2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم من یک هفته دیگه انتقال دارم میخاستم بدونم قبل انتقال رنگ کردن مو مشکلی ایجاد نمیکنه؟

کلا رنگ کردن مو تو بارداری هم مشکلی نداره ولی ولی از اونجایی که ماها با سختی باردار میشیم ترجیح میدیم انجام ندیم، اگر میخوای رنگ کنی الان رنگ کن ، ولی از لحاظ علمی ایرادی نداره دیگه ببین قلبت چی میگه.

خانم دکترای عزیز یه راهنمایی بهم بدین...

از وقتی یادم میاد عفونت قارچی دارم،در واقع نزمن شده ...انواع داروها و قرص و پمادها رو هم دادن ولی خب باز هم شروع میشه...راهکاری براش دارین؟

معذرت میخوام ولی همیشه لباس زیرم کثیف میشه از بس ترشح دارم..

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
خانم دکترای عزیز یه راهنمایی بهم بدین... از وقتی یادم میاد عفونت قارچی دارم،در واقع نزمن شده ...انو ...

من پزشک نیستما   ولی خب راهکار بدونم میگم، با اجازه دکترا، 

رز جان، اون محل رو با ژل شستشو زیاد نشور ، هر از گاهی از شامپو بچه استفاده کن برای شستنش و خشک کن خودتو، لباس زیر رنگی کلا ممنوع مخصوصا رنگ مشکی حتی بهترین و گرون ترین لباس زیرای مشکی هم باعث حساسیت و عفونت قارچی میشن فقط سفید، از پد نازک که اینجا به اصطلاح بهش میگن نجات دهنده شرت   استفاده نکن، لباس زیرات رو هم تو لباسشویی با درجه ٦٠ به بالا بشور ، اتو هم نکن، زیادی تمیز نگه داشتن و شستن اون منطقه ph رو بهم میزنه و باعث رشد قارچ میشه، البته هر ترشحی هم عفونت نیست ، در دوران نزدیک تخمک گذاری ترشح معمولا زیاد البته افراد با هم فرق دارن. برای عفونتهای جزی که پیش میاد هم اینجا یه کرمهایی هست میفروشن نمیدونم ترکیباتش چیه ولی فقط برای زدن دور واژن و داخلی نیست برم خونه ترکیباتشو مینویسم اونم کمک میکنه.

من پزشک نیستما   ولی خب راهکار بدونم میگم، با اجازه دکترا،  رز جان، اون محل رو با ژل شس ...

من لباس زیرامو با اب گرم و صابون میشورم البته با دست...چون میگن تو لباسشویی میکروب لباسای دیگرو به خودش جذب میکنه...

تخمک گذاری هم شکر خدا اصلا ندارم،تخمدانم مثل خودم تنبله اخه.خخخخ

چه بلاها که من سرش نیاوردم...دارو گیاهی جوش شیرین و عنبر نسارا و...خخخخ

مرسی از راهنماییت خانم دکتر خوشگل ومهربون  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
من لباس زیرامو با اب گرم و صابون میشورم البته با دست...چون میگن تو لباسشویی میکروب لباسای دیگرو به خ ...

سلام عزیزم خیلی خندیدم بامزه گفتی تخمک گذاری نداری  انشالله ک موفق باشی و بهترین هارو خدا بهت میده  

سلام عزیزم خیلی خندیدم بامزه گفتی تخمک گذاری نداری   انشالله ک موفق باشی و بهترین هارو خدا بهت ...

سلام

والا حقیقته دیگه ، هر وقت رفتم سونو چند تا فولی دو میلی بوده...ولی روز چهارده پری چنان ترشح دارم که میگم الانه حامله بشم..خخخخ