2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست

پر پر جون من که سر در نیوردم.. کجا رفتی آزمایش دادی؟ عمل کردی؟ منم دوباره عمل کردم ها.. دکتر رزاقی 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پروتیین s باید بین 55 تا 120 باشه ، مال تو 126 آخرین مورد لوپوس یه دونه کمتر از حد نرمال 29 باید 30 ...

واي اومدي ؟؟ يعني چي الان ؟ در حد ابتدائي بگوووو لطفاً ، چيم مشكل داره راه حلش چيه، اين همممه آزمايش بود ١٠ تا، بقيه اش خوب بود؟ تازه نصف ديگشو فردا ميرم ميدم

پر پر جون من که سر در نیوردم.. کجا رفتی آزمایش دادی؟ عمل کردی؟ منم دوباره عمل کردم ها.. دکتر رزاقی&n ...

عزيزم آيديتو نداشتم بهت مسيج بدم، هفته پيش عمل كردم با آصف، ٤ تا كيست و يه فيبروم و چسبندگي ... آزمايشا رو دكتر رزاقي نوشت آزمايشگاه ونك دادم حالا بقيه هم مونده همينجا ميدم، نميدونم نور برم يا نرگس

سلام دوس جونا. من امروز روز چهارمه انتقالمه. از اون همه تخمک فقط دوتا جوجه برام تشکیل شد که انتقالشو ...

عزیزم ایشالله دوقلوهاتو به سلامتی بغل میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام اناجون امروز واکسن شش ماهگی پسرمو‌زدم، امدم به دوستان همدردم که ان شا.. اینده شون مثل منه یه سر ...

به سلامتی عزیزم.......

ایشالله دونادیشو ببینی عزیزم......

پرنسس منم دیگه چیزی نمونده به لطف خدا یه سالش بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من‌تا امروز می اومدن تو خونه پروژسترون برام میزدن. بنظرتون از این به بعد آروم آروم برم بیرون؟ ...

عزیزم بله میتونی بری فقط با خاصله از پله ها بالا پایین کن.....

اتفاقا تنوعی میشه پیاده رویم میکنی......

مامان سبحان و دوستای با تجربه بعد انتقال لبنیات بخوریم دوغ و ماست و شیر؟!

عزیزم به طبعت بستگی داره اگه طبعت سرده توصیه نمیکنم بخوری......

من خودم لب نمیزدم و بعدنا از چند ماهگی به بعد تازه شیر خوردم.....

سلام ، دوستانی که مثبت شدین علامت بارداری هم داشتین؟؟؟ مثلا تهوع و یا .....  آخه من ندارم و ای ...

عزیزم برا من تازه از هفته ۵ شروع شد اونم در حد کم فقط حس تهوع داشتم که تا ۸ هفته کلا دیگه اونم رفت و خبری از تهوع نبرد به لطف خدا......

سفر با هواپیما چطوره ؟ بده؟ من به خاطر هایپر شدن و آب شکم که باید دکترم تخلیه میکرد با پرواز اومدم ت ...

عزیزم ببین چه طوری راحتتری......

اینجا بمونی مجا میمونی......

راحتی؟

تنها نیستی؟

اگه راحتی بمون نه که برگردیم چیزب نمیشه دیگه به لطف خدا مانان شدی عزیزم......

همش خوبه پر پر جون، برو خوش باش. هيچ كدومش مورد دار نيست. فاكتور لوپوس هم مورد دار حساب نميشه چون بق ...

واقعا ؟؟؟ همه ي همش ؟؟؟ دارويي درماني نميخواد ؟ 

حالا بقيه هم مونده حتما اونا هم فاكتوراي مهمي باشن 

عزیزم ببین چه طوری راحتتری...... اینجا بمونی مجا میمونی...... راحتی؟ تنها نیستی؟ اگه راحتی بمون ...

ممنون آنا جان ، یعنی سفر با هواپیما ایرادی نداره میتونم برم و بیام؟ اینجا راحتم تنها نیستم فقط شرایط کاریم که ....

خدایا شکرت

خانمها ی سوال من دیروز و امروز ترشحات تخمک گذاری دارم. درحای که دارم استرادیول مصرف میکنم. و دکتر چهارشنبه گفته بیا سونو تازه تاریخ آی ویآی جی و انتقال بده . درسته؟ زنگ بزنم بگم؟ به حساب خودش چهرشنبه می شه 15 ام من ولی گفتم بهتون پری زود تموم شد و..