2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046614 بازدید | 684532 پست

آنا جون من رفتم دكتر مغز و اعصاب، بهم گفت چون قبلا ميگرن داشتي و الان داري استراديول مصرف ميكني سردردات بيشتره.. خود هورمون تاثير داره و اينكه گفت خطري نداره فقط سردرداتو تحمل كن... برام ام آر آي هم نوشت كه عروق مغزيمو چك كنه... بعد دوباره رفتم پيش دكتر خودم بهش گفتم گفت ام ار آيتو انجام بده....گفت قبل از انتقالم انجام بدم.... به نظرت صبر كنم چند روز سلكسانمو بزنم ببينم تاثيرش روي سردادام چه جوريه بعد برم ام آرآي؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره روزی 5تا2میلی می خورم امروزتازه روزهشت انتقالمه والا نمیدونم تاکی ادامه داره شماهم انتقال دادید

آره . من جنین فریز انتقال دادم الان باردارم و دارم قرص ها را ادامه می دهم . ان شاله از شما هم مثبت بشه .

آنا جون من رفتم دكتر مغز و اعصاب، بهم گفت چون قبلا ميگرن داشتي و الان داري استراديول مصرف ميكني سردر ...

سلام به همه دوستان ، مهناز جون استراديول ايراني ميخوري يا خارجي ؟ چون من كه كلا خارجي ميخوردم ولي يكي از دوستان من اول خارجي ميخورد دانماركي بعد اون هم ميگرن داشت دكتر بهش گفته بود ايراني و خارجي فرقي نداره و بعد ايراني گرفته بود به محض خوردن استراديول ايراني سردردهاش خيلي زياد شده بود و دوباره كه دانماركي خورد خيلي بهتر شد ، شما هم اگر ايراني ميخوري دانماركي بگير بخور ببين تاثيري داره برات .

سلام به همه دوستان ، مهناز جون استراديول ايراني ميخوري يا خارجي ؟ چون من كه كلا خارجي ميخوردم ولي يك ...

سلام ...منم دو روزه دارم استرادیول میخورم روزی دوتا دیروز و امروز سر درد گرفتم فکر نمیکردم برای استرادیول باشه ولی الان از صحبتای دوستان متوجه شدم برای استرادیول😔

سلام به همه دوستان ، مهناز جون استراديول ايراني ميخوري يا خارجي ؟ چون من كه كلا خارجي ميخوردم ولي يك ...

مامان سبحان جون ، دانماركيشو استفاده ميكنم... خيلي بده... فقط بايد آب زياد بخورم و سلكسان رو ظاهرا مرتب بزنم تا از غلظت خونم جلوگيري كنه.. واقعا عذاب آوره سردادام😔

مامان سبحان جون ، دانماركيشو استفاده ميكنم... خيلي بده... فقط بايد آب زياد بخورم و سلكسان رو ظاهرا م ...

خوب پس همون به خاطر بالا رفتن غلظت خونت هست كه با توجه به اينكه سلكسان داري و آب زياد ميخوري ان شا الله كه بهتر ميشي .

سلام ...منم دو روزه دارم استرادیول میخورم روزی دوتا دیروز و امروز سر درد گرفتم فکر نمیکردم برای استر ...

بله دريا دل جون من خودم هيچ وقت مشكلي نداشتم براي سردرد حتي ايراني هم چند باري خوردم سردرد نميگرفتم فقط چون مشكل ضخامت آندومتر داشتم ترجيحا خارجي مصرف كردم ولي خيليها رو ديدم كه با استراديول سر درد داشتن ، البته استراديول بعد از بارداري زود قطع ميشه من تا هفته ٩ داشتم .

خوب پس همون به خاطر بالا رفتن غلظت خونت هست كه با توجه به اينكه سلكسان داري و آب زياد ميخوري ان شا ا ...

مامان سبحان شما که باردارید تا هفته چندم استرادیول می خوردید . راستی فکر کنم دوقلو باردارید. صدای قلبشون با هم شنیدید  و توی چه هفته ای .

مامان سبحان شما که باردارید تا هفته چندم استرادیول می خوردید . راستی فکر کنم دوقلو باردارید. صدای قل ...

سمانه جون عزيزم تا هفته ٩ من استراديول داشتم ، نه خانمي من يك قلو دارم يك پرنسس . 😘😘😘