2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام و روز به خیر دوستان گلم ایشالا که همگی خوب و سلامت باشید لیلا جونم که به سلامتی رفت کنجدا ...

سلام آتريسا جونم ، عزيزم به قول آنا جون اين دردها خيليهاش هم به خاطر فكر و خيال هم هست ولي حتما پيگيري كن ان شا الله كه چيزي نيست خانمي .

ان شا الله به زودي اين قدر سرگرم كوچولوهات ميشي كه اين روزهاي سخت رو فراموش ميكني عزيزم .

منم چون اون سری پاکچرم اصلا کیفیت تخمک هام افتضاح بود و حتی لقاح نشد که و تو مرحله لقاح موندن و انتق ...

عزیزم نگران نباش دوست منم سری پیش هیچ جنینی نداشت ولی بار دوم جنین تشکیل شد و باردار شد..الان پنج ماهه دوقلو دختر بارداره...

میگفت سردی رو به کل حذف کردم...بادکش گرم انجام دادم...تقویت کردم...

شما هم اینکارارو بکن به امید خدا نتیجه میگیری

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
آنا جون دیروز با منشی دکتر طرازی تماس گرفتم گفت برای بهمن وقت داره!! نمیدونم چیکار کنم میخوام دکترم ...

عزیزم نوبت اولو برا دیر وقت میده........

خالا شما نوبت بگیر بعدش حالا شاید کنسلی بود هر از گاهی زنگ میزنی شد جلوتر میندازه.......

از دوستانم اگه ویزیت نوبت اولی داشته باشن و نخوان برن میتونی باهاشون هماهنگ بشی.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان گلم، من امروز جواب آزمایشمو گرفتم، دیروز موعد پریودم بود، امروز بتا 2227.6 بود، 4روز پیش ...

عزیزم بتای روز چند انتقالت حدودا دو هزاره؟

با تاریخ پریودت مقایسه نکن مگه انتقال جنین نداشتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ممنون از اینکه جواب سوالهامو دادید من سری قبل پانکچر شدم شیش تا تخمک داشتم که تو جنین شناسی معل ...

عزیزم پس میبینی تعداد مهم نیست میفیت مهمتره........

پس سعی کن کیفیت تخمکاتو بالا ببری.........

آب زیاد بخور........

پیاده روی داشته باش........

اگه میتونی پیلاتس کار کن........

پروتئین زیاد بخور..........

سفیده تخم مرغم سرشار از پروتئینه........

چهار مغزم زیاد بخور........

ببین طبعت چیه تغذیتو مناسب طبعت بکن........

ضمنا برا سیکل مجدد عجله نکن چون بهتره تخمداناتو تقویت کنی........

ذخیره تخمدانت چنده؟

نوع سیکلت سری قبل چی بوده؟