2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

سلام دوستان من آممول سینال اف باید بزنم میخواستم بپرسم زیرجلدی؟و در چه فاصله ای از ناف باید زده بشه من دیروز زدم خیلی درد داشت متاسفانه penرا پیدا نکردم چه کارکنم  دردش کمتر بشه اگر توصیه ای دارید که کمکم میکنه بهم بگین به خاطر دردش ریختم بهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسي خاتون جان از راهنماييت من جنسيت برام مهم نيس ولي همسرم فقط ميگه برا دختر اقدام كنيم بتظر منم ...

اره واقعا دوسال زمان زیادیه، دلیلش هم دقیقا متقاضی بیشتر برای دختر هست

من درمانم رو تا روزی که امید باشه و بدنم جواب بده ادامه میدم عزیزم، چون مسیر زندگی من اینه و من باید براش بجنگم، هیچوقت دست نمیکشم از درمان

اما همزمان هم خودم رو از نعمت فرزند داشتن محروم نمیکنم، تصمیم فوق العاده سخت و مهمیه عزیزم

خیلی باید در موردش فکر کرد و مطالعه کرد، اینکه برخورد خانواده چقدر برامون مهمه و چطور باید با این قضیه برخورد کنن و ما چجوری باید از تصمیمون دفاع کنیم و از شخصیت فرزندمون حمایت کنیم تا اسیب نخوره، اینکه چجوری و از کی شروع به گفتن حقیقت به فرزندمون کنیم تا خدای نکرده از زبان کس دیگه ای نشنوه و دچار حس خیانت دیدگی نشه

چون قانونی تصویب شده که در صفحه توضیحات شناسنامه بچه یه کد مینویسن که مشخص میشه فرزند خواندس و در اینده از طریق اون کد میتونه اگه بخواد پروندش رو در بهزیستی ردگیری کنه و پدر و مادر زیستیش رو پیدا کنه، باید ببینیم میتونیم این حق رو بهش بدیم یا نه. 

همچنین اگه مساله محرمیت براتون مهمه باید همه جوانب اون رو بررسی کنید تا دچار گرفتاری نشید

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
 سلام دوستان من آممول سینال اف باید بزنم میخواستم بپرسم زیرجلدی؟و در چه فاصله ای از ناف باید زد ...

عزیزو چهار انگشت با نافت فاصله داشته باشه

اول امپول رو با سر سرنگ عادی بکش بعد سر سرنگ انسولین رو بزار سرش کند نشه و تیز باشه،  با ضرب هم فرو نکن و بزار روی پوستت و یه فشار کوچیک بده 

تزریقت هم اروم باشه و تند خالیش نکن

امیدوارم بهتر بشه

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
کسی نمیدونه ??????نگرانم

عزیزم پی ار پی اصلا سخت نیست

ازت خون میگیرن و دو ساعت بعدش صدات میزنن میری اتاق عمل، پلاسما رو عین یه معاینه ساده وارد رحم میکنن، شانس رو تا ۵۰ درصد میگن بالا میبره، بعدش هم استراحت خاصی نداره فقط کار سنگین نکن

سلام دوستان من دوشنبه پانکچر داشتم از 14 تا تخمک 7 تاش جنین شده ولی نمیدونم کیفیتاش چجوریه و بهم گفت ...

سلام عزیزم

انشالله بسلامتی انتقال بدی و خبرای خوب بهمون بدی

درسته جنین ۵ روزه بهتره ، به کیفیت فکر نکن، چون واقعا در مورد کیفیت جنین کاری از دست ما برنمیاد، خیلیا بودن با جنینای کیفیت پایین حامله شدن و خیلیا مثل من با جنینای کیفیت بالاجواب نگرفتن، توکل به خدا انشالله برات خیر بخواد

لیلا جون ببین تو ترکیباتش استروژن هست یا نه؟ چون اونطور که یادمه بعضی قرصای جلوگیری پایه استروژن دا ...

مرسی آنا جون, 

صبح به اصرار همسرم زنگ زدم به مرکز ,دکترم گفت برو زود یه سونو واژینال بده,الان اومدم بیمارستان ,نترسین اینجا اگر زود بخواین سونو کنن مجبوری باید اومد اورژانس بیمارستان,فقط دعا کنین بچه ها تروخدا سورپرایز در انتظارم نباشه, همش میگم کاش به دکترم زنگ نمیزدم ,الکی استرس بهم داد,من ریلکس بودما همسرم گیر داد زنگ بزن زنگ بزن. دعا کنین دوستای گلم.

من چهارشنبه پي ار پي كردم براي بار٥انتقال داشتم فعلا منتظرم تا ببينم چي نيشه 

امیدوارم خوش خبر باشی عزیزم

منم از شنبه استرادیول رو شروع میکنم، فکر کنم دو هفته دیگه انتقال بدم، امید بخدا

هزینه پی آرپی چقدرهست عزیزم من باید ماه بعد بکنم کجا انجام دادی؟

فکر کنم ۵۰۰ تومن شد، گاندی انجام دادم و بیمه سلامت دارم که هزینه رو قبول نکرد و ازاد حساب شد

فکر کنم ۵۰۰ تومن شد، گاندی انجام دادم و بیمه سلامت دارم که هزینه رو قبول نکرد و ازاد حساب شد

من باید برم امید بعد دکترم گفت بیار مطب برات تزریق کنم.بیمه ما تامین اجتماعی هست که قبول نمیکنه.خدا کنه نتیجه ایهاخسته گی ها را بگیریم واقعا سخته. برلی من خراش هم داد

نخوه پي آرپي براي من در اهواز مه هفته پيش انجام دادم 

خونمو گرفت بعد نيم ساعت روي تخت معاينه رفتم اسپكلوم گزاشت شستشو نداشت با يه پنبه تميز كرد بعد تزريق كلا يك دقيقه نهايت دو دقيقه بعد ٤روز بعدش انتقال انجام شد.اينسري بجاي شياف امپول دارم