2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام..ليلا جون آره عزیزم برای بار دوم سپتومم عمل کردم همين شهریور. پارسال هم مرداد عمل کردم.. حالا ا ...

عزیزم خونت دیر بند میاد؟

شاید اثر داروهای ضد انعقادیه که استفاده کردی......

فکر نکنم جای نگرانی زیاده باشه نگران نباش......

حالا تکرار کن شاید یه چیزی باعث خطا شده......

شرایط آزمایش رو رعایت کردی......

عزیزم نگران نباش منم اواخر بارداری خونم رقیقتر شده برد دکترم فولیک اسید و حذف کرد و برام آهن تجویز کرد......

حالا اگه نیاز باشه یه سری کارهای مشابه میکنن واست......

رقیق کننده هارو برات حذف میکنن و برعکسشو برات تجویز میکنن اما بابت بارداری خیالت راحته که خونت رقیقه و خونرسانی خوب انجام میشه......

خلاصه نگران نباش فکر کنم خیلی راحت قابل کنترل باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها زدم تو اینترنت دیدم بالا بودن پروتئین سی. خطرناک ه.. رماتیسم. التهاب کبد. عفونت. ناراحتی قلبی ...

عزیزم خیلی رو اینترنت حساب نکن.......

باید بدونی رو چه مطلبی حساب کنی رو چه مطلبی نکنی......

فکرای بد نکن عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان...امروز رفتم سونو ک دکتر تا سونو کرد گفت ماشالا چه خبره خخخخخ گفت همه چی خوبه تخمک هم زی ...

عزیزم پس تا میتونی آب و سفیده تخم مرغ و گوشت (مرغ و گوشت و ماهی) بخور......

حرکات تند انجام نده و به شکمت فشار نیار......

خدارو شکر که همه چی خوب پیش رفته......

رور پانکچر که همسرت هست به نظرم نیاز نیست کسیو ببری حالا اگه در جریانن بردیم بردی اما خوب بستگی به مرکزتم داره شاید اصلا همراه راه ندن......

پر پر جون عزیزم آخه از آزمایشگاه ونک باهام تماس گرفتن گفتن خیلی خیلی بالاست، بیا دوباره با هزینه آزم ...

عزیزم احتمالا خطای آزمایشگاهم باشه که میخوان خودشون جورشو بکشن.......

خخخخخخخخخخ....

پس + فکر کن......

دماوند جون عزیزم ببخش که با تاخیر جوابتو میذارم.......

بتات عالی بود مطمئن باش بالاترم میره که میدونم رفته تا الان.......

برا تیروئیدتم به نظرم چک کتی بد نیست زودتر خیالت راحت میشه و اگه نیازه دارو میگیری......

دوستای گلم دماوند جون خیلی التماس دعا داشت.........

سلام دوستان،

آنا جون مگه دماوند باردار شده؟؟ وااااااااااای خداروشکر، خیلی خیلی براش خوشحالم، پستشو ندیدم، احتمال دادم شاید ایمیل زده، دماوند جان مبارکت باشه، ایشالله که 9 ماه بارداری عااالی داشته باشی و به خوشی و سلامتی بغلش کنی.  

عزیزم پس تا میتونی آب و سفیده تخم مرغ و گوشت (مرغ و گوشت و ماهی) بخور...... حرکات تند انجام نده و ب ...

سلام عزیزم...آنا جون زیر دلم خیلی تیر میکشه   از بعد از عمل میترسم ...میترسم هایپر بد بشم و اوضاعم خوب نباشه...میگم دکتر ک میدونست من ذخیره تخمدانم بالاتر از حد نرماله پس چرا انقدر آمپول بهم داد؟؟کلا هم دوبار سونو کرد ی بار ۳ پریودی ی بارم دیروز....۱۶تا گونال ۱۶ تا مریونال داشتم با ۶ تا ستروتاید...وای از هایپرشدن میترسیدم خیلی  

پر پر جون عزیزم آخه از آزمایشگاه ونک باهام تماس گرفتن گفتن خیلی خیلی بالاست، بیا دوباره با هزینه آزم ...

بد به دلت راه نده دوستم، قبل از اي وي اف كه آزمايشاي لازم رو دادم به منم زنگ زدن كه يه فاكتور خيلي خيلي بالاست و فلانه بياين به هزينه آزمايشگاه مجدد تكرار كنين، رفتم دادم جواب اومد مشكلي نبود، خطاي آزمايشگاهي بود يا حالا اثر خوراكي يا داروها بود، به هرحال اصلا اونجوري نبود كه به نظر ميرسيد، يادمه همسرم استرس داشت من دلداريش ميدادم ! الانم ايشالا واسه تو همينجوريه عزيزم 

سلام دوستان، آنا جون مگه دماوند باردار شده؟؟ وااااااااااای خداروشکر، خیلی خیلی براش خوشحالم، پستشو ...

آره عزیزم نمیتونه وارد سایت بشه.....

بتاش ۱۵۰ بوده نگران بود گفتم بابا کلیم عالیه......

از همه خواسته براش دعا کنن......

سلام عزیزم...آنا جون زیر دلم خیلی تیر میکشه   از بعد از عمل میترسم ...میترسم هایپر بد بشم و ا ...

عزیزم داروهات زیاد نبودن که......

پس من چی که روزی پنج تا مریونال میزدم و دو تا فوستیمون......

نگران نباش رژیمتو رعایت کنی نهایت یه هایپری خفیف داشته باشی ولی سفت و سخت رعایت کن خصوصا آب و سفیده و انواع گوشت......

تیر کشیدنم تا یه حدی عادیه......

من با اینکه هیچ وقت هایپر نمیشدم تا سه ماه بعد پانکچر همچنان تخمدانان تیر میکشیدن......

ضمنا انرژی منفی جذب نکن......

هایپری علایمش متفاوته......

تنگی نفس....

ورم زیاد.....

کاملا مخسوسه که هایپری......

پس بچسب به رژیمتو و فکرای خوب خوب بکن......

دوغ میتونم این دو روز قبل از عمل بخورم؟؟؟

عزیزم اگه انتقال نداری بخور ولی ممکنه رو تخمکات و رشدشون تاثیر بذاره من جات بودم اگه انتقال نداری بعد پانکچر دوغ میخوردم.....

دوغ میتونم این دو روز قبل از عمل بخورم؟؟؟

بهترین چیزی که میتونی همون سفیده تخم مرغه که آلبومین داره.....

سلام علیکم، خب من رفتم ویزیت شدم سونو کرد گفت خداروشکر مشکلی نیست، کیست هم نبود الهی شکر، بعد گفتم پ ...

خداروشکر عزیزم،البته من در جریان مشکلت نبودم ولی خوشحالم که چیز خاصی نبوده، فک کنم اکثر خانومای آی وی افی بخش مهم بدنشون فقط در دستگاه تولید مثلی خلاصه میشه،خودمم جزئشونم😂

اللهم صلی علی محمد وآل محمد