سلام به تک تک دوستان عزیزم..مامانهای گل مون چطورن الهی که تا اخر واسشون خوب پیش بره و نی نی های گل شون رو به شادی در آغوش بگیرن.. الهی آمین😚😚
ببخشید که این چند وقت نبودم خیلی خسته و دلشکستم..اما دایم به فکرتون هستم و بالاخره طاقت نیاوردم و اومدم از خودم بگم
بعد سومین انتقال منفی ماه پیش دوباره چون نچرال بود وارد چهارمین سیکل انتقال شدم که این سه تا جنین باقیمونده رو هم امتحان کنم
اما انقدر خستم که دیگه این انتقالها واسم شده یه بازیه تکراری که انگار باید انجام بشه.. ..اینبار سرم و پی ار پی داشتم روز 5 انتقال هستم..دکترم رفتن سفر،همسرم ماموریت واقعااا روزهای سختیه
این اتفاق خاص زندگیم چقدر روی همه چیز تاثیر گذاشته..دلم به رابطه داشتن خوش بود که اون هم به لطف عمل های مختلف و انتقال و..دایم به تاخیر می افته..طفلی همسرم..دوماه بعد عمل قدغن بود یک ماه واسه انتقال قبلی یک ماه واسه این یکی. ..
فقط نمیدونم دلمو به چی خوش کنم..به نظرم اونهایی که امید دارن بالاخره یه نشونه داشتن مثلا اول مثبت شدن بعد متاسفانه..و امید دارن که بالاخره میشه و یا مثه من اینهمه جراحی نشدن و یا هنوز امید به بارداری طبیعی دارن..
من از همه لحاظ درها به روم بسته س خیلی هنر میخواد که بتونم روحیمو حفظ کنم و به لطف خدا امیدوار باشم
ببخشید سرتون رو درد آوردم....اما به اندازه یه دنیا دلم گرفته و غمگینم