2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
سفر با هواپیما چطوره ؟ بده؟ من به خاطر هایپر شدن و آب شکم که باید دکترم تخلیه میکرد با پرواز اومدم ت ...

عزیزم من میدونم سفر هوایی یه تایم مخصوصی داره بهتر بگم سن مخصوص بارداری داره, تو سه ماه اول بارداری بهتر انجام نشه چون فشار هواپیما روی جنین ممکن تاثیر بذاره بعد میشه مسافرت کرد تا اشتباه نکنم ماه 7 بعد دوباره اجازه نمیدن, حالا خودت ببین چیه نظر دکترت, بهتر مراعات کنی , سفر با ماشین مناسب تر چون میگم دلیلش اون تغییر فشار هوا داخل کابین هواپیماست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

parpar جون می شه بگی هزینه کاریوتایپ خودت و همسرت چند شد؟

مرمر جون من فقط يه سري رو فعلا دادم كه ٨٠٠ تومن شد همينا كه جوابشو گذاشتم، اوناي ديگه رو احتمالا فردا ميدم بهت ميگم چقد شد

ستایش جون قرص Q10 رو چه موقع از روز می خوری؟ چون بعضی ازقرصها اثردهیش بهتره

عزیزم من چون یه مکمل دیگه هم دارم که باید اونو هم بعد غذا بخورم کیوتن رو گذاشتم بعد شام میخورم و اونیکی مکملو بعد ناهار،فک نمیکنم زمانش مهم باشه فقط باید بعد از غذا خورده بشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

دوستان من دو سه ماهه ک لبنیات نمیخورم میترسم کمبود کلسیم پیدا کنم ولی ب جاش تخم شربتی گرفتم میشه راهنماییم کنید چطوری تخم شربتی رو بخورم روش استفاده و اینکه چند بار در هفته بخورم خوبه؟ممنونم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

سلام دوستان من روز 5 انتقالم یک کمی سوزش دارم و ترشحات سفید به نظرتون چکار کنم ؟ ممکنه مانع لانه گزینی بشه

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
سلام دوستان من روز 5 انتقالم یک کمی سوزش دارم و ترشحات سفید به نظرتون چکار کنم ؟ ممکنه مانع لانه گزی ...

سلام عزیزم منم روز ۵ انتقالم. شاید مال دستگاهها ی روز انتقال باشه . شایدم لانه گزینیه توکل به خدا ایشالا جوجه هاتن جاشونا درست میکنن. من زیر شکمم بخصوص سمت راست درد میکنه گاهی آرومه گاهی تیر میکشه تا پهلوم و سمت چپم کمتر ولی اونم همینطوره .

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
دوستان من دو سه ماهه ک لبنیات نمیخورم میترسم کمبود کلسیم پیدا کنم ولی ب جاش تخم شربتی گرفتم میشه راه ...

بادوم سنگي بخر خودت مغز كن بخور، شيربادوم بخور خيلي خيلي خوبه 

تخم شربتي هم ميتوني شربت كني خنك بخوري هم اينكه توي آب جوش بذاري يه كم پف كنن دم بكشه بعد نبات بذاري بخوري يا بدون نبات

ولي انجير و بادوم حتما بخور

سلام دوستان من روز 5 انتقالم یک کمی سوزش دارم و ترشحات سفید به نظرتون چکار کنم ؟ ممکنه مانع لانه گزی ...

البته سوزش ادرار منظورمه

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
سلام.بچه ها بنظرتون ب 35 سال سن ميشه با IVf بچه دار شد؟؟

من میشناسم کسی را با ۴۵ سال با ای وی اف الان دوقلو پسر داره ایشالا که خدا بخاد چرا که نه میشه

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
parpar جون می شه شماره دکتر زرنانی رو بذاری؟

٨٨١٩٥٥٠٩ بيمارستان گاندي همون قسمتي كه من رفتم دكترو ديدم اين شماره رو دادن گفتن با اين شماره دفعه بعد تماس بگير واسه نوبت مجدد