2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
سوگل جان ممنون خیلی لطف کردی، من هم توی سیکل ال دی پنج شنبه هیسترو کردم برخلاف تصورم زیاد هم سخت نبو ...

من هم هفته دیگه هیستروسکوپی دارم.میخواستم ازتون بپرسم که چند ساعت بعد مرخص شدین؟حالتون خوب بود؟و اینکه هیسترو با بیهوشی انجام دادین؟ممنونم مونیکا جان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها یه سوال دیگه؟

کسانی که برای بچه دوم می خوان میکرو انجام بدن ممکنه شانس بیشتری داشته باشن؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

لیلی جان من دوروزه پیش هیسترو کردم. صبح ناشتا باید بیمارستان باشی من حدود 8 رفتم اتاق عمل با بیهوشی تا از ریکاوری اومدم تو بخش ساعت 9:30 بود بعد از ظهرم حدود 4 مرخص شدم. دل درد در حد پریودی هم داشتم که مسکن دادن خیلی بهتر شدم یه مقدارم همون روز خونریز داری بعدش تبدیل به لک میشه

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

آنا جون یه سوال من آخرای سال پیش فک کنم اسفند بود عکس رنگی رحم داشتم یکم مشکلات مالی باعث شده درمانو ادامه ندم واینکه دیگه تو بیمارستان دکتر اورولوژ نیس واسه همسرم به خاطر بیوپسی بریم پیشش میخوایم بریم یه بیمارستان دیگه...

دوباره ازم عکس رنگی نخوان😫 خیلی میترسم اون یه بارم که تحمل کردم نمیدونستم دردش انقد زیاده کم مونده بود بیهوش بشم انقد که فشارم افتاد پایین حتی اگه بگنم دیگه عمرا بتونم انجام بدم😢

تازه من مشکلی ام نداشتم چه تو عکس رنگی چه آزمایشام؟

خدایا...شکرت😍
راست  میگه خیلی مهربون و صبوری انا جون.مرسی که هستی

فدات بشم عزیزم لطف دارین.......

منم از تک تکتون ممنونم که چراغ این خونه رو روشن نگه داشتین......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها من روز اول تا سوم پريودم خونريزيم خوب بود ولي از ديروز كه روز چهارم بود يهو قطع شده آيا طبيعيه؟ يعني ممكنه به خاطر آمپولا باشه؟ كسي مثل من بوده؟

@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه
من دوشنبه قرص ال دی م تمام میشهچند روز بعدش ممکنه پری بشم؟

معمولا ۳ الی ۷ نهایت ده روزه پری میاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها یه سوال دیگه؟ کسانی که برای بچه دوم می خوان میکرو انجام بدن ممکنه شانس بیشتری داشته باشن؟

مطمئنا شانس بیشتره مگه اینکه بین فرزند اول و دوم مادر بدنش دچار مشکلاتی شده باشه وگرنه اگه سالن باشه شانس بیشتره.....

آنا جون یه سوال من آخرای سال پیش فک کنم اسفند بود عکس رنگی رحم داشتم یکم مشکلات مالی باعث شده درمانو ...

عزیزم من که ابن سینا رفتم از دو سال پیض عکس رنگی داشتم همونو قبول کردن........

بعدشم که برا میکروی دو و سوم پیض یه دکتر تو مطب رفتم اونم همونو قبول کرد......

فکر نکنم لخوان اگه خواستنم بگو هیسترو بکنن که هم با بیهوشیه هم اطلاعات دقیقتری میده......

بچه ها من روز اول تا سوم پريودم خونريزيم خوب بود ولي از ديروز كه روز چهارم بود يهو قطع شده آيا طبيعي ...

عزیزم بازم جای شکر داره سه روز خوب بوده من که تو سیکل به زور یه روز گریود میشدم و باقیش لک بود پس نگران نباش به خاطر داروهایت......

مطمئنا شانس بیشتره مگه اینکه بین فرزند اول و دوم مادر بدنش دچار مشکلاتی شده باشه وگرنه اگه سالن باشه ...

من عمل صفری داشتم این که مهم نیست؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
من عمل صفری داشتم این که مهم نیست؟

فکر نکنم ربطی داشته باشه مگه اینکه عملت بد باشه و لطمه ای به رحمت یا متعلقاتش زده باشه یا سزارین اگه شدی بد بوده باشه........