این نگرانیها طبیعیه ولی سعی کن خودتو آرووم نگه داری و با بچه ت حرف بزنی،، یکاری هم میتونی انجام بدی بجای سونو برو مرکز بهداشت محلتون، اونجا بهت میگن که جنینت سالمه

صدای قلب و نمیتونن بشنون تا هفده هفته، اگرم خاستن بشنون خودت نذار، چون بهت فشار میاد تا قبل از هفده هفته

ولی میبیننش که سالمه

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم

سلام

آنا جون و بقیه دوستانی که تجربه دارین برای انتقال مثانتون پر بود یا نه؟ سوگل جون شما که اخیرا با طرازی انتقال دادی چجوری بودی؟؟

بعد از انتقال چندساعت رو تخت بودی؟ به بخش هم منتقلت کردن یا نه مستقیم از رو تخت انتقال مرخص شدی؟

آنا جون تا حالا دیدی د.طرازی با سونو انتقال بده؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
خدایا چرا دیگه نمیگذره روزابرام خیلی طولانی شده دیشب خواب دیدم که بی بی گذاشتم منفی شده بعد ده دقیقه ...

عزیززم طبیعیه خب نگرانی ، باید تحمل کنی دیگه، خودتو سرگرم کن، کتاب بخون، قران بخون تا آروم شی

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
عزیززم طبیعیه خب نگرانی ، باید تحمل کنی دیگه، خودتو سرگرم کن، کتاب بخون، قران بخون تا آروم شی

ممنونم دوست عزیز سعی میکنم سختش نکنم می خوام پنجشنبه یه تست بزارم شماکه الان بارداری به نظرتون پنجشنبه نشون میده پنجشنبه روزیازدهم انتقالم میشه جنینامم بلاست بودن

ممنونم دوست عزیز سعی میکنم سختش نکنم می خوام پنجشنبه یه تست بزارم شماکه الان بارداری به نظرتون پنجشن ...

تست مارک خوب باید یازدهم نشون بده معمولن

اما همیشه اینطور نیست 

تا یازدهم صبر میکنی خب یدفه تا سیزده چاردهم صب کن دیگه

سلام آنا جون و بقیه دوستانی که تجربه دارین برای انتقال مثانتون پر بود یا نه؟ سوگل جون شما که اخیرا ...

من این سری با دکترعارفی زیر گاید سونو ، انتقال دادن برام 

مثانمم  خیلی پر بود و اشتباهمم این بود 

هنوزم فک می کنم علت منفی شدنم این بوده 

چون انقد مثانم پر بود و بدنمم با یه محلولی شستن بیشتر احساس دسشویی داشتم به حدی که تا دکت رانتقال داد  هنوز از اتاق بیرون نرفته بود خواهش کردم برام ، لگن گذاشتن

مثانه نیمه پر باید باشه  که بتونی خودت رو نگه داری   

باعث می شه رحم بیشتر دیده بشه

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

افسون جون فکر نمیکنم دکتر طرازی با سونو انتقال بده ولی تو یه تاپیکی دیدم که بیشتریا گفته بودن مثانه پر باشه بهتره

من سری اول قبل انتقال رفتم دستشویی و بلافاصله برام انتقال دادن، بعدش حدودا دو ساعت رو تخت انتقال خوابیدم و از همونجا مرخصم کردن برام عجیب بود که سریع مرخص کردن

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت