2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047552 بازدید | 684608 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بنظرتون ميشه با اولين بار نتيجه گرفت؟خيلي سخته؟    

عزيزم من فقط يه چيزي بهت بگم، هرچي كه هست خيلي خيلي از انتظار كشيدن و بلاتكليفي آسونتره به خدا، اين دردي كه توي انتظار هست اصلا توي سيكل نيست! فكر نكن سنتم بالاست الان كه دخترا سن ازدواجشون ٣٠ شده بابا من ٣١ سالمه همه دوستام مجردن اكثراً ، اول حتما حتما روحيتو خوب كن بعد توكل كن به خدا

سلام بچه ها خوبید ؟

خواستم از این تریبون اعلام کنم :  بی بی چک خر اسسسسسسست   

بی بی چک من دو روز قبل مثبت شد 

تو بسته بندیش نوشته بود حساسیتش بالاس و با این بی بی چک نیازی به ازمایش خون نیست و این حرفا 

خلاصه امروز ازمایش دادم بتام یه صفر گنده منده بود دلتون نخواد 

دو روز ژست حامله ها رو گرفتم آی حالییییییییی دادددددد  

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
عزيزم انتقال داده بودي؟

ماه پیش انتقال داده بودم منفی شد . این ماه طبیعی .. 

البته اینم بگم من کیت زدم کل ماه رو تخمک گذاری نداشتم چون تنبلی تخمدان شدید دارم

عزیزم من میدونم سفر هوایی یه تایم مخصوصی داره بهتر بگم سن مخصوص بارداری داره, تو سه ماه اول بارداری ...

مرسی عزیزم ، با ماشین مسافت زیاده  خسته کننده است  

پس احتمال زیاد دیگه نمیرم

خدایا شکرت
خيييييييلي بهت تبريک ميگم عزيزم.ايشالا بارداري راحتي داشته باشي.ميتونم بپرسم مشکلت چي بود و بار چندم ...

عزیزم من با هشتم بود باورت میشه

بار اول مثبت شد ولی ۵ هفتی رشدش متوقف شده بود یعنی کلا بتام تا ۵۰۰ بیشتر بالا نرفت و استپ شد  بعد از اون ۶ تا انتقال منفی داشتم الان این انتقال هشتمه به خاطر همین خیلی استرس دارم و نگرانم که رشد نکنه قلبش تشکیل نشه و.... چون این مثبت شدن برام یه رویا و خیاله 

مشکلمونم مورفولوژی و حرکت و تعداد اسپرم بود و دی اف آی هم مشکل داشت که اون برطرف شد شکر خدا 

خدایا شکرت
من امروز بتا دادم ۴۱۱۰ بود هفته قبل یکشنبه هم بتام شده بود ۲۸۹ البته بگم که دو تا آزمایشگاه متفادت ب ...

وای چقد عالی خداروشکررررررررررر

عزیزم برای ماها هم دعا کن

عدد بتاس بالاس خیالت راحت راحت قلبش تشکیل می شه 

می شه توضیح بدی از کارایی که کردی و شرح حالت