2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
سلام دوستان یه سوال داشتم میشه سریع جوابم را بدید آزمایش ایمنی انعقادی همون غربالگری خونه میخوان به ...

منم همین استرس رو دارم یکم ی طوری میشه تو خیابون ماشین می پیچه جلومون. تلفن یهو زنگ می زنه. یا دیروز با یکی بحث کردم همش می گم رشدش متوقف نشه یهو. ببخشید همش با دستمال چک می کنم لک نباشه و... بعد از بدنم آتیش در می یادا یعنی روی تشک یا میل دراز کشم بلند می شم انگار کیسه ابگرم روش گذاشته بودن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبيد. بعد ١٠ ماه دوباره. اومدم. گزارش بدم 

انتقال انجام دادم دومين بار هست. اهواز. دكتر مرمضي

ميكرو كردم الان ٦ روز هست 

وانسري ك نشد حالا أين سري به اميد خداااا 

٣ تا جنين انتقال دادم

روييده در من جوانه اي از خدا  
استرادیول خیلی داروی مزخرفیه تمام. من سردرد ندارم قلبم هست. البته چند روز قبل انتقال رفتم دکتر متخصص ...

استرس داری واسه همین باعث نفخ معده میشه و خیلی وقتا آدم حس میکنه قلبشه، درصورتیکه معده است.بهت قول میدم استرستو کم کنی و سر خودتو یه جوری گرم کنی، دردت ناپدید میشه عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ماری جون پس دکتر چوبساز اینطور که می گی همه جوانب رو رعایت می کنه با مریض مثل موش آزمایشگاهی برخور ...

دکتر سهیلا عارفی بیمارستان عرفان و بهمن؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خوبيد. بعد ١٠ ماه دوباره. اومدم. گزارش بدم  انتقال انجام دادم دومين بار هست. اهواز. دكتر ...

سلام ساحل دریا جان، انشالله که به امید خدا اینبار مامان سه قلوها میشی، یه تیر و سه نشون :-)))) اهواز کدوم مرکز انجام دادی؟ جهاد دانشگاهی یا بیمارستان؟ 

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
یه دنیا مبارکت باشه.

ممنونم ازت لیلا جااان، انشالله قسمتِ همه منتظرها بشه 

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
اره ١٥روز ديكه نوبت ان تي هست علايم باشه يه درد سر نباشه يه درد سر 

مینو جان این چه حرفیه؟ چطور علایمی مثلن میخای داشته باشی؟؟

ممنونم ماري جون🌺❤🌺ايشالله شما هم گل پسرات رو راحت به دنيا بياري و بغلشون كني

مامي جون مبارك باشه عزيزم الهي نه ماه رو بسلامت بگذروني و ني نيت رو در اغوش بگيري🙏🙏🙏🙏🙏😍😍😍😍😍

خيلي نگرانم علايم كامل رفته نكنه قلبش طوري شده😢

عزیزم نگران نباش منم همه علایمم از هفته ۸ دیپه کلا رفت.......

برو حالشو ببر عزیزم....

چیه دوست داری تهوع داشته باشی و زیر سرم؟

ایشالله علایمت به زودی میشه گنده شدن شکمت و ورجه وورجش........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان یه سوال داشتم میشه سریع جوابم را بدید آزمایش ایمنی انعقادی همون غربالگری خونه میخوان به ...

عزیزم والا تا حالا اصطلاح غربالگری خون رو نشنیدم اما خوب مگه همه تستا یه نوع غربالگری نیستن؟

نمیدونم منظورت از غربالگری چیه.......

خوب بهش بگو تستهای تکمیلی ایمنی و انعقادی منظورته.......

سی دی مارکرا، ژنتیک مولکولی (جهشهای ژنتیکی نشون دهنده حضور ژن غلظت خون) و......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com