2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

سلام به همگی

متاسفانه دیر به دیر میام سایت ولی همیشه به فکرتونم

آنا جون خوبی عزیزم؟دخترگلت خوبه؟

ایشالله همیشه سلامت و شاد باشین کنار هم

من ایشالله به زودی میخوام برم واسه انتقال،توصیه ای چیزی واسه قبل و بعد از انتقال دارین بهم بگین؟

ممنون میشم اگه کاری تاثیر داره واسه گرفتن نتیجه بهم بگین

ایشالله همه به زودی دلشون شاد بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جون یه سوالی ازت داشتم، شما دکترت واسه زایمان یا پیش از اون کی بود؟ من هنوز هر سه هفته یه بار میرم رویان واسه سونو یا غربالگری و این چیزا ولی راهش خیلی دوره و اذیت میشم چون خودم غرب تهرانم

مرسی عزیزم، دارم عسل و سیاهدونه و شیره خرما و انگور و توت میخورم مغزیجاتم میخورم،مکمل هم دارم و کیوت ...

ستایش جون

قرص Q10 رو چه موقع از روز می خوری؟

چون بعضی ازقرصها اثردهیش بهتره

مرسی آنا جون سر بارداری اولم رنج تیروییدم لب مرز. پایین بود. که قرص میخوردم تو بارداری الان فکر کنم ...

عزیزم اگه تو سیکلی آز نده چون آرامشتو به هم میریزه......

چون دیگه سیکلتو شروع کردی و اگه انجام بدی و مشکلیو نشون بده رو عنرژیت تاثیر منفی میذاره.....

ایشالله همین بار مامانی و دیگه نیازی به انجام آزها پیش نمیاد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من استرسی شدم .انا جون شما خودت تا حالا پی جی اس کردین؟ برای کیا مفیده؟ انا جون ی نظر رو روند کار م ...

عزیزم نگران نباش هر کاری لازم بوده انجام شده.....

عزیزم پی جی اس خوبه اما نمیدونم الان میتونی انجام بدی یا نه به نظرم فکرتو درگیرش نکن.......

شرایط همسرتم خوبه و داروهاشم همونایی که مهم بوده رو تجویز کرده......

عزیزم به نظرم الان که هم سرم داری و هم پرد و همه مشکلاتتم کنترل شده با خیال راحت انتقال بده و ۹۹ درصد + میشی.......

میدونی من حس میکنم دفعه قبل همین چیزایی که این سری اضافه شده رو کم داشتی.....

یه درصد اگه خدای نکرده زبونم لال جواب نگرفتی دیگه میری سراغ پی جی اس!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزیزم  ممنون از همتون به خاطر تبریک ها و دعاهای قشنگتون از خدا می خوام معجزه شو ق ...

عزیزم فرض رو بر این بذار که انتقال جنین داشتی و دقیقا زمان پریودت که میشه معادل دو هفته بعد انتقال آز دادی.......

وقتی بالفرض ۶ روز بعد اولین آز بتات ۴۰۰۰ میشه یعنی روز آز اصلیت ۵۰۰ بوده پس بتای اولت عالی بوده، پس اصلا شک نکن بارداری سالمی داری!!!!!!!

والا من فکر نکنم روز خاصی باشه چون من تقریبا همه رو داشتم و فقط یکی دو مورد رو نتونستم تشخیص بدم چیه......

اگه ایمونولوژت گفته روز خاصی نیاز نیست حتما نیاز نیست.......

فقط یادت باشه از آخرین آسپرین یا سلکسان یا مشابهش دو هفته گذشته باشه و ضمنا شب قبل و احتیاطا یکی دو رور قبل گوشت نخوری.......

سلام دوستان. من ۱۷ مرداد میکرو کردم که مثبت شد. فکر کردم همه چیز دیگه اوکیه. دوشنبه پیش سر شش هفته ک ...

عزیزم معمولا ۶ هفته قلب تشکیل میشه ولی از دوستانون بودن دیرتر یعنی دو سه هفته بعدتر قلب تشکیل شده واسشون......

پس امیدتو از دست نده ولی تحت کنترل باش.......

برا لک بینی یا خونریزی که من سابقشو تو بارداریم داشتم اگه دکترت لازم بدونه پروژسترونتو بیشتر میکنه......

کاش بری پیش دکتری که تو این زمینه کار کرده حالا که دکتر خودت نیست......

سلام  همه مامان هاي جديد لحظات ناب مادري گواراي وجودتون و ان شااالله قسمت همه منتظرا بزودي&nbs ...

عزیزم هپارین قویتره اما بذار یه چیزی بگم شاید به دردت بخوره.......

نمیدونم ایمنیم چک کردی یا نه.......

آسپرین از قبل شروع سیکل داشتی یا نه......

ب۶ و ب۱۲ و فولیک پنج از چند ماه قبل شروع شیکل داشتی یا نه.......

خوب منم میکروی دومم روزی دو تا هپارین رو داشتم ولی منفی شدم.......

بعد که آزهای ایمنی و انعقادیو دادم معلوم شد هر دوشون مشکل دارن......

تا جایی که من میدونم اگه mthfr مشکل داشته باشه لااقل برا من که هتروزیگوت بود ۳-۴ ماه قبل شروع سیکل روزی یه قرص ب۶ و هفته ای یه آمپول ب۱۲ زدم، برا پای وان هم که آسپرین و سلکسان یا هپارین تجویز میشه که قرار بود یکی دو ماه قبل شروع سیکل آسپرین بخورم که بهم نساخت ولی تو سیکل من سلکسان داشتم که فکر کنم برا شما که هموزیگوت هستین هپارینم مناسب باشه........

اما من کنار همه کنترلهای انعقادی برا ایمنیمم یه سری کارت انجام شد که شکر خدا دیگه جواب گرفتم.....

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: 

Protein c 

Protein s 

Anti thrombin III 

APCR 

Homocystein 

Beta 2 Glycoprotein (IgG) 

Beta 2 Glycoprotein (IgM) 

Igm

IgA

CD4

CD8 

CD4/CD8 

CD16 

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

HLA-DR

HLA DQ alpha

نسخه پنجم:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

نسخه چهارم سی دی های دوتایی CD16+CD56 و CD5+CD19 رو من از نیلو پرسیدم داشتن!!!!

من دوتاییا بعلاوه تکیاشون رو بعدا ابن سینا مجدد انجام دادم!!!!

سی دی ۶۹ رو نداشت و من آزمایشگاه آرژانتین دادم!!!!

دو مورد آخرنسخه ۴ که مربوط به آلوایمیون هستن من چون انجام ندادم نمیدونم نیلو داره یا نه حالا احتیاطا میری نداشت بعدا انجام میدین!!!!

فعلا اینا به ذهنم رسیدن!!!!

در ضمن به نظرم یه سری آزهای هورمونیم بهتره قبل شروع سیکل داده بشه، مثل تیروئید و پرولاکتین و ....

هورمونیا باید تو یه نسخه جدا نوشته بشن، چون باید روز ۲-۳ پری بدی!!!!

البته اگه اخیرا انجام دادین نیازی نیست انجام بدی!!!!

ظاهرا دو آیتم نسخه چهارم که مربوط به آلوایمیونه هزینش خیلی زیاده....

اون طور که رز سفید عزیز گفتن فقط آیتم آخر تو نیلو با بیمه تامین حدود ۴۰۰ هزار تومنه!!!!

اگه خواستین میتونین این دو آیتم رو فعلا کنار بذارین!!!!

آز شکست دی ان ای اسپرم هم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!!

این خلاصه اطلاعات و جمع بندیام در مورد آزهای تکمیلی!!!!!

در ضمن چیزایی که یادمه در مورد شرایط دادن آز:

۱- شب قبل انعقادیا گوشت نخورین

۲- از آسپرین و داروهای انعقادی یکی دو هفته بگذره

دوستان ظاهرا انجام igg و igm برا تایید سرم لازمه!!!!

اخیرا یکی از دوستان برا تایید سرم رفته بود بهش گفتن این آیتما لازمه!!!!

دوستای گلم چند تا نکته در مورد نوشتن نسخه ها و نوع دکتر با توجه به تجربه دوستان:

۱- ظاهرا کاریوتایپ رو متخصص باید بنویسه و دکتر عمومی بنویسه آزاد حساب میشه اما نمیدونم متخصص اورولوژی باشه هم میشه یا نه، اما متخصص زنان بنویسه ۱۰۰% با بیمه حساب میشه!!!!

۲-بعضی دوستان میگفتن اگه دکتر عمومی آزارو بنویسه گرونتر حساب میکنن تا اینکه متخصص بنویسه بازم از آزمایشگاهی که میرین قبلش تماس بگیرین بپرسین!!!!

تجربه جدید یکی از دوستان در مورد دو آیتم آخر نسخه ۴:

آذر ۹۵:

اون دو مورد آخر نسخه چهارم نیاز به تایید تامین اجتماعی داشت و نسخه جدا میخواد برای اون، که اونا رو انجام ندادم.

راستی خواستم آزاد انجام بدم که منشی آزمایشگاه زنگ زد پرسید آزادش میشد سه میلیون و ششصد و با دفترچه و تاییدش میشد یک و نیم میلیون!!!!!

آنا جون فاکتورای ایمنی رو. هرچی گشتم پیدا. نکردم تو تاپیک ممنون میشم برام فاکتورا رو لیست کنی برم صب ...

عزیزم صفحه ۲۱۷۳ مجدد نسخ آزهای تکمیلی رو گذاضتم......

عزیزم ناشتا بودن نمیخواد ولی بپرس ببین پنجشنبه امکانش هست یا نه چون بعضی پارامترا باید فرداش روز کاری باشه و اگه فرداش تعطیلی باشه مجبوری دوباره برا خونگیری بری......

حالا آنا جان روز دوازده پ ر. ی وقت دکتر. دا م برا سونو که وقت انتقال بده دکتر. همون مموقع دیره بگم ب ...

عزیزم اگه تو سیکلی به نظرم سراغ آزها نرو چون بهت استرس میدن......

عزیزم من هیچ وقت مثبت نشدم به من نمی دن

عزیزم قبلا میدادن........

من خودم فکر کنم جزء آخرینام که قبل انتقال تونستم سرممو بدم برام تایید کنن......

بعدها دیگه سخت گرفتن و تا بتای + نداشته باشی یا سابقه سقط ظاهرا نمیدن......

اما به محض اینکه بتات + بشه با ارائه آزهای ایمنی که نشون میدن مشکل داری میتونی سرم رو تایید کنی......

دوستان یه سوال وقتی کسی شکمش آب میاره و آب شکمش میکشن چرا دوباره آب میاره؟ این آب دوباره از کجا میاد ...

عزیزم به خاطر اینکه هنوز عاملش مرتفع نشده.......

عزیزم رژیمتو رعایت میکنی؟